Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku serva też była cofka i było 250sm rekompensaty.Mam pytanie, czy tym razem również będzie czy tylko ZUO + OX? Wg. mnie 250sm się należy, żeby chociaż sobie pdk'a kupić bo na tym servie łatwiej jest z eq a ciężej z expem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, niektórzy mają problem z zalogowaniem (po zalogowaniu nie widzą nikogo i od razu wywala) - Jest to wina ovh, a dokładnie ich lącznościa z dostawcą internetu UPC i paru mniejszymi np. orange (chodź tu tylko niektórzy głównie chodzi o UPC) jak pisali z ovh pracują na naprawieniem tego i niedługo powinno działać - nie jest to tylko na naszej maszynie tylko ogólnie u nich.

Nic nie możemy na to poradzić i musimy czekać tak samo jak wy, pozdrawiam.

sygna1.png

Opublikowano

na serwerze gral moj znajomy wczoraj kupil paski z isu a te k***y zrobily cofke i 100 w plecy czaicie :D hahha byl u nich na ts a oni mu bana jebneli zamiast oddac to co kupil to jest smiech na sali :D  beka w h*j :D

Opublikowano

W ISie nie ma żadnych pasków. Wymyśl lepszą historyjkę.

Poza tym każdy kto kupił Smocze Monety, może użyć ponownie kodu, więc nie ma strat.

Opublikowano

Teraz miksując eq już 6h nie chce nic wejść... Wczoraj miałem ponad pół eq.. Ja pierdziele.. Jak się nie zdenerwować..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

szczerze to p******e was i tak tu niegram pewnie kupil z alegro dokladnie sie nie pytalem ale  hajs wydal a wy zrobiliscie ludzi w huja :D 

Opublikowano

szczerze to p******e was i tak tu niegram pewnie kupil z alegro dokladnie sie nie pytalem ale  hajs wydal a wy zrobiliscie ludzi w huja :D

Nikt mu nie kazał mu kupować czegokolwiek za PLN. Pieniądze rzecz nabyta, materialna do odrobienia, ale dużo osob np. ja straciło cały dzień expa itp.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

896541404415105770658.png

To jest ta Wasza przerwa techniczna i te Crashe maszyny? Ponoć mieliście wczoraj problemy, heh.

I co zrobiliście z tymi Pasami wczoraj co sprzedałem? Usuneliście je? To zwróccie tera kase użytkownikom co je kupili, bo to troche nie fair xD

Administracja Was w chuja robi jednym słowem, żadnych problemów z maszyną nie mają ani nic tego typu, nikt nic nie ddosuje, nie potrafią sobie poradzić z jednym prostym bugiem i tyle.

Pozdrawiam - sh0wer

ps. nie jest to żadne grożenie serwerowi, ani nic w tym stylu. po prostu chce sprostować kłamstwa administracji wobec graczy

@GordOnix

jutro udowodnie Ci, ze sie mylisz.

Opublikowano

896541404415105770658.png

To jest ta Wasza przerwa techniczna i te Crashe maszyny? Ponoć mieliście wczoraj problemy, heh.

I co zrobiliście z tymi Pasami wczoraj co sprzedałem? Usuneliście je? To zwróccie tera kase użytkownikom co je kupili, bo to troche nie fair xD

Administracja Was w chuja robi jednym słowem, żadnych problemów z maszyną nie mają ani nic tego typu, nikt nic nie ddosuje, nie potrafią sobie poradzić z jednym prostym bugiem i tyle.

Pozdrawiam - sh0wer

ps. nie jest to żadne grożenie serwerowi, ani nic w tym stylu. po prostu chce sprostować kłamstwa administracji wobec graczy

Wszystko zostało już usunięte, także pozdro 600 dla cb żałosny dzieciaczku. 

Polecam ;)

xD 

Opublikowano

Wszystko zostało już usunięte, także pozdro 600 dla cb żałosny dzieciaczku. 

Polecam ;)

szczerze? załosny to ty jestes, bo jeszcze pare miesiecy temu broniłeś dre*****  ze na serwie nie bylo bugow itp, a gdy cie wywalili to z dupy dales ss jak bugowales itemy, wiec stul jape.

aw. wielkie dzieki... straciłem połowe eq i pare lvli.

raczej nie wroce na serwer, bo odechciało mi sie robic eq i wbijac ponownie lvl.

Ogolnie serwer moge polecić.

Tablet goclever 70

Opublikowano

Serwer jest DDoSowany prawdopodobnie przez administrację innych serwerów, które mają kilka razy mniej graczy ;)

Trzeba "przetrwać" te trudne chwile, a potem będzie wszystko okey ;d

Opublikowano

szczerze? załosny to ty jestes, bo jeszcze pare miesiecy temu broniłeś dre*****  ze na serwie nie bylo bugow itp, a gdy cie wywalili to z dupy dales ss jak bugowales itemy, wiec stul jape.

aw. wielkie dzieki... straciłem połowe eq i pare lvli.

raczej nie wroce na serwer, bo odechciało mi sie robic eq i wbijac ponownie lvl.

Ogolnie serwer moge polecić.

Tablet goclever 70

A wy znowu z tym dreikonem, ale okej bynajmniej jest śmiesznie ;d nic nie wiecie, a najwięcej pierd&&icie. 

Dziś było 1400 online, polecam ;)

SS : http://scr.hu/2rvo/9tpeg

xD 

Opublikowano

Serwer polecam,najlepszy Easy/Medium na jakim gralem do tej pory,o ulepszacze nie jest latwo,trzeba sie nadropic,ulepszanie eq latwe nie jest,level leci w miare szybko,tak w sam raz ze akurat EQ mozna zrobic na lvl,ogolem nie mam nic do zarzucenia,wszystko jest co powinno byc. Polecam

Opublikowano

A wy znowu z tym dreikonem, ale okej bynajmniej jest śmiesznie ;d nic nie wiecie, a najwięcej pierd&&icie. 

Dziś było 1400 online, polecam ;)

SS : http://scr.hu/2rvo/9tpeg

A wziałeś do swojej opini te 300 online, które jest doliczane przez licznik? Chyba wiesz skoro tak dobrze z administracja jesteś zgrany, ze podkręcony jest licznik, hmm?

Opublikowano

A wziałeś do swojej opini te 300 online, które jest doliczane przez licznik? Chyba wiesz skoro tak dobrze z administracja jesteś zgrany, ze podkręcony jest licznik, hmm?

Taki podkręcony jak i ty ;) 

Ogarnijcie wreszcie ten serwer bo raz można wejść a raz nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...