Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: -
Region: eune
Level: 30
Dywizja: Gold2
Kontakt: Forum lub gg: 11157822
Dodatkowe informacje: Poszukuję ogarniętej osoby do duo rankedów. Wymagam minimum 18lat, mikrofonu i teamspeak'a. Dywizja podobna do mojej.

Gram na każdej linii, lecz w jungle'i nie idzie mi za dobrze. 

Opublikowano

Witam , poszukuję osób do zbudowania drużyny na początek moja prezentacja.

http://www.lolking.net/summoner/eune/40946092
MAIN : MID 
LINIA : MID
KOMUNIKACJA : TS3

Potrzebuję nastepujących osób proszę o zgłoszenia ludzi tylko i wyłacznie tych którzy spełniaja wszystkie warunki.

Każdy gracz , który będzie mnie dodawał musi być swiadomy , że drużyna którą zakładam na jest na normale lub pyknięcie z nudów , mam bardzo dużo wolnego czasu i chce rozkręcić drużynę obecną na TS3 / Grze / Pod telefonem. Godziny , sparingi , ligi będziemy ustalać wspólnie tak jak i nazwę drużyny 

TOP : 
WIEK 18 + ( może zdarzyć się wyjątek 17 )
OPANOWANIE NA LINI / FARMA / OGARNIECIĘ W PRZYPADKU ATAKU JUNGLERA PRZECIWNEGO LUB POMOC SOJUSZNIKA.
WIZJA NA LINI .
BRAK DARCIA MORDY !
ROZMOWA W TRAKCIE GRY JAK NAJBARDZIEJ .
DYWIZJA PLATYNA V +

JUNGLER :
WIEK 18 + 
OGROMNE UROZMAICENIE POSTACI 
UMIEJETNOSC GANGOWANIA 
PUSH 
OD SWOJEGO JUNGLERA WYMAGAM INICJACJI / KIEROWANIA DRUZYNA W LATE GAME ! 
OGROMNEJ PRZEJRZYSZTOSCI MAPY KONTROLOWANIE KAZDEJ LINI

BOT LINE : 
17+ ( ADC )
17+ ( SUPP / SEMI / TANK )
Najchętniej wziałbym dwie osoby grające ze sobą , lecz pojedynczych rowniez proszę o kontakt ze mna 
NAJTRUDNIEJSZA LINIA 
ADC Musi byc ogromnym farmerem przewyzszac cala druzyne w ilosci minionow
SUPP musi byc to osoba ktora umozliwi farmienie adc kontrolowanie wizji 
BAIT przeciwinkow , wszystkie cc

DODAM ZE WYMAGANE JEST TS3 OD KAZDEJ OSOBY Z TEAMU , KAZDEMU DAJE SZANSE NIE OCENIAM PRZED GRA 

KONTAKT ZE MNA W GRZE : RafcikHTA
TS3 : dmgloader.pl KANAL VIP 13
podkanal : Rekrutacja jezeli jestem poke jak nie czekac :) 
Pozdrawiam i zapraszam do druzyny

Opublikowano

Szukam kogoś do gry na serwerze EUNE. Aktualnie platyna IV (byłem w 2, ale spadek formy no i spadłem, aktualnie jest ok :)). Mogę pograć duoq (wszystkie pozycje, na bocie preferuję adc, mogę również support jak ktoś ogarnia, lecz nie mam niektórych tier 1 picków aktualnych). Jeżeli ktoś byłby zainteresowany mogę również dołączyć do teamu 3x3 jakiegoś :) Pisać wiadomości priv z nickami eune i rangami soloq :)

P.S. Oczywiście mam mikro, teamspeak, nie ma problemu :) Do gry preferuję kogoś ogarniętego, nie daję granicy wiekowej, byle byś nie piszczał jak dziewczynka oraz nie był totalnym debilem, by dało się z tobą kulturalnie pogadać :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Szukam kogoś do duo, eune, obecnie mam platyne 4, gram w lola niecały rok
Uzywam LeagueSharp,

Mainuje mid/adc, ale mam na każdą linie po 4/5 postaci ktorymi potrafie bardzo dobrze grac.

bez teamspeaka ani skype, bo slucham muzyki grając.

Najlepiej ktoś 18+, gralem z paroma osobami z mpc i w wiekszosci przypadkow były to flejmiące gimbusy, których do płaczu doprowdzała przegrana.

Pisac pw

rYD9JSA.png

Opublikowano

Szukam jakiegoś nocnego teamu rankingowego. Chcę sobie pograć teamowki w luźnej atmosferze, ale z chęcią wygranej. Może być 3vs3 lub 5vs5. 

Nick:KarouPL (zbieram na zmiane)

Dywizja: Silver 2

Gram głownie top'a.

Więcej informacji na priv/gra.

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Witam, nazywam się Jarek i planuje stworzyć stały team 5x5 oraz 3x3 :) 

Najpierw opowiem troche o sobie, mam prawie 19 lat, gram w lola od początku 2 sezonu, wiem o grze sporo śledze wszsytkie patche, reworki itp. Posiadam 3 konta wsztkie znajdują sie miedzy GI-GV. 

