Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Wersja europejska ma się ZNACZĄCO różnić od chińskiej, poczekajmy do bety EU i wtedy się zobaczy.

1EU7aJ.jpg

Opublikowano

A wiadomo już coś na temat terminu Open Bety UE???

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jedyne co robić to czekać chociaż znając nie które gry to ten RoM od metin2 będzie odbiegał i to baaaardzo dużo ale to tylko moje zdanie co będzie to będzie :)

Opublikowano

Zmieńcie nazwe tematu na " chcesz nabić postów to wejdz i pisz do okoła to samo":P

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

@up

Mimo wszystko jest to temat poświęcony dyskusji na temat Rise of Metin.

@top

Według mnie Rise of Metin jest dość ciekawą produkcją jednak z samym Metinem 2 nie ma zbyt wiele wspólnego oprócz nazwy będącej najprawdopodobniej chwytem marketingowym. Mam nadzieję, że europejska wersja będzie bardziej przypominać Metina2.

Opublikowano

ja grałem na chinskiej becie i nawet fajnie się grało ps. ci co piszą że to nie metin3 to się mylą bo to jest metin3 ale nie prosto od ymir tylko za ich pozwoleniem

Opublikowano

Witam. Pragnę się przyłączyć do tematu.

Rise Of Metin nie jest w żadnym stopniu 3-cią częścią Metina.
Jest to gra inspirowana poczęści metinem jednak nie jest w żadnym stopniu kontynuacją Znanej nam gry 2D Metin czy 3D Metin2.
Wszelkie prawa do tej serii są własnością YMIR a nie Time Voyager Pte. Ltd. , i 3cia część metina była by oznakowana po prostu 3ką :)

Myślę że dodanie oznakowanie tej gry mianem kontynuacji dzieła YMIR jest błędem, i administracja forum powinna zmienić opis działu.
Pozdrawiam :)

@Edit

Dokładnie, gdzie wy tu macie napisane że jest to aktualizacja Metina2, skoro słowa typu:

"Inna fabuła" / "Inny silnik gry" / "Inny styl gry" i wiele wiele innych do was nie przemawiają to prawdopodobnie znacie się na tym jak polityk na swojej robocie, czyli w ogóle, więc nie zabierajcie głosu i nie szerzcie herezji jak na gimba przystało.

Ja was wszystkich postrzegam tak jak w spoilerze"

1 Rodzaj: Gimby

Elo Zi00mk! wuaśnie widziauem że wyhodzi metin3, mojm zdanjem jest wyjebozaa, tyle exspa bendzie do wbicia, nowe klasy i ogulnie miodzio, napawde zachenćcie swoih koleguf z klasy, bendziemy exspić razem w pete i bendziemy nak*****ć asz nas mama z komputra nje zgonji, zrobjimy sobie razem gildje i bendziemy oddawadź exsp i bendzie spoko.

==============================================================================

2 Rodzaj: Inteligentniejsze Gimby

Siiemano, właśnie sobie czytałem że nowa gra, ale super, wyprze to metina, odrazu przeniesiemy sie na metina3 będzie super a wszyscy co sondzom rze to nie jest metin3 to ićcie pogradź w pasjansa.

To tyle co sadzę o tym śmiesznym spamie na forum opanowanym przez poddział Metin2.

PS: Rise of Metin to jest kontynuacja ale inspirowana częściowo Metinem2 -,-

Splinter, do jakiego rodzaju gimnazjalistów mnie przydzielisz?
Nie oceniaj książki po okładce.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Mam chociaż wielkie nadzieje, że system walki będzie taki sam jak w Metinie 2. Wtedy to grywalność wzrosła by na prawdę wysoko. ; -)

Opublikowano

Nie będzie. To jest inny typ gry z kompletnie innym różniącym się od siebie silnikiem gry :)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Mi się ten Rise Of Metin wcale nie podoba

NIC nie zastąpi Metin2 .

Wszytkie akcje , rózne serwery , zajebisci ludzie

A tam co ? bede gadal z hinduasmi bo nie bd PL serwera?

Jebe taką grę

Peace and Love Metin2 4 ever

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Metin1, Metin3, Metin4, Metin5 i jakie kolwiek metin nigdy nie istniało i nie będzie ! Możliwe ze priv ale gry takiej nie będzie i nie ma ! Rise of metin to Rise of metin a nie Metin3. Boshe... Jak ja nie nawidze takich dzieci, po prostu bym im nie wiem co zrobił. Pozdrawiam i mam nadzieje że każde "dziecko" zrozumiało. Pozdrawiam

Opublikowano

Metin1, Metin3, Metin4, Metin5 i jakie kolwiek metin nigdy nie istniało i nie będzie ! Możliwe ze priv ale gry takiej nie będzie i nie ma ! Rise of metin to Rise of metin a nie Metin3. Boshe... Jak ja nie nawidze takich dzieci, po prostu bym im nie wiem co zrobił. Pozdrawiam i mam nadzieje że każde "dziecko" zrozumiało. Pozdrawiam

Tutaj masz linka do Metin1 - http://metin.co.kr/index.php wiec prosze nie pisac ze nie bylo Jedynki :D.

Opublikowano

Nie wiem czy to nawiązanie do gry Metin2.

Co do gry Rise of Metin, oglądałem gameplaye na YT i spodobała mi się. Chociaż łudząco podobna, do innych gier typu mmorpg to pewnie ma coś w sobie wyjątkowego, czego inna gra nie ma. Ciekawe czy będzie po Polsku.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Mi się ten Rise Of Metin wcale nie podoba

NIC nie zastąpi Metin2 .

Wszytkie akcje , rózne serwery , zajebisci ludzie

A tam co ? bede gadal z hinduasmi bo nie bd PL serwera?

Jebe taką grę

Peace and Love Metin2 4 ever

Człowieku ja tam wole żeby mało polaków grało bo znów zleci się takich dzieci jak ty. Myślisz dlaczego inne kraje nie lubią grać z polakami? Przez takich ludzi jak ty co od razu ich wyzywają albo pisze w stylu "plzzz friii itemz". Nie pisz że w metin2 są zajebiści ludzie bo jest ich naprawdę niewielu większość to dzieci i ludzie co chwile zmieniają gildie(sprzedawczyki)...

Opublikowano

3) Is this metin3?

- Rise of Metin is not metin3. It is a free to play massive multiplayer online role playing game.
Approximate client size is 719 Mb.
Rise of Metin is a story line based prequel to Metin saga. It is designed with some features similar to Metin2.
Game is developed and published by Time Voyager.

http://riseofmetin.com/faq.php

macie tu pare gier co wdg mnie moga byc b dobre :

Royal Quest

EverQuest NEXT

Life is Feudal

WildStar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...