Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś świadomy tego, że nakręciłeś GP nie z tej gry.

Dlaczego tak sądzę? A no ponieważ tej gry jeszcze nie ma.

To co ty nagrałeś to tylko chińska gierka, której silnik został zapożyczony.

A więc inteligentniejsi odbiorcy na pewno by ci nie dali suba ;)

Ty jesteś inteligentny? Czytałeś takie tematy jak ten?

http://www.mpcforum.pl/topic/1051379-tut-rejestracja-na-rise-of-metin-chinska-wersja/

To gra haos gate, protoplasta Rise of Metin. Nasz RoMek będzie oparty właśnie na tej grze i to w bardzo dużej mierze. Metin2 w chinach (korei) był dużo dużo wcześniej niż w europie, a tym bardziej w polsce.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Metin2

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jesteś inteligentny? Czytałeś takie tematy jak ten?

http://www.mpcforum.pl/topic/1051379-tut-rejestracja-na-rise-of-metin-chinska-wersja/

To gra haos gate, protoplasta Rise of Metin. Nasz RoMek będzie oparty właśnie na tej grze i to w bardzo dużej mierze. Metin2 w chinach (korei) był dużo dużo wcześniej niż w europie, a tym bardziej w polsce.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Metin2

Tak, uważam, że ja jestem inteligentny.

Czy dla ciebie "oparty na silniku tej gry" znaczy, że to ta sama gra?

Jak już wszyscy wiedzą - silnik gry zostanie przerobiony, więc dlaczego kręcisz GP z rzekomo ROM, skoro tytuł tej gry jest inny...

897771404427433574016.png

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy, mnie grafika troszkę odstrasza ale nie powiem, że nie spróbuję w końcu inaczej nie mogę czegoś oceniać. Metin2 ma swój klimacik, albo raczej miał bo chwili obecnej więcej jest na nim bugów niż nowości, (ostatnio nawet skille konne padły). Rise of Metin napewno będzie się różnił, ale skoro ma być zbliżony do ulubionej przez nas wersji tej gry to pytam dlaczego nie? :)

97993054676936328872.jpg

Opublikowano

Ludzie to całkiem inna gra, kurwa tu nic z metina 2 nie ma, nic, zagrajcie na wersji chińskiej to zobaczycie. Eu ma się trochę różnić ale niewiele, pewnie grafika bardziej "mroczna" i inny system bicia bo solowanie to już nuda, tutaj może przypomni się metin2 i tylko w tym momencie...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ludzie powiem wam tak że RISE OF METIN to 10 % z metin2

Jedynie (Ja tak myśle) że tylko postacie SURA,WOJOWNIK to jest tylko to co łączy te dwie gry
I nazwa w 40% to wszystko łączy

Opublikowano

Ludzie powiem wam tak że RISE OF METIN to 10 % z metin2

Jedynie (Ja tak myśle) że tylko postacie SURA,WOJOWNIK to jest tylko to co łączy te dwie gry

I nazwa w 40% to wszystko łączy

Dokładnie na razie nawet nie dali ss'ów z tego całego RiseOfMetin dlatego każdy może tak sądzić o tej grze jedyne co to jest rejestracja na nie wiadomo na co bo tak naprawdę ludzie czekają czekają a tak naprawdę nie wiedzą na co czekaj to już ten MagictoMaster mógłby dostać miano metina 3 bo zrobili wszystko od 0 i wygląda jak polepszony metin2 także to jedynie nazwał bym 5story WoW2 a nie Metin 3 Oczywiście na stan obecny z tej koreańskiej bodajże gry poza tym w metinie nie ma "Pandarii" czy innego typu gówna :)

Opublikowano

Tak jestem tego świadom że powielam i nie czytałem 12 stron istnego spamu przeglądnąłem kilka pierwszych stron i o to moje wnioski:

Rice of Metin jeszcze nie istnieje i póki co powstała tylko jego zapowiedź, oficjalnie go nie ma. Pierwowzór to Chaos Gate Online.

Jak wyżej - nie ma Rice of Metin jeszcze, jest tylko zapowiedź i masz nie masz racji, sama gra będzie tylko inspirowana fabułą Metin2 i Ytian2.

Też nie widzę zbyt dużego powodu ale dyskusje mogą być ciekawe jak są moderowane i nie ma bezsensownych odpowiedzi oraz powtarzania się, ale to zależy od dyskusji.

