Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytan :

1.W ile wbije 200 lvl ? ( tak orientacyjnie +/- )
2.Trudno zdobyc ulepy ?

3.Klasy zbalansowane ? jesli nie, to jaka profa ma przewage w pvp.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Kilka pytan :

2.Trudno zdobyc ulepy ?

Ad1. Jeżeli skupisz się na expie to 3-4 dni.

Ad2. Nie, bicie bossów, metinów jest banalne.

Ad3. Tutaj największy mankament serwera, ponieważ tylko mental i dagger na tym serwerze coś robią! 

Opublikowano

Kilka pytan :

2.Trudno zdobyc ulepy ?

1. Zależy ile poświęcisz na czasu na expa myślę że około 5 dni

2. Nie jest trudno, czego nie wydropisz zawsze możesz kupić :D

3. Mental i dagger górują, szaman ma wysokie hity ale za to skille to bagno.

Opublikowano

1. Zależy ile poświęcisz na czasu na expa myślę że około 5 dni

2. Nie jest trudno, czego nie wydropisz zawsze możesz kupić :D

3. Mental i dagger górują, szaman ma wysokie hity ale za to skille to bagno.

Dlużej, 200 lvl w 1,5 tyg wbije.

Chyba, że będzie siedział dzień i noc, to moze w te 5 dni przy full is mu sie moze uda.

Opublikowano

Dlużej, 200 lvl w 1,5 tyg wbije.

Chyba, że będzie siedział dzień i noc, to moze w te 5 dni przy full is mu sie moze uda.a

Moja postać ma równo 10 dni, bez większych problemów wbiłem 200lv. Żeby wbić w 5 dni wystarczy expić kilka h dziennie.

Opublikowano

Jeżeli tu w pvp mają do powiedzenia tylko dagger i mental czemu tego nie poprawią?

Właśnie zastanawiam się nad grą tutaj, aktualnie gram na Dreikonie - a to chyba podobne serwery. ;P

Tylko odstraszają mnie jeszcze pogłoski, że teraz się nie da zarobić.

Czy taki zwykły nobek, który zalogował się pierwszy raz na serwer da radę samemu coś zrobić np. takim BM'em? 

Czy tutaj grają tylko dagger + mental?

Metin2

Opublikowano

Jeżeli tu w pvp mają do powiedzenia tylko dagger i mental czemu tego nie poprawią?

Właśnie zastanawiam się nad grą tutaj, aktualnie gram na Dreikonie - a to chyba podobne serwery. ;P

Tylko odstraszają mnie jeszcze pogłoski, że teraz się nie da zarobić.

Czy taki zwykły nobek, który zalogował się pierwszy raz na serwer da radę samemu coś zrobić np. takim BM'em? 

Czy tutaj grają tylko dagger + mental?

Da rade spokojnie zarobić. Trute robisz za skrzynie ripiera albo sprzedajesz szkaty i kupujesz trute. Potem lecisz na minotaura ew. nieb. śmierć ok.100Lv. Jak wbijesz 130 to możesz lecieć czer.smoka. A teraz jeszcze dodają dungeon na 105Lv więc pewnie jeszcze więcej będzie metod do zarobku, a jeszcze można zarabiać dropiąc ulepki z metków na mapach od 95Lv. 

Ja osobiście gram WP i smokiem i gra mi się nimi dobrze w pvp też daje rade. A na serwie nie ma tylko Daggerów i mentali owszem jest ich sporo ale widać też inne postacie o to bym się nie martwił.

Opublikowano

Czy dozwolone sa wymiany np eq tutaj/brylki za przedmioty na innym serwerze?

Wiem, ze jest regulamin ale roznie bywa, czasem nie aktualny wiec wole zapytac.

Opublikowano

Czy dozwolone sa wymiany np eq tutaj/brylki za przedmioty na innym serwerze?

Wiem, ze jest regulamin ale roznie bywa, czasem nie aktualny wiec wole zapytac.

Tak, nie można jedynie sprzedawać bryłek za PLN. 

xD 

Opublikowano

Zapraszamy do oglądania!
Dziś pokażemy Wam "poradnik" jak przejść szybko dunga na 135lvl.

Podoba się? Zostaw suba!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

W którym królestwie gra więcej luda?

Invo ( Shinsoo )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam pytanie, czy na Tuta brane są pierwsze lepsze osoby? Dzisiaj spotkała mnie sytuacja, w której jeden z tutów wbił mi na spota, do tego spotkały mnie wulgarne odzywki z jego strony.

Jak zaufać komuś takiemu przy wymianie? Serwer mi się podobał, jednak miałem większe wymagania niż szesnastoletnie osoby w teamie.

Opublikowano

Mam pytanie, czy na Tuta brane są pierwsze lepsze osoby? Dzisiaj spotkała mnie sytuacja, w której jeden z tutów wbił mi na spota, do tego spotkały mnie wulgarne odzywki z jego strony.

Jak zaufać komuś takiemu przy wymianie? Serwer mi się podobał, jednak miałem większe wymagania niż szesnastoletnie osoby w teamie.

Nie pierwsza sytuacja, na tutow sa brani ewidetnie idioci. Bylo wiele skarg, byly fotki jak TuTowie sie wyzywaja od debili czy tym podobne na normalnym czacie w m1. Zachowanie wiekszosci z nich na forum jest rownie karygodne. Poprostu to zaakceptuj.

Mnie rozsmieszyl jeden konkurs - jak zaczynalem gre na serwerze  to chcieli  urzadzuc konkurs z nagrodami na serwerze.

Ale w co?

W S.K.I.L.L. 

A czemu?

Bo TuTowie potrafią w to grać.

Hue hue hue.

Opublikowano

Mam nadzieję, że zostanie coś z tym zrobione. Nie dość, że biorą na tuta osoby, którym nie powierzyłbym nawet psa, to jeszcze ich nie kontrolują.

Opublikowano

jak widzisz że tut uzywa w twoją strone wulgaryzmów to po prostu zrób ss i napisz na support, tut to zwykły gracz i obowiązuje go ten sam regulamin.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...