Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie ja juz was nie rozumiem. Pierw piszecie ze metin jest juz cienki bo grafika slaba i juz nudny. A teraz jak wychodzi RoM to piszecie ze inna grafika(duzo lepsza) calkiem nowe rzeczy i wkoncu cos nowego i Wam teraz to nie pasuje. Ogarnijcie sie i zastanowcie bo pierw metin zly bo slaba grafika i silnik a teraz zly bo dobra grafika i nowszy silnik. Wtf? o.O

To tak jakby mowic ze BF3 jest gowniany bo odbiega duzo od BF2 :x

Opublikowano

Powiem ogólnie tak...

Metin ma słabszą grafikę, a RoM nie dość, że na lepszym silniku to grafa dużo lepsza.

Patrząc na to wszystko nie możecie narzekać, że to nie wyszło. To nie jest kontynuacja Mt2, a jedynie inna jej wersja.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Pozatym RoM kojarzy mi się z neverwinter, tylko neverwinter jest dużo bardziej udoskonalone graficznie.. zresztą jak ktoś nie grał to może sobie zagrać.. Polecam wbiłem 35 poziom i znudziła mi się gra :(

//Reklama OFF.

Opublikowano

Europejska wersja może sie bardzo duzo roznic wszystko moze zostac dodane w soim czasie tak jak tworcy pisali.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak czytam te wasze posty i czytam.

Skoro był Metin (albo Metin1), jest Metin2 to dlaczego nie nazwą tego Metin3?

A nawet gdyby, Metin2 już dawno jest za nami, ja bym mógł spokojnie nazwać Metinem3 obecną sytuacje na serwerach prywatnych i globalnych.

Metin2 to był w 2008-2010 roku, kiedy stal +9 była niemożliwa.

Ewolucja! :)

Opublikowano
https://www.facebook.com/Ymirgames

I wszystko jasne. Wychodzi na to że Tec-Interactive (wydawca) jara się bardziej grą niż sam developer. Wciskają wam ciemnotę tak jak na metin2.ph miała być piąta postać. Proste hajs się nie zgadza wydajmy następną grę dodajmy "Metin" i będzie się zgadzał. Jest to następne cukierkowe chińsko-koreańsko-japońskie które graficznie ssie pałę każdej porządnie wydanej grze, a ci którzy dalej niedowiarkują niech nadwyrężą swój angielski i dodadzą komentarz z pytaniem czy to guwnko ma coś wspólnego z metinem.

64562221938.png

Opublikowano

Chciałem osobiście zagrać w to ale w pewnym momenciue mnie to odrzuciło. Metin2 zawsze pozostanie najlepszym metinem. Rise of Metin z czego wiem to jest tworzony przez Ymir.

Nie jest tworzony przez ymir

Opublikowano

https://www.facebook.com/Ymirgames

I wszystko jasne. Wychodzi na to że Tec-Interactive (wydawca) jara się bardziej grą niż sam developer. Wciskają wam ciemnotę tak jak na metin2.ph miała być piąta postać. Proste hajs się nie zgadza wydajmy następną grę dodajmy "Metin" i będzie się zgadzał. Jest to następne cukierkowe chińsko-koreańsko-japońskie które graficznie ssie pałę każdej porządnie wydanej grze, a ci którzy dalej niedowiarkują niech nadwyrężą swój angielski i dodadzą komentarz z pytaniem czy to guwnko ma coś wspólnego z metinem.

Coś tam ma wspólnego ;)

49yxrs.png

Opublikowano

jak dla mnie grafika jest gorsza od mt2 ( po prostu nie cierpie tej grafiki z wow, 4story itp jest okropna)

to nie jest żaden metin i koniec :x mozna chociaż bic metiny ? -.-

Opublikowano

jak dla mnie grafika jest gorsza od mt2 ( po prostu nie cierpie tej grafiki z wow, 4story itp jest okropna)

Na eu będzie można.

To nie jest żaden "Rise of Metin" tylko Chaos Gate... dobry "chłyt"

Poczekaj na Eu.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Policz sobie ile lat już minęło od wyjścia polskiej wersji metina 2 a boje się szukać ile ma wesja chińska. Wszystko się zmienia więc i metin 3 nie będzie taki sam.

Wyjdzie wersja EU podyskutujemy.

Me gusta.

Opublikowano

Zamknie ktoś kiedyś ten temat? Bo ci idioci dalej będą się kłócić patrząc na wersje chińską...

Wypierdalać na forum Rise Of Metin i czytać to co pisał CM,a dokładniej to że wersja EU będzie upodabniana do metina,a później możecie wrócić i przeprosić.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Bo to ich oryginalny zajebisty engine jak to jeden koleś od nich napisał "Najlepszy jaki teraz jest"

To jest następne w chuj nisko budżetowe mmorpg

64562221938.png

Opublikowano

Grafika kozacka mega ale te postacie i wgl nie pasuje do metina za bardzo wszystko przesłodzone za dużo efektów wszystko się tak świeci jak głupie ;/ To wgl nie jest podobne do Metina! może WoW albo cabal ale nie metin jestem na nie!

Opublikowano

Gunwo prawda metin to pvp a nie grafika w metinie chodzi o przyjemność w pvp a nie wasze fabuła srabuły czy coś, jak mówili pvp ma być w eu wersji kilka razy lepsze niż na chinolu. Podsumuje to jest godny następna metina 2.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

To jest jeszcze gra w fazie testów, bety, itp. Gra po ogólnej przeróbce ma być podobna do Metina, ale nie stylowo, lecz niektórymi elementami ma się upodabniać :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Trzeba poczekać na europejską wersję,

bo teraz nic nie wiadomo, jak to bd wyglądać...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...