Sprostuje: w Chinach (pierwowzór) jest znany jako Ytian2 w Europie, USA i Kanadzie jako Metin2 w Rosji prawdopodobnie też, a w Japonii prawdopodobnie nie ma odpowiednika więc też ale nie jestem pewien.

Masz rację jest to Chaos Gate Online nie Rise of Metin. Możliwe że będzie bazować na Chaos Gate

Znów - Jeszcze nie ma Rise of Metin jest tylko Chaos Gate Online jako pierwowzór.

Rise of Metin nie jest trzecią odsłoną gry wzorowanej na Ytian2 i nie można go nazwać Metin3.

Niestety mylisz się. Metin2 to inaczej Ytian2 i jest to chińska gra w 100% chyba że mówimy o czymś innym.

Nie Rise of Metin nie będzie kontynuacją Metin2. Rice of Metin ma bazować na Metin2 i Chaos Gate Online.

Jak już pisałem Rise of Metin nie jest na równi to co Metin3! Metin3 nie wyszedł tak jak i nie ma jeszcze Rice of Metin. Póki co są to tylko spekulacje.

Chaos Gate Online jest zupełnie inną grą dla Chińskiej społeczności i jednocześnie dla innych wydawana i prowadzona w Chinach.

IAHGames wprowadziło tą grę w obieg dla Chin lecz z tego co mi wiadomo również prowadzą inne gry które są Anglojęzyczne (nie wiem dokładnie jakie ale widziałem coś) dlatego gra jest dostępna dla troszkę bardziej ogarniętych którzy mają ochotę zagrać z poza Chin. Przy rejestracji musimy wybrać kraj pochodzenia i jest to spowodowany tym że IAHGames prawdopodobnie chce wprowadzić pełne Angielskie tłumaczenie dla Chaos Gate Online i uruchomić serwer w Europie. Dodatkowo typowe gry dla Chińczyków przy rejestracji wymagają podania numeru dowodu osobistego - chińskiego - bynajmniej w części gier itp. o ile mi wiadomo.

Kocham cię koleś <3 <3

Opublikowano

Niestety mylisz się. Metin2 to inaczej Ytian2 i jest to chińska gra w 100% chyba że mówimy o czymś innym.

Hahaha Yitian2 to prywatny serwer ! Longju2 to chińska nazwa metina, przestańcie drążyć temat tego gównianego Rise of metin bo się rzygać chcę , ta gra nie powinna mieć w ogóle swojego działu, to jest taki szajs że szkoda gadać.

Opublikowano

Ja nie wiem czego wy sie spinacie jednemu przypadło to do gustu i będzie czekał na wersje europejską następnie polską innemu nie. Nie podoba się nie musi grać, poza tym mnie to chuu... interesuje jak się nazywa i jak będzie. Jeżeli się ludziom spodoba to nazwa nawet chociaż by była "gówno ala metin2" to będą grać. Tyle z mojej strony. dzięki :P

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

Ludzie powiem tak. Kiedyś był metin. Nie metin 2 tylko poprostu metin 1 i nadal on jest. Czy metin 2 był inny od 1? Oczywiście. Ale jest to metin. Zmiana tytułu czy mechaniki wyglądu itd. Nie oznacza że to nie metin3.

Opublikowano

Jak w pierwszy raz w to zagral nie podobalo mi sie a teraz sie tak w to wciagnalem ze gram po 2 godziny ;)(mi sie podoba i mysle ze to jest cos podobnego do metina)

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

3) Is this metin3?

- Rise of Metin is not metin3. It is a free to play massive multiplayer online role playing game.
Approximate client size is 719 Mb.
Rise of Metin is a story line based prequel to Metin saga. It is designed with some features similar to Metin2.
Game is developed and published by Time Voyager.

http://riseofmetin.com/faq.php

Opublikowano

na polskiej stronie jest to samo tylko sze pzetlumaczone

3) Czy to jest Metin 3?

