Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwie sie ze wy jestescie tacy naiwni.

prawda jest taka ze to jest gra a raczej można powiedzieć że "priv" sillkroad.

to zwykla gra postawiona na plikach udostępnionych w internecie troche przerobiona

porownajcie sobie.

10sro2007081021254553nw6.jpg

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam...
-Nie rozumiecie fabuły gry (bo jak masz zrozumieć questy po chinsku...)
-Nie wiecie co gadają NPC (Dymki oraz rozmowa z npc)
-Nie wiecie jak sie dostać na metka,bossa (bo trzeba iść w PT)

## I dlatego że nie rozumiecie nie podoba się wam gra.

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Opublikowano

dziwie sie ze wy jestescie tacy naiwni. prawda jest taka ze to jest gra a raczej można powiedzieć że "priv" sillkroad. to zwykla gra postawiona na plikach udostępnionych w internecie troche przerobiona porownajcie sobie. 10sro2007081021254553nw6.jpg

Mózg masz postawiony na plikach z internetu.... Tak wygląda mmorpg 2013 i po za tym to chińska wersja, CZY WRESZCIE TO ZROZUMIECIE?!!!?!?!?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Ludzie wy naprawę jesteście przyjebani -,- graliście w bf 1942 ? ja grałem i później BF2 miał zupełnie inny silnik gry kolejne bf3 i bf3 jeszcze inny wszystko inne :) bf 1942 polegał na 2 wojnie światowej a bf3 na nowoczesnej, tak samo widać tutaj metin2 polegał jak by na średniowieczu a metin3 już zupełnie co innego :) tam się bawiliście w wojowników a tutaj w rycerzy :) więc jak widzę wypowiedzi gimbów dosłownie śmiać mi się chcę :) nie podoba się to won z tego działu :)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Myśle dokładnie to samo. To nie jest metin to juz nie jest to samo nie chciał bym hejtować :P bo zagram zobacze jak jest .

Ale myśle ze to jeden wielki szit :P Napewno nie zastąpie tym metin2 choc narazie nic nie mówie zobaczymy jak wyjdzie angielska wersja a tu macie gameplay polski z tego.

Komentujcie i subskrybujcie ;)

omg to rise coś tam coś tam to kompletny syf nie mówiąc już o efektach ...

Opublikowano

Rise of metin jest bardziej podobne do nostale juz niz metina do tery i tp to wcale na metina niewyglada jak mówia niektórzy metin to metin tego nieda sie zastapić tylko on jest tak zryty i zaj...... nie nic innego poprostu tylko wyśmiewac kazdego co mówi ze rise of metin to metin3 ze to wogule jest związane z metinem jakby nie ta nazwa to by nawet ludzie pewnie nic niemówili ale too (metin) w nazwie i odrazu to nowy metin a to bzdura ta gra pewnie z 10 -20gb wazy sam nw a metin to tylko 1-3gb bo jest zrobiony pod klimat a nie grafike i inne takie

(Nw czy to co pisze ma sens ale pisze moje zdanie ps sory za błedy)

Opublikowano

Metin1 nic wspólnego z metin2 rise of metin nic wspólnego z 2 a więc kolejny fakt technologiczny :) z BF masz gimbusie zjebany co ma wspólnego bf 1942 między bf heroes lub bf3? nic kurwa! zrozum to jest technologia pewnie dostanę za przekleństwa ale chuj kurwa gimbusowi nie wytłumaczysz że to Technologi 2013 -,- jebane 7 lat robi różnice w technologi tak samo w BF2 -,- patrz zejbany gimbie i idź się lepiej ucz co to Technologia -,-

ix6c.jpg
Uploaded with ImageShack.us

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Rise of metin jest bardziej podobne do nostale juz niz metina do tery i tp to wcale na metina niewyglada jak mówia niektórzy metin to metin tego nieda sie zastapić tylko on jest tak zryty i zaj...... nie nic innego poprostu tylko wyśmiewac kazdego co mówi ze rise of metin to metin3 ze to wogule jest związane z metinem jakby nie ta nazwa to by nawet ludzie pewnie nic niemówili ale too (metin) w nazwie i odrazu to nowy metin a to bzdura ta gra pewnie z 10 -20gb wazy sam nw a metin to tylko 1-3gb bo jest zrobiony pod klimat a nie grafike i inne takie

(Nw czy to co pisze ma sens ale pisze moje zdanie ps sory za błedy)

Waży mniej niż 2gb jeśli dobrze pamiętam.

