Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: SuperGuyPoland
Region: EUW
Level: 10

Kontakt: W grze lub tutaj
Dodatkowe informacje: Poszukuję kogoś do wspólnej gry, w miarę na dobrym poziomie. Oczekuję wieku powyżej 17 lat. Dodatkowo TS3 do komunikacji głosowej.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick: eMBQ Tabasky

serwer: EUNE

info: szukam serio dobra osobe do duo q . przez nieaktywnosc na koncie lp spadlo z g1 do g3. Na turcji w tym czasie wbilem platyne 1 ,wiec jezeli ktos  rowniez chce wbic platyne to zapraszam

bez reklamy yt.

Opublikowano

Nick: [Podam na PW]
Region: EUNE
Level: 30 [ Smurf Account, z Diamond 5 ]
Dywizja: Smurf Account
Kontakt: Prywatna wiadomość, Skype: idziany
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi chętny do rozgrywki normalnej, osób które mają powyżej [min. 15 lat]
Które nie krzyczą i które się nie denerwują podczas gry, są ogarnięte i potrafią grać na poziomie dostatecznym, według mnie dywizja nie ma znaczenia,
mimo że pochodze z dywizji podanej powyżej, przynajmniej aby ta osoba grała na poziomie dostatecznym, myślała i współpracowała z innymi, i nie wyzywała.

A przede wszystkim aby nie używała BOL'a

Więcej informacji o sobie, podam na pw :)
Zapraszam do gry :)

Opublikowano

Nick: BaraniuR
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja:  Plat 5, spadłem dzis do g1 ;o
Kontakt: Prywatna wiadomość albo w grze
Dodatkowe informacje:

Siema, szukam kogos grajacego na bolu do grania duo. 

Piszcie jakie skrypty uzywacie i gdzie najczesciej gracie.

Ja głównie Syndra od hondy i staram znalesc sie cos dobrego na adc

Opublikowano

NickDhenars
Dywizja: Gold V
Kontakt: W lolu, skype poźniej czy tam curse
Dodatkowe informacjeposzukuję supporta na bot lane mainującego coś jak np. Leona, Nami, Morgana czy coś innego z dobrymi CC. Jestem w goldzie i gram jak gold dlatego szybko z niego nie wyjdę ;) Szukam osoby do gry w goldzie na bot lane 

"Wymagania"

Dywizja: Najlepiej Silver I, Gold 

Jakieś mikro, możliwość gry w roku szkolnym w godzinach 20-24

1377531174-U173186.png

Opublikowano
Nick: PROUNO

Region: EŁNE

Level: 30 chyba

Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna V/ IV

Kontakt: PW w grze,  forum

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duło bądź jakiegoś timu, pref jungle/ mid ważne żeby osoba posiadała mikro xD

Opublikowano

Nick: LemufarPL
Region: EU Nordic & East
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver 3 (główne konto g2)
Kontakt: Nick w grze LemufarPL
Dodatkowe informacje: Szukam supporta do duo między silver 4 gold 2. Gram Vayne/Jinx/Draven ponieważ te 3 postacie mam opanowane do perfekcji. Nie lubię grać midzie,jungli.   Lat 17 wymagam ts3 (Skype mi nie działa), kogoś kto ma dużo czasu aż do końca wakacji minimum 8h na gre. SZUKAM KOGOŚ DO STAŁEGO  DUO, nie na jedną czy dwie gry jak mi albo tobie nie pójdzie.. Każdy ma czasem gorszą gre :).

Opublikowano

Nick: xKriSxD
Region: EU Nordic & East
Dywizja: (Opcjonalnie Platyna III
KontaktPW w grze
Dodatkowe informacje: Szukam adc do duo 

wymagania:

wiek 15+

dywizja platyna 5+

TS3 lub skype

Opublikowano

Nick:podan pozniej
Region:EUNE
Dywizja:Gold IV
Kontakt: PW na forum
Dodatkowe informacje:Gram glownie jungli/mid

wymagam.

wiek najlepiej 15-16.

ts/skype

Gold V+

W miare dobrej gry jak na swoja dywizje.

Troche myslenia w grze

Opublikowano

Nick: pokaże na GG
Dywizja: (Opcjonalnie): P5
Kontakt: GG:  48282301
Dodatkowe informacje:

Ogarniętych ludzi do DUO Q - mam masę nie testowanych skryptów z którymi mogę się podzielić.

Teraz P5 - cel w tydzień D1 wbić Bol Vip + najlepiej duo partner też z bolem Vip

Potem do Chellengera wejść.