- Rise of Metin to nie Metin 3. To darmowa gra MMORPG.
Przybliżony rozmiar clienta to 719 Mb.
Rise of Metin jest prequelem do historii sagi Metin. Posiada podobne funkcje do Metin 2.
Gra jest rozwijana i wydawana przez Time Voyager.

http://riseofmetin.pl/faq.html

Opublikowano

Na dole tego RiseOfMetin PL pisze tak

2013 Time Voyager Pte. Ltd. All Rights Reserved.
Rise of Metin' logo is the registered trademarks of Time Voyager Pte. Ltd.
Rise of Metin is developed and published by Time Voyager Pte. Ltd.

Fake na 100%

nostaleh.png
Opublikowano

Jak czytam nie które komentarze to mi się śmiać chcę..
Deweloperzy wyraźnie napisali na Fanpage'u, że Rise Of Metin, jest kontynuacją gry Metin2..
Jak większość osób zauważyła Metin2 powoli upadał.. dlatego stąd nazwa tej gry, co po Polsku znaczy "Metin powstań" / "Metin Powstaje", czy jak kto woli..
Peace Yo!!!

Zapraszam na Mój Kanał YouTube ツ

http://www.youtube.com/Wrzeszczacyyy

I know, I know that we are marked by sin

I know, I know that we're nothing

Opublikowano

@up

Gdzie tak dokładnie napisali, że jest kontynuacją Metin 2 ?

Jak dla mnie to zwykły chwyt marketingowy, gra już na starcie ma zapewnioną dużą ilość graczy.

1EU7aJ.jpg

Opublikowano

Dokładnie, gdzie wy tu macie napisane że jest to aktualizacja Metina2, skoro słowa typu:

"Inna fabuła" / "Inny silnik gry" / "Inny styl gry" i wiele wiele innych do was nie przemawiają to prawdopodobnie znacie się na tym jak polityk na swojej robocie, czyli w ogóle, więc nie zabierajcie głosu i nie szerzcie herezji jak na gimba przystało.

Ja was wszystkich postrzegam tak jak w spoilerze"

1 Rodzaj: Gimby

Elo Zi00mk! wuaśnie widziauem że wyhodzi metin3, mojm zdanjem jest wyjebozaa, tyle exspa bendzie do wbicia, nowe klasy i ogulnie miodzio, napawde zachenćcie swoih koleguf z klasy, bendziemy exspić razem w pete i bendziemy nak*****ć asz nas mama z komputra nje zgonji, zrobjimy sobie razem gildje i bendziemy oddawadź exsp i bendzie spoko.

==============================================================================

2 Rodzaj: Inteligentniejsze Gimby

Siiemano, właśnie sobie czytałem że nowa gra, ale super, wyprze to metina, odrazu przeniesiemy sie na metina3 będzie super a wszyscy co sondzom rze to nie jest metin3 to ićcie pogradź w pasjansa.

To tyle co sadzę o tym śmiesznym spamie na forum opanowanym przez poddział Metin2.

PS: Rise of Metin to jest kontynuacja ale inspirowana częściowo Metinem2 -,-

koleś ty po1 naucz się pisać bo masz byk na byku i ty chodzisz do szkoły matole po 1 naucz się pisać ty analfabeto jeden a potem pisz

Opublikowano

Na dole tego RiseOfMetin PL pisze tak

2013 Time Voyager Pte. Ltd. All Rights Reserved.

Rise of Metin' logo is the registered trademarks of Time Voyager Pte. Ltd.

Rise of Metin is developed and published by Time Voyager Pte. Ltd.

Fake na 100%

To akurat nie świadczy o fake;u bo Time Voyager to producent RoMa, adminstratorzy tłumaczyli się że strona dla europy będzie jedna - riseofmetin.com

Chcesz być na bieżąco z Rise Of Metin? Polub fanpage na facebooku: fb.com/riseofmetinpolska

Opublikowano

To akurat nie świadczy o fake;u bo Time Voyager to producent RoMa, adminstratorzy tłumaczyli się że strona dla europy będzie jedna - riseofmetin.com

Ale chodzi o to że koleś cały kod skopiował z strony riseofmetin.com i zrobił sobie stronke riseofmetin.pl i nawet nie zmienił napisów ^^ . Żeby tylko zarobić.

nostaleh.png
Opublikowano

koleś ty po1 naucz się pisać bo masz byk na byku i ty chodzisz do szkoły matole po 1 naucz się pisać ty analfabeto jeden a potem pisz

Nie wiem czy jesteś trollem, czy po prostu debilem.

1EU7aJ.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...