Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niedługo zostanie dodany dom aukcyjny w grze z możliwościa:

Wystawiania/kupowania przedmiotów za Yang lub Rubinowe Punkty

Czym są rubinowe punkty? To punkty które można zdobyć u medrca w m1 (1 Rubinowy Punkt (RP) = 1 Rubinowa Bryłka (500kk)

Czyli wystawiając przedmiot za np. 500 RP wystawicie go za 500 Bryłek 500kk.

Więcej na facebooku serwera.

Dodatkowo zostanie dodane ok. 30 nowych misji od 110 do 230 poziomu a możliwe ze niedługo cały podręcznik gracza (teleportacja, zapisywanie pozycji, magazyn itd) zostanie zmieniony całkowicie w GUI.

sygna1.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś taki problem ,że jak wciśnie byle co z WASD to się gra buguje ? Grać się przez to nie da. 

Takiego problemu nikt nie ma bo graczy byłoby dużo mniej. A więc coś u Ciebie musi być nie tak.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

invoria.pl/pobierz , nie dziala ;c

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Quarel mam problem Klient mi sie caly czas wylacza gram 10 minut i crash i tak caly czas mam Windowsa 8 czysty klient bez zadnych wh ítd

Opublikowano

A dacie radę to ogarnać: (Microsoft Visual C++ Xp) ? Bo ja wgl nie dam rady wejść do gry bo co chwile przez to wywala... A szkoda mi serw bo mam 170Lvl + Dobre eq.. :/

erfgreg.png

Opublikowano

Tak szczerze kiedyś na serwerze grało się lepiej, po ostatnim update wszystko zaczęło się sypać, każdy teraz ma EQ mroku, tanie ulepszacze i w ogóle. Do tego na serwerze nie ma w ogóle wojen, a to dziwne bo na serwerze gra sporo osób. Mam nadzieje, że po kolejnym update będzie troszkę lepiej, bo teraz strasznie wieje nudą. 

xD 

Opublikowano

Będzie teraz turniej gildyjny, jednak tylko dla kilku, najlepszych gildii. W mojej jest może z pięć osób zdolnych wziąć udział, nie będąc łatwym fragiem dla przeciwnika 230lv z perf eq mroku.

Opublikowano

A tak w ogóle wiadomo kiedy zostaną zmienione te bonusy w itemach ? bo teraz z hitów się bije o wiele więcej niż z skili. Np taki dagger na 230 z hitów po 14k a z zasadzki 7k ; d inne postacie podobnie. 

xD 

Opublikowano

A tak w ogóle wiadomo kiedy zostaną zmienione te bonusy w itemach ? bo teraz z hitów się bije o wiele więcej niż z skili. Np taki dagger na 230 z hitów po 14k a z zasadzki 7k ; d inne postacie podobnie.

Niedługo bd ale raczej bedzie jeszcze ankieta czy chcą ludzie chcą zmiejszoną odp. na um w zbrojach czy tarczach.

sygna1.png

Opublikowano

Niedługo bd ale raczej bedzie jeszcze ankieta czy chcą ludzie chcą zmiejszoną odp. na um w zbrojach czy tarczach.

Wystarczy w pasie zmienić zamiast odp na um dać odp na średnie i będzie po kłopocie. 

xD 

Opublikowano

dzielone na 3 lub 4  B)

to na Ascarialu trzeba byłoby dzielić na 5 te 4k graczy :D. Zobacz ile ludu w m1, a przecież dużo ludzi expi i chodzi na dungi...

Myślę ,że jest te 1k graczy niż na tym Ascarialu 4k graczy... 

Opublikowano

dzielone na 3 lub 4  B)

tak zwłaszcza ze na samym ch1 jest srednio ok. 500 osob a na innych po 200/300 (zaleznie od kanalu)

hwy2Yoa.jpg

(ss z samego ch1)

+ należy dodać (o czym pisalem już na pierwszych stronach prezki) ze licznik czyta z 10 minut wiec ok. 100 roznicy może być. (średnio mi 100 różnicy wychodzilo gdy sprawdzalem)

sygna1.png

Opublikowano

tak zwłaszcza ze na samym ch1 jest srednio ok. 500 osob a na innych po 200/300 (zaleznie od kanalu)

hwy2Yoa.jpg

(ss z samego ch1)

+ należy dodać (o czym pisalem już na pierwszych stronach prezki) ze licznik czyta z 10 minut wiec ok. 100 roznicy może być.

to po co ci byl na stronie "prawdziwy licznik" w panelu admina?

Opublikowano

to po co ci byl na stronie "prawdziwy licznik" w panelu admina?

On czytał z 1 minut i juz go nie ma, a byl bo takie skrypty byly tamtej strony. Ale możesz wejść na poczatek prezki (czy tam pare stron dalej) i jest post że licznik czyta z ok. 10 minut.

(nawet postaram ci się znaleźć ten post i dać edit za chwile)

sygna1.png

Opublikowano

dobra kij z tym licznikiem, a jak wyjasnisz sytuacje z lewym eq, bryłkami? Bardzo duzo tego bylo z tego co wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...