Osoby po mutacji. Mikro Ts3 - mogę podać server na jaki możesz wbić

Gram BeastyRiven, RTTC, Yasuo vip

Main shaco jungle, nocturne - time to time.

Opublikowano

Nick: Dam na pw
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) gold 4 - wacha się miedzy 2 a 4 
Kontakt: Forum
Dodatkowe informacje: Szukam kogos do gry z kim bedziemy grac i kierowac gry mile widziany uztykownik z b0l3m.

Na RAnkedy!

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nick: Diaxowy
Region: EU

Dywizja: Silver IV
Kontakt: Skype: jakub.grabski3

Dodatkowe info: Gram juz z pol roku w lol'a i szukam osoby ogarnietej do Duetu, Nie lubie grac na topie ale lubie na midzie adc i jungle. Szukam ogarnietej osoby do grania normali i rankedow, info na lolu lub skype. :)

Opublikowano

Nick: -
Region: eune
Dywizja: Gold2
Kontakt: Forum lub gg: 11157822
Dodatkowe informacje: Poszukuję ogarniętej osoby do duo rankedów. Wymagam minimum 18lat, mikrofonu i teamspeak'a. Dywizja podobna do mojej.

Gram na każdej linii, lecz w jungle'i nie idzie mi za dobrze. 

Opublikowano

Nick: Pisz PW
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) G3 (Było G1, dluga przerwa i spadek).
Kontakt: Wiadomosc na MPCF
Dodatkowe informacje: Szukam ADC partnera ( z bol3m) do duo, najlepiej vip bol i ogarnieta trista/vanyne, mam zestaw funhouse, glownei gram mid'a, ale ostatnio gram Blitzem, wiec dla tego szukam ogarnietego ADC. Gold - Plat. TS3, Wiek tak z 17 conajmniej (ja mam 21).

Opublikowano

Nick: PW
Dywizja: Diamond1 / Challenger
Kontakt: PW na MPC forum
Dodatkowe informacje:

wbijam kolejne konto na challengera a poniewaz ostatnio moi partnerzy zmienili serwer/przestali grac mam wolnego slota do duoq i chetnie z kims pogram. gwarantuje 99% tryhardu, 8-15h rankedow dziennie, preferuje osoby ktore byly w challengerze ewentualnie maja stala pozycje w d1 i wiedza na czym ta gra polega. Niekoniecznie z bolem, wystarcza dobre checi i umiejetnosci.

Kontakt na PW - najlepiej ze swoim nickiem i jakas krotka informacja na jakiej pozycji grasz. 100% dyskrecji.

u mnie MID/ADC, jezeli sie zgramy to powinno byc duze win ratio.

pozdro

Opublikowano

Nick: lewux10
Dywizja: [plat 5
Kontakt: llol lub pw
Dodatkowe informacje ; szukam suppa do duo. gram rengarem na bocie i potrzebuje jakiejś ogarnietej osoby do supportowania.

Opublikowano

Region: EUW
Dywizja: Gold 5
Kontakt: PW na MPC forum.
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do pogrania duo z okolic gold'a. Osoba musi być w miarę ogarnięta i najlepiej byłoby gdyby nie obrażała innych graczy :D. Najczęściej gram na midzie/topie.

2lbi4xv.png

Opublikowano

Nick:AveJerem
Region: EuNE
Dywizja: Plat III/II
Kontakt: Gra, PW na forum
Dodatkowe informacje:

Witam, szukam ludzi chętnych do:

Normali...czyli czysty fun oraz nowe znajomości jak i zajebista zabawa ^^ Najlepiej z Mikro i TS ;)( Osoby które są chętne powinny mieć chociaż to 15-16 lat skończone bez względu na płeć więc zapraszamy prawie wszystkich) [Nie ważne czy zaczynasz dopiero grę czy jesteś weteranem bo każdego przyjmujemy bo im więcej tym lepiej]

DuoQ (Diax-Gold) którzy mainują swoją linie jak i potrafią ogarnąć ją i mają spore doświadczenie na tej linii jak i w grze. (Najlepiej jungle/supp)

Szukam osób które mają oczywiście mikro jak i TS bo bez tego ani rusz.

Mainuje MID'a na SoloQ jak i ADC

Chcę jak najszybciej dobić do Diamentu więc jeżeli wiesz, że Twoje umiejętności są wystarczające by we dwoje ugrać większość gier żeby wbić Diament w chwile to zapraszam.

