Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, a czy tylko ja tak mam ,że nie mogę się zalogować świeżo po pobraniu klienta i spaczowaniu "błąd podczas łączenia z serwerem"?

U mnie tam wszystko działa? Może spróbuj antywirusa wyłączy lub zaporę.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie reklamujecie serwer u konkurencji.

Stawiając 10-15 kont spamujących, które zapraszają na Wasz serwer.

Brawo za kolejną beznadziejną akcję i próbę powrotu graczy.

Niestety nie zawsze Wam to idzie :) 

P.S. Nie wiem kto to spamuje, czy to admini botami, czy zwykli gracze ale i tak jesteśćie śmieszni jeżeli posuwacie się do takich sposób gdy inaczej nie idzie..

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Gówno, nie polecem.

Wchodze na server naciskam na na ekran, i crashuje odrazu gre.

Po przeinstalowaniu to samo (;

Opublikowano

P.S. Nie wiem kto to spamuje, czy to admini botami, czy zwykli gracze ale i tak jesteśćie śmieszni jeżeli posuwacie się do takich sposób gdy inaczej nie idzie..

Spam na innych serwerach jest i tak nie potrzebny bo graczy jest bardzo dużo, trudno nawet o jakiś spot na mapach.

Gówno, nie polecem.

Wchodze na server naciskam na na ekran, i crashuje odrazu gre.

Po przeinstalowaniu to samo (;

Problem leży po Twojej stronie a nie clienta.

Opublikowano

Jak kiedyś dawno, dawno temu tutaj grałem i z niemiłosiernym wkurwieniem znosiłem to wywalanie clienta podczas TP. Tak teraz gdy chciałem wrócić, mówię sobie nie :/ Cały czas to samo.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Jakoś inni nie mają problemów z wywalaniem. Zrób formata, usuń wirusy, nie ściągaj torrentów z dupy, to będzie ok. Na serwerze cięgle gra 1000+, widać to na mapkach, exp leci bardzo przyzwoicie, prawie co 2 dni jakiś event.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jakoś inni nie mają problemów z wywalaniem. Zrób formata, usuń wirusy, nie ściągaj torrentów z dupy, to będzie ok. Na serwerze cięgle gra 1000+, widać to na mapkach, exp leci bardzo przyzwoicie, prawie co 2 dni jakiś event.

Komputer kumpiłem zupełnie nowy z tydzień temu, Ciągle włączony antywirus :) All patche do windowsa, Frameworki i inne bzdety. Client pobrany wczoraj.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

@p4w6i4

Nie mam ani antywirusa ani zapory (systemowej też nie) i dalej ten sam błąd. Komputer mam bardzo dobry.

Po pobraniu klienta, spaczowaniu go do końca przy próbie wejście gdziekolwiek z prawidłowymi pasami

jest przez chwilę brak odpowiedzi następnie łączenie z serwerem i mam "błąd podczas łączenia się z serwer".

Cóż chyba sobie nie pogram bo już od wczoraj tak mam...

Opublikowano

Jak ktoś spami to wystarczy dać mi IP tej osoby na pw a ja sprawdze i możliwe ze nawet zbanuje u siebie na serwerze, bo mnie nie bawią takie spamy na innych forach/serwerach.

sygna1.png

Opublikowano

Komputer kumpiłem zupełnie nowy z tydzień temu, Ciągle włączony antywirus :) All patche do windowsa, Frameworki i inne bzdety. Client pobrany wczoraj.

Więc pozostaje tylko łącze... coś z nim nie tak.. Sam mam komputer jak na te czasy to suszarka, neta 2mb radiówkę i takich problemów nigdy nie miałem :O

Opublikowano

Więc pozostaje tylko łącze... coś z nim nie tak.. Sam mam komputer jak na te czasy to suszarka, neta 2mb radiówkę i takich problemów nigdy nie miałem :O

Sam nwm ;p Internet 100Mb/s

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

To nie oni stawiają zobacz na prezke tamtego serwera i co gościu dodał za filmik to będziesz wiedział że to nie oni

Opublikowano

Sam nwm ;p Internet 100Mb/s

Hmm w poście powyżej napisałeś " ciągle włączony antywirus" . Dodaj wyjątek clienta invorii i cały folder. Jeśli to jest pomyłka i antywir wyłączony, to nie wiem.. Upewnij się czy na pewno masz wszystkie biblioteki powgrywane, czasami brakuje jednej i nie idzie..

Opublikowano

Serwer jak najbardziej ok. Tylko jeden ruch ręką i cały mój dobytek poszedł w d***. Przez to, że Kostuchy nagle robią się 2 slotowe weszły w zmianki i zamiast w noże nacisnąłem je, a jako, ze miałem zawalony cały ekwipunek, to chciałem odłożyć zmianki i się zmixowały noże. :( Teraz nawet za 20kk nie chcieli ich kupić.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Gdy wchodzi się w sklep z podręcznika gracza i chce się kupić niebieską skrzynkę z potkami to po kliknięciu nie dostaje się skrzynki, takie małe coś znalazłem ;)

Opublikowano

Uważam, że powinniście zmienić resp ognistego króla. Drugi dzień się na niego czaje i nic... Cały czas ktoś zabierze i trzeba czekać 2h na nowy respawn bo chyba jest tak samo jak na PL..

Opublikowano

No to dziwne, bo ze 3h dzisiaj stałem przy teleporterze i chodziłem trochę po okolicy... Widziałem tylko raz jak gościu go zabił i tyle ;( Ide teraz zobaczyć ;)

Wie ktoś może, czy na 144lvlu  woj body z eq słabiutkim (łzy + hwang 90lvl + miecz po trucie) dam rade ubić smoka solo na dungeonie z marmurem? Mam jeszcze złotego diabła.

Opublikowano

No to dziwne, bo ze 3h dzisiaj stałem przy teleporterze i chodziłem trochę po okolicy... Widziałem tylko raz jak gościu go zabił i tyle ;( Ide teraz zobaczyć ;)

Wie ktoś może, czy na 144lvlu  woj body z eq słabiutkim (łzy + hwang 90lvl + miecz po trucie) dam rade ubić smoka solo na dungeonie z marmurem? Mam jeszcze złotego diabła.

Będziesz miał bardzo ciężko. Zbroja daje dużo hp, a lisek na tym dungeonie wali koło 45k na krytyku. Musiałbyś dobić koło tego 50k hp i full diabły/mistyki.

Opublikowano

Lol co za dmg... Ja mam 33k hp... xD Tylko, że zbrojke jak będę przemieniał to zamierzam przemieniać na perfect. Chyba, że muszę dać jakieś bony w zbrojce do expa choć jak dla mnie to strata ulepek.

Opublikowano

Lol co za dmg... Ja mam 33k hp... xD Tylko, że zbrojke jak będę przemieniał to zamierzam przemieniać na perfect. Chyba, że muszę dać jakieś bony w zbrojce do expa choć jak dla mnie to strata ulepek.

Rób perfecta na wojne, raczej szybko powinny te bony Ci wejść.

Opublikowano

perfecta już mam dawno i ten hwang co mam jest perfect i w nim expie, a reszta eq ma bony do expa ;p Czyli zostaję przy zbroi perfect i w niej mam nawalać smoka xD ;p Dzieki za pomoc ;)

Ps: Ognisty król zabity ;)

Opublikowano

możesz mieć dużo więcej HP:) 

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...