Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wracam po małej przerwie w nagrywaniu
Zapraszam do oglądania!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Po opiniach chyba warto zagrać, akurat są wakacje i może zawitam.

Opublikowano

Kiedy prezentacja zostanie odnowiona? (ss)

Jak będziemy zmieniać grafike wszystkiego tzn. strony, clienta, forum itd a to bedzie jak grafika bedzie zrobiona.

Dodam że strona w całości bedzie nowa (Skrypty, grafika itd) i będzie bardziej funkcjonalna od aktualnej.

sygna1.png

Opublikowano

Jak będziemy zmieniać grafike wszystkiego tzn. strony, clienta, forum itd a to bedzie jak grafika bedzie zrobiona.

Dodam że strona w całości bedzie nowa (Skrypty, grafika itd) i będzie bardziej funkcjonalna od aktualnej.

Jest jakiś event teraz? Jest sens zacząć teraz? Jak zarobić na niskich lvl? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jest jakiś event teraz? Jest sens zacząć teraz? Jak zarobić na niskich lvl?

Aktualnie trwa event mundialowy jeszcze troche, ale niedługo zrobimy kalendarz eventów jak kiedyś + nowe eventy, nie będzie juz stałych na każdy miesiąc jak aktualnie. (tzn. ze nie będzie już co miesiąc w te same dni te same.)

sygna1.png

Opublikowano

Aktualnie trwa event mundialowy jeszcze troche, ale niedługo zrobimy kalendarz eventów jak kiedyś + nowe eventy, nie będzie juz stałych na każdy miesiąc jak aktualnie. (tzn. ze nie będzie już co miesiąc w te same dni te same.)

A jest zacząć teraz grać i jakiś zarobek na niski lvl? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

A jest zacząć teraz grać i jakiś zarobek na niski lvl?

Ostatnio zostały dodane nowe dungeony (na 105, 150, 225) więc można zarobić + skrzynie ripa można sprzedawać bo są potrzebne do misji i ludzie je kupują.

sygna1.png

Opublikowano

Ostatnio zostały dodane nowe dungeony (na 105, 150, 225) więc można zarobić + skrzynie ripa można sprzedawać bo są potrzebne do misji i ludzie je kupują.

Czy jest sens wykonywać misje początkowy typu, zabij x BO? W ile wbije 105?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Czy jest sens wykonywać misje początkowy typu, zabij x BO? W ile wbije 105?

105 szybko bardzo, a misje to zależy jedne mają lepsze nagrody, drugie gorsze nie pamiętam już wszystkich.

sygna1.png

Opublikowano

105 szybko bardzo, a misje to zależy jedne mają lepsze nagrody, drugie gorsze nie pamiętam już wszystkich.

Jest sens robić eq oddzielne do pvp i expa? Czy eq pod pvp starczy?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Zbroję, biżu itp możesz mieć jedną, ale będziesz miał wolniejszy exp, bo działa tutaj exp-bonus w bonach. Broń do expa musisz mieć osobną. Ale kryształowy to wydatek 650kk

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jest sens robić eq oddzielne do pvp i expa? Czy eq pod pvp starczy?

Lepiej zrób też do expa bo niektóre bossy nie są takie łatwe i w eq do expa sobie rady nie dasz. (nie musisz robić eq na max lv do expa, niektorzy robią na 135 do expa + tarcze 200 i im wystarcza.)

sygna1.png

Opublikowano

Czyli 11.07.2014 off? 

Na astilii juz się zaczęła zabawa. ;-)

@Skąd truta, w ile wbije 150lv?

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Hmm.. Czy na mapie 130 jest jakiś konkretny spot ? Oblukałem całą mapę i to chyba jakieś kpiny są..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czyli 11.07.2014 off? 

Na astilii juz się zaczęła zabawa. ;-)

@Skąd truta, w ile wbije 150lv?

Ja po raz setny powtarzam że w astilii nie jestem w team od ok. 20 maja i nie interesuję się co tam sie dzieje - serwer nie ma nic z invorią związanego a invoria stoi i stać będzie.

Teraz jak zmniejszyli te spoty, to 135 będziesz wbijał tydzień, a potem kolejne 2.

Nie zmiejszaliśmy zadnych spotów, moby się z czasem same rozchodzą i tak się wydaje.

sygna1.png

Opublikowano

Nie polecam.

Ciągle wywala jak sie gdzieś teleportujesz, logowałem sie na ch1 to wywalał błąd i wyłaczał mi clienta.

Ludzi na WH lata mnóstwo w red lesie.

Administracja dba chyba o stan konta bankowego.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie polecam.

Ciągle wywala jak sie gdzieś teleportujesz, logowałem sie na ch1 to wywalał błąd i wyłaczał mi clienta.

Ludzi na WH lata mnóstwo w red lesie.

Administracja dba chyba o stan konta bankowego.

Wywala ? Mam 145 lvl i do tej pory ani razu mnie nie wywalilo .

Na wh ? Przez exp od 1 do 145 ani 1 osoby na WH nie wiedzialem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...