Obecnie gram na swoim na koncie o nicku : Joymax ( GOLDV ). 

A więc tak ja chętnie gram Jungle więc też zajme tą pozycje. 

Poszukuje więc TOP, MID, AD Carry, oraz Support. 

Bardzo miło by było gdyby ktoś mogł te gry stremować na Twitchu :). Mam fanpage mojej starej dryzuny na fb hehe :P, jest tam może z 200 like, zawsze to coś na początek :P

Wymagania są nie wielkie, 18 lat, Dywizja powiedzmy ze GOLD (III) + , oczywiśćie Mikrofon+TS3, i co najwazniejsze chęci do gry!

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na priv tutaj lub na grze, nick : Joymax, region oczywiscie EUNE no i to chyba tyle jak na razie :) 

Pozdrawiam, Joymax. 

site_logo.gif

18706.png

Opublikowano

Nick:xGrzyb3k1337
Region:Eune
Dywizja:Silver IV
Kontakt:Kontakt podam w grze
Dodatkowe informacje: Na początku wbiłem do bronze II spadłem do V i stając się coraz lepszy idę do golda :>. Meinuje top/supp/mid/adc (w kolejnosci)

Opublikowano

Nick: -
Dywizja: Gold2
Kontakt: Forum lub gg: 11157822
Dodatkowe informacje: Poszukuję ogarniętej osoby do duo rankedów. Wymagam minimum 18lat, mikrofonu i teamspeak'a. Dywizja podobna do mojej.

Gram na każdej linii, lecz w jungle'i nie idzie mi za dobrze. 

Opublikowano

Szukamy mida i topa do druzyny. Minimum gold i mechanika gry w malym palcu! 

Tylko powazne propozycje dojscia.

kontakt w lolu: nick eMBQ Tabasky

bez reklamy yt.

Opublikowano

Nick: Bardzo tajny i magiczny, i w ogóle na pewno nie skapniesz się jaki.

Region: EUNE

Level: 31

Dywizja: Gold V(na razie)

Kontakt: Forum

Dodatkowe informacje: Szukam jakiegoś teamu, może być 3vs3 jak i 5vs5 albo po prostu kogoś do duo, gram na L# głownie ADC, mam 16 lat.

76561198053546969.png

Opublikowano
Nick:  Andr0

Region:EUNE

Level: 30

Dywizja: platyna 1 

Kontakt: lol / pw

Dodatkowe informacje: Szukam duo najlepiej midera lub adc najlepiej smurfa. Planuje wbić diament. Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Nick:  4ndro(smurf)

Region:EUW

Dywizja: PLAT 5

Kontakt: lol / pw

Dodatkowe informacje: Szukam duo aby wbić diament na west . Gram jungle>top>adc>support. Mam 19 lat.

Opublikowano

Nick:SaTTeS10
Region:EUNE
Dywizja: Plat 5
Kontakt: ingame /na mpc nie polecam bo zazwyczaj nie sprawdzam
Dodatkowe informacje:

szukam kogos do normali na swoim koncie.

Moge zagrac duo na smurfie(silver 2) z dywizjami gold-silver

Jezeli chce ktos team 3v3 lub 5v5 to tez sie zgodze xD.

Wiek 16+ plec bez znaczenia achociaz z dziewczynami mniej flame i spiny :D

Opublikowano

Nick: Dublerq

Region: EUW

LVL: 16 (gold eune)

Kontakt: W grze

Cel: leveing do 30

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Region:Eune
Dywizja: D5
Kontakt: pisać na pw podam ts itd.

szukam kogoś kto chce podbić sobie mmr przed przyszłym sezonem najlepiej osoby która wcześniej była w d1/d3... a teraz jest d5/d4

gram mida i adc tak więc mile widziany support.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nick: Ivning
Region: EUNE
Dywizja: Silv 2 i wciąż rośnie
Kontakt: LOL, PW Forum
Dodatkowe informacje: Szukam Ranked teamu który czasami pyka sobie 5v5 i 3v3. Mam 16 lat i mainuje Jungle ale także mogę chodzić na inne linie.

Nie szukam teamu który wymaga codziennej gry ranked teamówki, nie wiem ile dziennie treningów itp. Wszystko na luzie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nick: funaiem
Region:eune
Dywizja: gold5
Kontakt : w grze
Dodatkowe informacje: szukam ranked teamu. mam 19 lat. moja pozycja to top ale na pozostałych też daje rade.

