Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer świetny i na dłużej.

Administracja się stara, poza tym nie jest trudo o itemy.

Zapraszam do oglądnięcia 1 odcinka z 2 sezonu na Invorii zapowiada się świetna gra !

https://www.youtube.com/watch?v=spwY3hEhCFc&feature=gp-n-y&google_comment_id=z123cbvrqujxdtku3233u1vgxwegvlf5o04

Miłego oglądania :)

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

jak widzisz że tut uzywa w twoją strone wulgaryzmów to po prostu zrób ss i napisz na support, tut to zwykły gracz i obowiązuje go ten sam regulamin.

Nie tyle wulgaryzmów, co słów przynajmniej chamskich. Wbicie na spota, oraz na moje "Cześć, zajęte" odpowiedź: "Sram na to". Na szczęście jest zbyt mało przewidujący, więc wystarczyło lognąć na kilka minut, aby sobie poszedł.

Oczywiście nie wbił na spota aby expić.

Pominę już groźby wpisania na czarną listę (Lista osób, którym tut nie pomaga przy wymianie, oszuści) za bicie go w m1 ;)

Opublikowano

Nie tyle wulgaryzmów, co słów przynajmniej chamskich. Wbicie na spota, oraz na moje "Cześć, zajęte" odpowiedź: "Sram na to". Na szczęście jest zbyt mało przewidujący, więc wystarczyło lognąć na kilka minut, aby sobie poszedł.

Oczywiście nie wbił na spota aby expić.

Pominę już groźby wpisania na czarną listę (Lista osób, którym tut nie pomaga przy wymianie, oszuści) za bicie go w m1 ;)

Jeśli widzisz takie groźby to wystarczy ze zrobisz ss i wyslesz na support, jak TuT po ostrzeżeniu (ze bez powodu bedzie chcial wpisać na czarna liste itd) zrobi to jeszcze raz to wyleci.

sygna1.png

Opublikowano

Zapomniałem nicku do gry, gdyż nie grałem z 3 miechy napisałem do supportu - odpowiedzieli, że tylko Quarel może odzyskać... czekałem 4 dni - nie doczekałem się....

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Pozwolę sobie zadać pytanie tutaj. Czy jest sposób na podmianę tekstur mobów na dzikie psy? Nie jest to żadna ingerencja w rozgrywkę, a jedynie upłynnienie jej za pomocą mniej wymagających teksturek. Zwyczajne wklejenie logininfo.py jest niemożliwe, klient automatycznie usuwa, a nie chcę grać na modzie. Można coś zrobić?

Opublikowano

Zapowiedziana przerwa techniczna, tylko, że z inną godziną.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wszystkie tutki na tym serwie to jedna wielka porażka. Dzisiaj się sam o tym przekonałem. Wymieniałem się eq miedzy serwerami, wszystko elegancko był tut, spotkaliśmy się w m2. Po czym zaczęliśmy wymianę, pisaliśmy na normalnym bo cymbał nie miał ts. Ugadaliśmy co za co, dałem 1szy bo przy tutorze... No i lognął. Napisałem czy go zbanują czy coś, a on "wymieniasz się na własną odpowiedzialność" To po ch*j są takie człowieki jak nie pomogą. 

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Będzie cofka do godziny 4 w nocy. :)

Ranking pokazuje aktualne poziomy, więc mam nadzieję, że chociaż one zostaną przywrócone.

Witam,

Jak wiecie... jak ja pisze to zazwyczaj nie mam dobrych wieści. Tak jest i tym razem. 

Doszło do błędu w zabezpieczeniach i musimy wczytać backupa.

Oznacza to cofkę do godziny 4 w nocy. Konta zrobione od 4 w nocy też przestaną istnieć. 

Jeśli ktoś zakupił sobie SM... będzie mógł ponownie użyć kodu. 

Wiem, że część z Was się wkur** ale miejcie na uwadze, że jesteśmy tylko ludźmi i nie jesteśmy idealni szczególnie jak ktoś ciągle chce Nam szkodzić. Jeszcze raz najmocniej przepraszam za cofkę. Pamiętajcie tez, że u Nas się to prawie nie zdarza.. 

W ramach rekompensaty... czeka Was burza eventów i zabaw na serwerze. 

Liczę na wyrozumiałość i nie jeździjcie po Nas za bardzo bo naprawdę się zawsze staramy. 

Opublikowano

z jakiej racji cofka?

Chyba przez to, że jakiś cwaniak lub cwaniaczki ciągle atakują serwer.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja pierdziele... Kur.... Tyle czasu poszło w ..... Nawet szkoda mi komentować to...

Opublikowano

Użyj PDeka, 110lv to kwestia kilku godzin. Od zera.

Ponowię pytanie do administracji. Na stronie są aktualne rankingi, można zaczerpnąć z nich informacje. Czy poziomy zostaną przywrócone?

Opublikowano

Dropienie szkat na trutę.. Robienie misji..., zmianki ... znów 8 h zmarnowane..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...