Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z tobą jak najbardziej, tylko nazwa może upodobnić do metina. Gra ta zaś bardziej przypomina mi WOW'a czy też 4Story, metina ani troszke..

Staram się pomagać jak najlepiej :D a jeśli moja pomoc ci się przydała to proszę walnij plusika ;)

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteście tak głupi czy udajecie? Poczytajcie na forum rise of metin posty od CM'a. Wielokrotnie pisał że wersja europejska będzie zupełnie inna niż chińska i że będzie upodabniana do metina...Idioci.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Kto madry ten wie ze metin2 jest wlasnascia Ymiru co oznacza ze jest to ich gra a ten rise of metin to w ogole po pierwsze nie nazywa sie metin3 po drugie jak ktos dobrze widzi to wie ze inny porducent ja robi.

Elo

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Mówicie, że nic podobnego do metina, a sam system ulepszeń, że od + ileś broń się świeci jak i występowanie kd to wcale nie związane z metinem ;] + dołóżcie to, że wersja europejska będzie bardziej upodobniona do metina ;]

@up

Ale dwóch członków w składzie tej gry jest z ymir taki mały szczegół, więc nawiązanie może być ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Mówicie, że nic podobnego do metina, a sam system ulepszeń, że od + ileś broń się świeci jak i występowanie kd to wcale nie związane z metinem ;] + dołóżcie to, że wersja europejska będzie bardziej upodobniona do metina ;]

@up

Ale dwóch członków w składzie tej gry jest z ymir taki mały szczegół, więc nawiązanie może być ;]

Chyba byla z ymiru taki maly szczegol, sa ta dawny tworcy.

A w ogole to jeden chuj skoro inna firma to robi?

To tak jak by powiedziec ze adidas robi teraz pumy <lol>

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Jesteście tak głupi czy udajecie? Poczytajcie na forum rise of metin posty od CM'a. Wielokrotnie pisał że wersja europejska będzie zupełnie inna niż chińska i że będzie upodabniana do metina...Idioci.

Ale jak bardzo może być inna? Zmienią system pvp, może dodadzą kilka razy słowo metin w questach? No chyba kurwa musieliby od początku grę robić, żeby miała więcej wspólnego z metinem z poprzedniej części.

Powiedzcie mi, skąd nagle w świecie ludzi i wyłącznie ludzi (jako postacie grywalne) pojawiają się pandy, jakieś elfy i inne niewiadomo jakie rasy?

Poczekajmy spokojnie do wydania RoMa, ale ja jestem dość sceptyczny.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Gra zawiera kilka rzeczy z metin2, gdyż są tam dwie osoby które pracowały przy powstawaniu metin-a i pozwolili sobie podjebać kilka pomysłów, więc można tam spotkać kilka rzeczy nawiązujących do metin2. Lecz będzie tam obowiązywała inna fabuła, jakieś przeróżne rasy itd. Zresztą gdyby to by była kontynuacja metin-a to by napewno zawierało logo ymir lub tec. lub przynajmniej gdzieś by to było napisane na ich forum, że kontynują serję gry. Dali w nazwie metin gdyż przecież jest/była to najlepsza gra mmorpg w europie i pomyśleli czemu by nie może coś im to da.

Podsumowanie: Rise of Metin nie jest żadną kontynuacją Metina zawiera aby taką nazwę, posiada dwie osoby które za skrzynkę piwa pomogli im coś zdziałać pozatym nic.

Ale zawsze w czymś może być podstęp bo gdy metin2 upada pojawia się gra która w nazwie zawiera metin, i wydawca pisze że w projekcie pomagały osoby z ymir więc jest ciekawie, dodajmy że te osby z ymir tworzyły główny projekt metina więc będzie ciekawie. Sam z chęcią czekam aż wyjdzie wersja europejska i z chęcią zagram i wtedy będzie można ocenić w czym to będzie podobne to metina :)

I dla ciekawskich macie link do koreańskiego metin1 :D

http://metin.co.kr/

Jakiś dzieciak który usłyszał oo metin3 i stworzył ten debilny dział

Rise of Metin

Nowe wcielenie słynnej gry Metin! Forum trzeciej części tej popularnej gry.

Wprowadzanie ludzi w błąd=mpcforum

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Żeby jakąś grę można było nazwać kolejną częścią innej musi ona posiadać charakterystyczne cechy poprzedniej. W przypadku metina2 było to:

-Kamienie Metin

-Ulepszanie broni o +0 do +9 ew. kolejna broń na +10 (oczywiście nasz kowal)

-W miarę podobne frakcje postaci i ich skille

W tej grze nie ma tych rzeczy więc TO NIE JEST KOLEJNA ODSŁONA METINA2.

