Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System walki zdecydowanie nie zachwyca. Wiekszej porazki nie widzialem,mam nadzieje ze w wersji EU juz bedzie to naprawione.

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metin2 jest jedyny i niepowtarzalny , nigdy nie zrobią 2 takiej samej lub podobnej gry

Opublikowano

Gunwo prawda metin to pvp a nie grafika w metinie chodzi o przyjemność w pvp a nie wasze fabuła srabuły czy coś, jak mówili pvp ma być w eu wersji kilka razy lepsze niż na chinolu. Podsumuje to jest godny następna metina 2.

Hahaha po tym jak to przeczytałem to mnie z butów wydarło... metin to pvp?Człowieku w metinie akurat jest słabe pvp( 10latek cie rozwali jak ma lepsze eq)! Porównaj sobie pvp metina z jakąś inną grą np silkroad

Opublikowano

cała prawda o metinie masz dobre eq i wszystkich wymiatasz . Nawet nie musisz miec skila

Opublikowano

Gunwo prawda metin to pvp a nie grafika w metinie chodzi o przyjemność w pvp a nie wasze fabuła srabuły czy coś, jak mówili pvp ma być w eu wersji kilka razy lepsze niż na chinolu. Podsumuje to jest godny następna metina 2.
Hahaha po tym jak to przeczytałem to mnie z butów wydarło... metin to pvp?Człowieku w metinie akurat jest słabe pvp( 10latek cie rozwali jak ma lepsze eq)! Porównaj sobie pvp metina z jakąś inną grą np silkroad

Mozesz sobie mowic co chcesz, system bonowania jest zaliczany do pvp dlatego metek jest jaki jest. Jak 10 latek wie co bonowac to cie dednie dlatego wstyd dla ciebie, a jak macie ludzie problem z mt3 to zrobcie cos pozytecznego i wypad z dzialu.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Powiem wam tak , dla mnie osobiscie Metin'em 3 było Holenderski serwer Metin2Master , w cholere nowości , zmienione troszkę dynamika gry, no ogólnie bardzo przemyslany sposób i to mozna było nazwać nowym odzwierciedleniem metina. Ale Rise Of Metin to juz przesada. Tak jak pisałem wyżej bardziej to przypomina WoW'a niż naszego Metina :)

Coś dla Ciebie:

https://www.facebook.com/m2menglish?ref=ts&fref=ts

Jak widać M2M przegania nawet Rise Of Metin :P

Ta gra jest zlepkiem Silkroad, World Of Warcraft, 4Story ale niestety nic z Metina nie ma więc nazwa chyba była przy sake wybierana. :D

Jest to bardzo dobry chwyt ponieważ mają w grze wszystko z wymienionych + nazwa od Metina = All In One.

Oczywiście wydawca gry może sobie tylko popierdzieć w stołek a nie mówić, że jest to prequel Metina bo tylko Ymir może kontynuować Metina. Inni mogą tylko sobie rzucić puste słowa. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Ta gra jest w wersji polskiej?

W 2014 roku w lutym/marcu.

cała prawda o metinie masz dobre eq i wszystkich wymiatasz . Nawet nie musisz miec skila

Ale to nie Metin, to Metin3.

Coś dla Ciebie:

https://www.facebook.com/m2menglish?ref=ts&fref=ts

Jak widać M2M przegania nawet Rise Of Metin :P

Ta gra jest zlepkiem Silkroad, World Of Warcraft, 4Story ale niestety nic z Metina nie ma więc nazwa chyba była przy sake wybierana. :D

Jest to bardzo dobry chwyt ponieważ mają w grze wszystko z wymienionych + nazwa od Metina = All In One.

Oczywiście wydawca gry może sobie tylko popierdzieć w stołek a nie mówić, że jest to prequel Metina bo tylko Ymir może kontynuować Metina. Inni mogą tylko sobie rzucić puste słowa. :)

Że M2M przebija ROM'a? Chyba nie. Grałem na M2M i jest to totalny shit.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Wy nie wiecie że dzieci które nie widzą życia bez metina2 będą w każdym temacie hejtować? Polecam ich najlepiej ignorować, a każdy kto grał w inne gry a nie w 1 i tą samą(metin2) potwierdzą te minusy gry co ludzie wymieniają :)

Opublikowano

W 2014 roku w lutym/marcu.

Ale to nie Metin, to Metin3.

