Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiadomo do końca czy to "Metin 3" chyba ymir zrobił tą całą grę, ale na ich stronie nie ma o tej grze nic

Ale zobaczymy jak się przyjmie, gra dla mnie się osobiście nie podoba bo wygląda jak te wszystkie szity które wychodzą/wyszły (WOW, Lineage 2 czy Never)

Była by pompa jak by "Metin2" pozwał tych o plagiat : P

a według mnie to nie wybijają się na nazwie metin2 bo ymir stworzył naszego metina2

Opublikowano

a według mnie to nie wybijają się na nazwie metin2 bo ymir stworzył naszego metina2

Nie rozumiem twojej wypowiedzi.

Co ma ymir do Rise of metin?? Programiste?? No bez przesady. ROM to kolejna gierka typu wow, która wg mnie szybko sie znudzi :)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Na początku byłem na to napalony , ale jeżeli nie dodadzą żadnych nowości to będzie gówno a nie gra jeżeli chcą stworzyc Metina muszą zmienić system walki i w ogóle fabuły nie wiem czy im się to uda . WĄTPIE

837371446280124127260.png
Opublikowano

Teraz to ja sie tu udziele poraz drugi i ostatni.

Rise of Metin to nie jest zaden metin3 oni skopiowali tylko i jedynie Metin, Gameforge psuja prawie wszystkie gry ktore zaczasow byly piekne np takie 4Story, Nowy Patch 4.3 Oraz Nowy skill skopiowany z gry Dragon Nest.

Ja nie wiem jak dlugo bedzie stal ten ROM bo z gameforge napewno dlugo nie postoi to.. A tak jak Damix, tez bylem napalony ze fajna gra itp wszedlem pogralem i odinstalowalem totalne dno to jest jak dla mnie [..]

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Teraz to ja sie tu udziele poraz drugi i ostatni.

Rise of Metin to nie jest zaden metin3 oni skopiowali tylko i jedynie Metin, Gameforge psuja prawie wszystkie gry ktore zaczasow byly piekne np takie 4Story, Nowy Patch 4.3 Oraz Nowy skill skopiowany z gry Dragon Nest.

Ja nie wiem jak dlugo bedzie stal ten ROM bo z gameforge napewno dlugo nie postoi to.. A tak jak Damix, tez bylem napalony ze fajna gra itp wszedlem pogralem i odinstalowalem totalne dno to jest jak dla mnie [..]

Uwierz mi też byłem napalony , ale jak zagrałem zrobiłem to samo co ty , ale tu nie chodzi o to tylko , że GameForge ma jakieś prawa do tej gry , ale ja nie wiem jakie Rise Of Metin pokazał nam takiego GP a okazało się że to nie ich GP , albo gorzej nie ich gra więc nie wiem o co kaman w końcu pisze " usunięty z powodu naruszenia praw autorskich"

837371446280124127260.png
Opublikowano

Jesli sie nie myle to chodzi o slowo metin w nazwie, nie bojcie sie juz nie dlugo riseofmetin wystartuje jeszcze lepszy!

Już nigdy nie wystartuje jako Rise Of gra dla gimbusów, wystartuje jako chaos gate online (oryginalna nazwa gry) i padnie po 6 miesiącach.

681d0b647a888498c08d6aee035d671b.jpg

Rise of gówno to nie metin moje dzieciaczki :(. Nie wierzycie? Poczytajcie sobie. http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Rise-of-Metin-zamkni%C4%99ty-przez-GameForge-i-deklaracja-%C5%BCe-gra-nie-ma-nic-wsp%C3%B3lnego-z-Metinem-2-chocia%C5%BC-wcze-niej-m%C3%B3wili-co-innego

https://soundcloud.com/piers-nayler/circus-music-circus-theme-song/ idealna muzyczka na ten pseudo mmo próbujący udawać metin2.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

@up

A co Ty jakiś prorok jesteś ? Wątpię żeby zmienili nazwę na jakąś inną, a gra już teraz cieszy się sporą popularnością.

GF próbuje opóźnić start, ale gra prędzej czy później będzie. Po za tym bardzo dobrze, że to nie kolejna część metina, bo wiele osób by zrezygnowało z powodu gimbów jacy grali w niego i w związku z czym u wielu ludzi była od początku postrzegana jako śmieć.

A i już się trochę powtarzasz, 3 razy ten sam obrazek w różnych tematach.

1EU7aJ.jpg

Opublikowano

@up

A co Ty jakiś prorok jesteś ? Wątpię żeby zmienili nazwę na jakąś inną, a gra już teraz cieszy się sporą popularnością.

GF próbuje opóźnić start, ale gra prędzej czy później będzie. Po za tym bardzo dobrze, że to nie kolejna część metina, bo wiele osób by zrezygnowało z powodu gimbów jacy grali w niego i w związku z czym u wielu ludzi była od początku postrzegana jako śmieć.

A i już się trochę powtarzasz, 3 razy ten sam obrazek w różnych tematach.

idiota... Idiota... idiota... Przeczytaj to http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Rise-of-Metin-zamkni%C4%99ty-przez-GameForge-i-deklaracja-%C5%BCe-gra-nie-ma-nic-wsp%C3%B3lnego-z-Metinem-2-chocia%C5%BC-wcze-niej-m%C3%B3wili-co-innego 14290213984 razy a może coś zrozumiesz... Rusz głową i tyle.

Opublikowano

Ty rusz głową i się czasami nie zesraj . Tak wierzysz temu typowi jakby on był na serio prorokiem i wiedział że gra padnie a tak nie jest bo cieszy się dużą popularnością. Pozatym oni jej nie zamknęli tylko opuźnili start przez jakieś słowo metin . Dżizes niech on przestanie pisać te newsy bo 90% to nieprawda...

nostaleh.png
Opublikowano

Ehh... Z tobą nie warto się sprzeczać, po prostu za głupi jesteś.

Co mnie obchodzi co pisze ten typek "guru" ? Zresztą poczekamy trochę czasu i zobaczymy co będzie z grą, bo wątpię żeby nie pojawiła się w ogóle, baa nawet sądzę, że będzie bardzo dobrze prosperować i przyciągnie sporą ilość ludzi do siebie, już teraz ma dużo zarejestrowanych użytkowników.

A idiotą możesz nazywać sobie swoich kolegów z gimnazjum.

1EU7aJ.jpg

Opublikowano

Hahaaaa :D. Chodzi mi o to, że gra miała zainteresowanie TYLKO dzięki plotkom że będzie to kontynuacja tego g*wna metin. Jak już wyszło na jaw że tym nie jest, gra upadnie bo ma grafikę i mechanikę gorszą niż gry sprzed 5 lat.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomo coś na temat tej gry ?? są jakieś nowe informacje?? Niedawno temu był wielki szum w okół tej gry a teraz cisza . Jeśli ktoś ma jakieś cenne info prosił bym o podzielenie się z nami

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Wiadomo coś na temat tej gry ?? są jakieś nowe informacje?? Niedawno temu był wielki szum w okół tej gry a teraz cisza . Jeśli ktoś ma jakieś cenne info prosił bym o podzielenie się z nami

2 stycznia wystartowała otwarta beta gry.

Na MPCforum można zdobyć darmowe klucze do gry:

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=usercp&area=giveaway

Za niedługo będzie polska wersja gry Rise of Metin.

Na dalszą dyskusje zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1049632-oficjalna-zapowiedz-rise-of-metin-dyskusje-opinie/

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...