I nie ma tu co się spierać.

Opublikowano

Nie wystartowała nawet europejska wersja, a wy od razu wiecie, że nie będzie to wcale do Metina podobne, huh?

Widzę, że jasnowidzów na MPCForum mamy, jesteście prawie jak Wróżbita Maciej, dążcie do perfekcji waszych jasnowidzeń czy innych gówien.

Opublikowano

PS a skoro to miał niby być metin3 to gdzie był Metin1? :D

Metin1 był kolego :)

Metin2 - aktualny

Rise Of Metin - Gra nie jest twórców Metin2 tylko są osoby będące pracownikami w Ymir Entertaiment < jakos tak ;x

Alistria.eu

Opublikowano

Ktoś mi napisał ze Rise Of Metin jest wydawnictwa tego samego co metin czyli " Ymira " G*** prawda , polecam doinformować się nieco na temat tej gry.

PS. a odnosnie tej gry to zwykła chińska sklejka dobrych RPG...

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

A ja sie zastanawiam an chuj ten temat ?!

" Rise of Metin To nie Metin3 ! "

Przeciez wiem , widze , widziMY. Nie trzeba tego pisac ... Dyskusja tutaj tez mało przydatna , jest juz temat :

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie).

Moje zdanie : Co z tego ze gra nie wyglada jak metin ? To nie znaczy ze jest do dupy ... Ten metin wam juz wyniszczyl mozg , inne mmorpg tez moga byc dobre !

Z reszta zaczynacie sie rozpisywac a gowno wiecie o grze , chyba ze znacie chinski. Oceniac i krytykowac zacznijcie jak bedzie wersja EU. Jak narazie to gre poznajemy , dajmy jej szanse.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Ciekawi mnie kiedy pojawi się chociaż "Trailer" tej gry w innej grafice itp. bo teraz nie ma co dyskutować nie wiedząc co się kiedy i jak potoczy z tą grą na moje nawet jeśli byłaby podobna do metin2 w jakimś stopniu raczej bym na nią nie wszedł z względów takich że jest tam "pandaria" i co do tej "pandari" WTF?! Baobao wersji hard :O o_O sura ala archer łot da faQ sura to czarny magik a nie łucznik .... i ponoć mają być jakieś inne rasy z tego co wyczytałem jeśli miałoby to być podobne do metin2 to co najwyżej powinno być 5 postaci w miarę ludzkich a nie fantastycznych to jest metin nie 4story czy inna gra :) już prędzej m2m nazwałbym metinem 3 tutaj ss

1264611_215901221867597_1160451168_o.jpg

1270374_215881875202865_1965264630_o.jpg

I na pierwszy rzut oka widać że zmienione są wyglądy postaci grafika w postaci mobów i innych polecam wejść na ich facebooka i zobaczyć więcej zdjęć :] oczywiście co do tej gry moje zdanie jest takie ocenie jak wyjdzie europejska wersja a ta co jest aktualnie w żadnym stopniu nie zachęca mnie do ściągania i grania w nią :P

Opublikowano

z waszych wypowiedzi widzę że ktoś wam wmówił że to jest metin3 ( rise of metin ) a tak na prawde to jest nowa gra dokładnie Chaos Gate online .... stworzona przey firmę iahgames a nie gameforge

link do zwiastunu gry :

http://www.youtube.com/watch?v=MOsi4lI36tw

ta gra powstała 12 grudnia 2012 więc bez wypowiedzi że w 2014 powstanie polska wersja gry....

Tyle że Rise of Metin nie jest tworzone przez Gameforge..

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

ParadiseMC gameforge nie wydalo metina zacznijmy od tego, tylko wykupiło pliki serwerowe od Metina i wydalo go na rynku europejskim. A poza tym nie czytaliście wywiadów, silnik tej gry będzie tylko wykorzystany i prawie wszystkim różni się od Chaos Gate. Po prostu dzieje się tak że kupują pliki gry aby ją przerobić, metin2 też podobnie zaczynał. Więc najlepiej zamknijcie ten temat

Opublikowano

Ludzie kontynuacja gry nie musi identycznie wyglądać jak część pierwsza a jeżeli tak myślicie to jesteście mało inteligentni bo oczekujecie Remake Metina a nie jego kontynuacji.

Ludzie kontynuacja gry nie musi identycznie wyglądać jak część pierwsza a jeżeli tak myślicie to jesteście mało inteligentni bo oczekujecie Remake Metina a nie jego kontynuacji i nie jednokrotnie w różnych grach było, że zmieniała swoich dystrybutorów przecież do tego wystarczy wykupić prawa autorskie.

Jak ja nie na widzę tego Tapatalk...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...