Że M2M przebija ROM'a? Chyba nie. Grałem na M2M i jest to totalny shit.

To poczekaj aż wystartuje M2M English na nowym silniku gry. :P

0LsM05U.png

Opublikowano

Idioci beda sie teraz spinac czy to nie metin3...

Smiech na sali jak pacze na komenty, wyraznie napisali ze europejska wersja bedzie bardziej przyblizona do metin2, siedzicie w internetach a gunwo wiecie...

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Idioci beda sie teraz spinac czy to nie metin3...

Smiech na sali jak pacze na komenty, wyraznie napisali ze europejska wersja bedzie bardziej przyblizona do metin2, siedzicie w internetach a gunwo wiecie...

"Bardziej przybliżona" o ile? Sama zmiana nazw profesji im nie wystarczy.

Jeszcze ten Sura Archer, woła o pomstę do nieba...

0LsM05U.png

Opublikowano

jak może metin2 wystartować na nowym silniku gry ? musieli by napisać gre od nowa

Opublikowano

jak może metin2 wystartować na nowym silniku gry ? musieli by napisać gre od nowa

Twierdzisz, że to co wprowadzają jest na granny? Po wyglądzie wątpie... no chyba, że w wersji 2.9 chociaż update dll by zbyt wiele od strony wizualnej nie dał.

Jak wiemy M2M są zdolni do wszystkiego więc zmiana silnika nie jest dla nich zbytnim problemem chociaż gdy wypuszczą clienta to się sprawa wyjaśni.

0LsM05U.png

Opublikowano

Hahaha, to od nowa pisaliby grę.

Twierdzisz, że to co wprowadzają jest na granny? Po wyglądzie wątpie... no chyba, że w wersji 2.9 chociaż update dll by zbyt wiele od strony wizualnej nie dał.

Jak wiemy M2M są zdolni do wszystkiego więc zmiana silnika nie jest dla nich zbytnim problemem chociaż gdy wypuszczą clienta to się sprawa wyjaśni.

Najpierw niech nauczą się prowadzić serwer bo nie wychodzi im. :)

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Tak, zmienią silnik, zrobią z tego osobne MMORPG z własną nazwą, i wykorzystają zmienione (i co z tego) tekstury z Metina drugiego razem z modelami? ...

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak widze te wasze odpowiedzi. Wy chyba musicie wiedzieć o tej grze więcej niż jej twórcy. ;)

Opublikowano

@beneq94 Metin1 na pewno był może jest i dalej tylko że w Korei ;p i wyglądał jak Tibia czyli z góry jakoś podobnie. z tego co wiem były 4 te same klasy, konie itp. a co do "3" to nie wiem zagram jak będzie chociaż po angielsku

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

@beneq94 Metin1 na pewno był może jest i dalej tylko że w Korei ;p i wyglądał jak Tibia czyli z góry jakoś podobnie. z tego co wiem były 4 te same klasy, konie itp. a co do "3" to nie wiem zagram jak będzie chociaż po angielsku

Był Metin1. Znalazłem to jakiś czas temy na YT

http://youtu.be/nMgE_A6UxG0

hyhy co prawda grafika w 2D ale szał był :D

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

straszny był ten metin1 ciekawe czy u nas to by przeszło ;p i czy lepiej niż tibia

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

@UP powiem Ci ze gdyby reklama była duża , bardzo duża to by nagle ludzie zaczęli grać w Metin'a1 tak samo będzie z Rise Of Metin reklama jest duża , zrobiło się bardzo głośno w okół tej gry , duża część ludzi z samego metina mówi o niej , i jak tylko wyjdzie polska wersja gry to będzie grało duzo graczy, znając życie spodoba się ta gra i przerzucimy się z Metina na Rise Of Metin ale co najważniejsze i trzeba pamiętać To to ze " Rise Of Metin nie ma nic wspólnego z naszym dzisiejszym Metinem i to nie jest Metin3 "

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak widze te wasze odpowiedzi. Wy chyba musicie wiedzieć o tej grze więcej niż jej twórcy. ;)

Nie. Po prostu czytamy wypowiedzi developerów. ;)

Opublikowano

Dokładnie tak samo uważam... To jest wow z mixem 4story może.. Ale co tu z metina do cholery..?

Tylko i wyłącznie nazwa. Uwierz mi ze gdyby nazwa tej gry brzmiała Rise Of Tibia to każby by mówił ze to Tibia2 :D .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...