Najłatwiej jest zobaczyć jeden filmik i oceniac(facepalm)

Opublikowano

Jeszcze wszystko przed nami. Jeśli zapowiadali, że EU będzie się różnić, więc czekajmy na jego betę. Oby nie odebrali smaczku z metina 2. Najlepiej by było, gdyby były nasze ukochane królestwa shinsso, jinno i chunjo zostały zachowane lecz np 500 lat od obrazu z metin 2, czyli stary smaczek w nowej odsłonie, tak jak zresztą z postaciami. Moim zdaniem gdyby zapowiedzieli projekt Rise of Metin i komunikowali się z nami co do tej kwestii, na pewno zmniejszyłoby to % niepowodzenia do kilku %. No ale cóż, pozostaje nam tylko czekać, a nie pieprzyć bez sensu.

Opublikowano

Metin to g...o bez fabuły, grywalności, zwykła kwadratowa siekanina dla dzieciarni. Dlatego większości się nie będzie podobać nowy. Jednak to jedyna rzecz, która może zrobić coś z niczego.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ta gra nie ma dużo wspólnego z metinem, ale nie należy jej z tego powodu przekreślać ;c

Ma wspólnego sporo.

• mounty
  • pety
  • górnictwo
  • zielarstwo
  • ulepszanie itemów
  • dwa królestwa - jak na prywatnych serwerach

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Unia i Przymierze z tego co mi wiadomo, to "pochodzenie" aktualnych klas, które są w grze na chińskiej wersji. Możliwe, ze zrobią z tego rzeczywiście dwa osobne królestwa. Zwłaszcza, ze już teraz widać różnice w postaci "dobre, mile postacie", a "złe postacie". Zwłaszcza, ze ma jeszcze kilka profesji dojść i ras. Juz teraz w cliencie jest kilka podanych, których nie ma w chińskiej wersji np "nekromanta". Zobaczymy, zobaczymy...

Opublikowano

Ziomki wiadome że gra będzie inaczej wyglądać, metin3 to jest w końcu, wy chcielibyście metin3 kropka w kropkę z metinem2 ??

Nchf.png

lol

Opublikowano

Ziomki wiadome że gra będzie inaczej wyglądać, metin3 to jest w końcu, wy chcielibyście metin3 kropka w kropkę z metinem2 ??

Sory ale jeblem ze smiechu :D

To nie jest kontynuacja Metin2 !! Kurwa zrozumcie to -.-

@ 2 UP Wredna

Nie oszukujmy sie, ale to jest sklejka wielu gier MMORPG. Tak naprawde nigdy nie powstanie idealna gra MMORPG, dlaczego ? Dlatego, iz nie ma na to pomyslu. Kazdy ktory chce stwrzyc najlepsza gre MMORPG bazuje na pomyslach innych gier, skleja niedoskonalosci wielu gier w jedno, po czym udoskonala pomysly innych firm/ graczy/ ludzi i otot powstaje nowa gra. Gdyby tworcy nie patrzyli na gry typu WoW i nie zapozycali od nich pomyslow mozliwe, ze i by powstala naprawde dobra gra ktora by swiat zawladnal. Oczywiscie gdyby byla w kazdym jezyku xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ale jeżeli będzie niby to Area-Attack jak w Metinie2 to gra może się wybyć tak wysoko jak to Metin2.

Poczekajmy aż wyjdzie to EU, jeżeli nie byłoby tego systemu walki to nawet bym nie pobrał gry bo nie cierpię gier gdzie trzeba myszką klikać na potwory i monotonnie je bić, a w metinie mamy ciachanke na maxa :D.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Rise of Metin to nie metin3? Tak to nie metin3, bo ma swoją unikalną nazwę, nowy silnik gry, grafikę?

Kiedyś kiedy byłem uzależniony od metina, miałem ochotę zagrać w inną grę.. i okazało się, że tą grą był prywatny serwer metin2...

Tak samo wy.. Nie potraficie się odczepić od jednej gry i przesiąść się na inną, ponieważ sądzicie że to już nie jest metin, bo inaczej wygląda.

Gdyby tacy producenci stworzyli grę "metin3" i dodali kilka aktualizacji, poprawili grafikę to wtedy uznawaliścieby to jako nową część metina.

Musicie się po prostu otworzyć na inne gry.

Btw. Zawsze kiedy mówisz że pograłbyś w metina tak jak kiedyś.. To wiedz, że już nie zagrasz.. To znaczy jakbyś odtworzył taki serwer i ludzie by na nim grali, nie czerpałbyś z niego takiej przyjemności jak kiedyś, ponieważ każdy wiedziałby co i jak ma robić żeby mieć fajny ekwipunek i skille. Tak naprawdę to tęsknisz za tymi czasami, za klimatem. Teraz ta gra jest jedynie monotonnią, szukaniem nowych serwerów graniu, kończeniu gry i znowu od początku.. Takie błędne koło.. Więc lepiej skończ w to grać, jeśli potem nie chcesz tęsknić za "Czasami dojrzewania" które sobie spier****eś zawaracając głowę głupimi grami typu metin..

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...