Witam, szukamy ludzi do Team'u (Nazwa zostanie ustalona po zebraniu graczy aby każdy był z nią zgodny) którzy są chętni do grania 5 vs 5 na poważnie a nie dla fun'u oraz w późniejszym czasie po zgraniu i wbiciu jakiejś normalnej dywizji w 5-tkąch wystartowania na ESL czy też innych turniejach by zdobywać to coraz większe doświadczenie jak i dobrze się bawić być może przy zdobywaniu jakichś nagród ;)[Chcemy poważny Team który gdzieś zajdzie a nie rozpadnie się po kilku dniach/tygodniach]

Szukamy osób które mainują swoją linie oraz potrafią grać jeszcze 1-2 innych w razie braku kogoś na daną linie zamieniamy kimś kto także ogarnia tą linie.

Szukamy ludzi wszędzie na linie:

-Top (2 miejsca)
-Jungle (1 miejsce)

-Mid (1 miejsce)
-ADC (1 miejsce)

-Supp (1 miejsce)

[Miejsca zależne od tego czy mamy już kogoś tam i po prostu szukamy osoby która może w razie nieobecności zastąpić tą drugą co zapewne często będzie się zdarzać czasami)

Wymagamy:

-Gold+

-Wiek 16+ najlepiej [Mutacja]

-Poczucie humoru

-Sporo czasu/Dużej aktywności w grze

-Posiadania TS3

-Doświadczenia (Nie chcemy dzieci które nie znają podstaw lub nie mają żadnego pojęcia co i jak)

-Mainowanie swojej pozycji (Spory wachlarz postaci na daną linie oraz obeznanie z nią)

-Bez żadnego flame'u i płaczu po przegranej linii czy grze...potrafienie dostrzegania własnych błędów i uczeniu się na nich

Oferujemy:

-Miłą atmosfere

-Ciekawych ludzi

-Sporą aktywność

-Graczy z doświadczeniem i potrafieniem nauczania się na własnych błędach

-Serwer TeamSpeak3

-Wiele innych

Jeżeli jesteś zainteresowany co do Team'u to pisz do Voraless a w ostateczności do AveJerem ;)

Opublikowano

Nick: KutangPL
Dywizja: (Opcjonalnie) Brąz II (Przez noobów spadłem aż do brązu)
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi, którzy pomogą mi wyjść z brązu. Najczęsciej gram na topie dariusem.

Opublikowano

Nick: Dhenars
Dywizja: Gold V
Kontakt: Na LoL-u
Dodatkowe informacje: poszukuję supporta na bot lane mainującego coś jak np. Leona, Nami, Morgana czy coś innego z dobrymi CC. Jestem w goldzie i gram jak gold dlatego szybko z niego nie wyjdę  ;) Szukam osoby do gry w goldzie na bot lane. Mam 17 lat jeśli kogoś to interesuje.

"Wymagania"

Dywizja: Najlepiej Silver I, Gold 

Jakieś mikro, CURSE VOICE ! możliwość gry w roku szkolnym w godzinach 20-24

1377531174-U173186.png

Opublikowano

NICK:kubaoszkmistrz

Region : EUNE

Dywizja:Gold III

kontakt:na lolu

Dodatkowe informacje:

Poszukujesz teamu w którym panuje dobry klimat i gracze są na poziomie?

Zajrzyj tutaj ! Dywizja nie ma znaczenia. Poszukuje tylko graczy z serwera EUNE

Wzór podania :

Nick  :

Dywizja :

Wiek (poszukujemy graczy 12+) :

Komunikator głosowy(nie wymagany ale lepiej żeby był) :

Na jakiej pozycji grasz :

Przyjme każde podanie , a do teamu należy dwóch ogarniętych graczy czyli ja i mój kolega.

Aktualnie poszukujemy supporta,top lanera i junglera  (Ewentulanie adc ).Mogą występować zmiany w pozycjach w zależności od

tego kto sie zgłosi do wspólnej gry.

Mój nick to kubaoszkmistrz ( zbieram na zmiane nicku :) ) a dywizja to gold III, a kolega to silver.

Poszukuje graczy którzy mogliby często grać gry drużynowe .

Opublikowano

Nick: x B i B i x
Dywizja: Gold IV
Kontakt: Na LoL-u

Dodatkowe informacje: Poszukuję kogoś do duo , ponieważ znudziło mi się granie solo .. i te teamy  Mam 14 lat . 

Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować pisz : PW , LOL , Skype :^)

Opublikowano

Dywizja: Diamond V / Smurf Unranked
Kontakt: Na Forum.
Dodatkowe informacje: Wbijam kolejne konto Tym razem do Challengera.Moje stałe linie to Support i Adc. Szukam kogoś do pogrania duo na moim smurfie ( Mam nadzieje że to będzie main i wbije D1 ) Jeżeli jest ktoś zainteresowany niech pisze, tylko + Plat 3  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...