Opublikowano

Nick:AveJerem
Region: EuNE
Dywizja: Plat I
Kontakt: Gra, PW na forum
Dodatkowe informacje:

Witam, szukam ludzi chętnych do:

Normali...czyli czysty fun oraz nowe znajomości jak i zajebista zabawa ^^ Najlepiej z Mikro i TS ;)( Osoby które są chętne powinny mieć chociaż to 15-16 lat skończone bez względu na płeć więc zapraszamy prawie wszystkich) [Nie ważne czy zaczynasz dopiero grę czy jesteś weteranem bo każdego przyjmujemy bo im więcej tym lepiej]

DuoQ (Diax-Gold) którzy mainują swoją linie jak i potrafią ogarnąć ją i mają spore doświadczenie na tej linii jak i w grze. (Najlepiej jungle/supp)

Szukam osób które mają oczywiście mikro jak i TS bo bez tego ani rusz.

Mainuje MID'a na SoloQ jak i ADC a w ostateczności pójdę na TOP'a

Chcę jak najszybciej dobić do Diamentu więc jeżeli wiesz, że Twoje umiejętności są wystarczające by we dwoje ugrać większość gier żeby wbić Diament w chwile to zapraszam.

Witam, szukamy ludzi do Team'u (Nazwa zostanie ustalona po zebraniu graczy aby każdy był z nią zgodny) [Lub sam dojdę do jakiegoś na MID lub ADC] którzy są chętni do grania 5 vs 5 na poważnie a nie dla fun'u oraz w późniejszym czasie po zgraniu i wbiciu jakiejś normalnej dywizji w 5-tkąch wystartowania na ESL czy też innych turniejach by zdobywać to coraz większe doświadczenie jak i dobrze się bawić być może przy zdobywaniu jakichś nagród ;)[Chcemy poważny Team który gdzieś zajdzie a nie rozpadnie się po kilku dniach/tygodniach]

Szukamy osób które mainują swoją linie oraz potrafią grać jeszcze 1-2 innych w razie braku kogoś na daną linie zamieniamy kimś kto także ogarnia tą linie.

Szukamy ludzi wszędzie na linie:

-Top (2 miejsca)
-Jungle (2 miejsca)

-Mid (1 miejsce)
-ADC (2 miejsca)

-Supp (2 miejsca)

-Przydatna zdałaby się osoba która chciałaby zajmować się "organizacją Team'u" gdyż ja akurat nie jestem dobry w ustalaniu terminów gier, załatwiania różnych rzeczy itd.

[Miejsca zależne od tego czy mamy już kogoś tam i po prostu szukamy osoby która może w razie nieobecności zastąpić tą drugą co zapewne często będzie się zdarzać czasami)

Wymagamy:

-Gold+ [Najlepiej Diamondy lub wysokie Platyny]

-Wiek 16+ najlepiej [Mutacja]

-Poczucie humoru

-Sporo czasu/Dużej aktywności w grze

-Posiadania TS3

-Doświadczenia (Nie chcemy dzieci które nie znają podstaw lub nie mają żadnego pojęcia co i jak)

-Mainowanie swojej pozycji (Spory wachlarz postaci na daną linie oraz obeznanie z nią)

-Bez żadnego flame'u i płaczu po przegranej linii czy grze...potrafienie dostrzegania własnych błędów i uczeniu się na nich

Oferujemy:

-Miłą atmosfere

-Ciekawych ludzi

-Sporą aktywność

-Graczy z doświadczeniem i potrafieniem nauczania się na własnych błędach

-Serwer TeamSpeak3

-Wiele innych

Jeżeli jesteś zainteresowany co do Team'u to pisz do AveJerem ;)

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Nicki: LivingInGlory       DestroyerElement

Region: EuNE

Dywizje: Silver III / IV

Kontakt: W grze lub na Priv.
Dodatkowe Informacje: 

Bot lane szuka osób do team'u. Mamy rozegrane razem ok 160 meczy, jesteśmy zgrani, dominujemy swoją linię, kontrolujemy wizję. Nasze dywizje to Silver III/IV, nowe konta - praktycznie świeżo po Playsmentach.
Prosze się zgłaszać w grze lub na Priv.
Pozdrawiam.
Opublikowano

Nick: PogromcaNobów
Level:  114
Dywizja: d
Kontakt: pw
Dodatkowe informacje: Szukamy z ziomkiem jednego ludzika do teamu 3v3. Najlepiej żeby szedł w jungle, ale to akurat niekonieczne, bo możemy się zmieniać. Wymagany przynajmniej diament, niższych dywizji nie akceptujemy, chyba że ktoś jest ultraskilled a gównianą dywizję ma przez gówniane teamy, wówczas dopuszczam możliwość dostania się do teamu poprzez rozwalenie mnie na 1v1. Powodzenia.

Opublikowano

Szukam kogoś do duo ranków, serwer EUNE. Mam 19 lat, komunikacja teamspeak3 oczywiście wymagana. Gram zazwyczaj adc, więc najlepiej jakby jakiś support się odezwał. Oczywiście soloq to soloq, więc gram też inne pozycje, nie ma problemu. Chętnych zapraszam na pw :) Dywizja waha się między platyną IV, a platyną II, zależy od dnia (aktualnie gram tylko soloq, nie duo więc lipa).

P.S. Mogę też dołączyć do jakiegoś teamu 3x3 dobrego, bądź 5x5 (adc). Chętni na pw :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...