Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: CandyRussek
Region: EUNE
Level: 30

Dywizja: Silver IV
Kontakt: Forum lub w grze
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do pogrania normali/duo, najlepiej ktoś koło 16 lat [sam mam 16] mile widziane dziewczyny :D

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: PaiNt
Level: 6

Kontakt: GG: 2867027, Steam: PaiNt [PL]
Dodatkowe informacje: Dobrze gra mi się w Jungli Udyrem, ale jak trzeba to ogarnę mid'a/bota Ashą :>

Opublikowano

Nick- Tylko dla zainteresowanych

Region- EU NE

Level- 30

Dywizja- S2

Kontakt- na PW

Dodatkowe Info- Szukam osoby z bolem/L# (Sam także posiadam) do gry rankedów, ponieważ trudno jest wycarrować 1 vs 5, a już we dwóch to co innego. Od pobrania L# nigdy nie przegrałem mida na rankedzie ;]

Opublikowano
Nick: Otrzymasz na PW =)

Dywizja: Plat

Kontakt: PW tutaj. Piszcie od razu nicki, będę odpisywał w grze

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do Duo, min. platyna. Gram przeważnie bot'a. (większość support). 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano
Nick: UncleAo

Dywizja: GOLD III

Kontakt: PW tutaj.

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do Duo, 5 v 5/  Gram jungle/ suppa/ mida.

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : wbitego mam plat 5, w najlepszym momencie byłem plat 2, no ale juz nie mam siły na tych ludzi którzy tam grają i nie chce mi się wbijać już nic w tym sezonie, czuje się na siłach Diamentu, nie jednokrotnie wygrywałem linie z diamentem

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze
Dodatkowe informacje: Szukam teamu 3 vs 3 / 5 vs 5, żeby wbić nagrode w postaci warda, nie ważne dla mnie jest czy team będzie się składał z brązów czy challangerów, ważne dla mnie jest, żeby ludzie w nim byli aktywni i było grane dziennie chociaż 3 gry. Jeżeli team okaże się naprawde spoko i gra z jego cżłonkami okaże się przyjemnością, mimo wbicia nagrody mogę grać dalej w teamie. Nie gram na SKYPE, tylko i wyłącznie TS3

PS: nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni członkwie będą z niego korzystali

EDIT : mainuje TOPA (lee sin ), ale gram wszędzie

Opublikowano

Nick: DogonMnie
Level: 30
Dywizja: B2, ciągle rośnie ale nie mam siły grać z tymi ludźmi...
Kontakt: W grze
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do normali, ostatnio się nagrałem trochę soloQ i nie mam na to sił, dobrze by było jakby osoba miała jakiś komunikator głosowy.

76561198004076728.png
Opublikowano

Nick: Ká Bum
Region: EU NE
Dywizja: Plat III ( możliwe ze znow wbije do II)
Kontakt: Zapraszac w grze lub pisac na PW tutaj
Dodatkowe informacje: Szukam team'u 5 v 5 , 3 vs 3

Opublikowano

Nick: LamaDalej
Level: 7
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś na DUO ja Suport, jedyne wymagania to +18 plus brak przysłowiowego RAGE'u. Nie musisz ogarniać byle byś wiedział na czym polega zadanie ADC reszte sie doszlifuje. 

76561198013232167.png

Opublikowano

Nick: na PW
Dywizja: Unranked, gold S3
Kontakt: na PW 
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś kto wykeruje mecze placementowe, gra w godzinach przedpołudniowych, akceptuje BOLa, support main.

Opublikowano
Nick: Lazy Lemo 2

Region: EUW

LVL ~22

Smurf, jak ktoś smurfuje dodać main plat I euw.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Nick: Brewaxd

Dywizja: G5

Kontakt: Tutaj lub skype Brewaxd

Dodatkowe informacje: Mam 18 lat. Glownie gram support>>>ADC. Szukam ludzi do gry Duo lub stalego teamu z ktorym moglbym wspolnie cwiczyc gre. Plec nie ma znaczenia ale prosze niech pisza osoby 15+ lat. Niech pisza tylko osoby zdecydowane, bo ostatnio znalazlem team ale rozpadl sie po 2 dniach wiec..........

Wymagany Skype lub TS3

Pasjonat
Opublikowano

Nick: mxjPL

Region: EuN&E

Level:30

Kontakt: w grze

Szukam 2 osób do grania nowego trybu fast

.

Opublikowano

Nick: Podam na PW
Region:Eune
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna V
Kontakt: Na MPC lub gg: 48282301
Dodatkowe informacje: Szukam osoby używającej L# do wspólnej gry (Interesuje mnie duo na bocie ja ADC ty Bitz Supp). Niestety tutaj są takie trolle, że samemu ciężko wyjść. (3 raz promocja Plat V to Plat IV)

Opublikowano

Nick: Podam na PW
Region:Eune

Dywizja: (Opcjonalnie) Gold IV - Główne konto D4

Boostuje kolegę do platyny, poszukuje duo z main kontem Diax +, którzy grają dla wygranej a nie dla zabawy. Tryhard od samego początku, 25gier i koniec.

Czas gry: tydzień, licząc od niedzieli
Poszukuje osobę z smurfem ~gold V - Platyna. TS, mikrofon, bez afk. 

Dodatkowe informacje: wbijałem już kilka platyn/diamentów, jestem doświadczony, gram mida assasynami, nigdy nie przegrywam lini. Przed grą chce zobaczyć twoje main konto (PW w grze) czy czasem nie zabrałem na ślepo osobe do boostowania.

Opublikowano

Nick: OverCreed
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna V
Kontakt: PW lol
Dodatkowe informacje: Razem z moim supportem szukam team'u 5vs5. Gramy ze sobą ponad rok.

Moja dywizja to platyna V a jego silver I (Gra dużo lepiej ale przez brak czasu jest tam gdzie jest).

Ja gram głównie: Jinx,Vayne,Lucian. On:Thresh,morgana,lulu. Więcej informacji na PW.

Opublikowano

Nick: Ká Bum
Dywizja: Plat III 
Dodatkowe informacje: Szukam team'u 5 v 5 , 3 vs 3

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : wbitego mam plat 5, w najlepszym momencie byłem plat 2, no ale juz nie mam siły na tych ludzi którzy tam grają i nie chce mi się wbijać już nic w tym sezonie, czuje się na siłach Diamentu, nie jednokrotnie wygrywałem linie z diamentem

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze
Dodatkowe informacje: Szukam teamu 3 vs 3 / 5 vs 5, żeby wbić nagrode w postaci warda, nie ważne dla mnie jest czy team będzie się składał z brązów czy challangerów, ważne dla mnie jest, żeby ludzie w nim byli aktywni i było grane dziennie chociaż 3 gry. Jeżeli team okaże się naprawde spoko i gra z jego cżłonkami okaże się przyjemnością, mimo wbicia nagrody mogę grać dalej w teamie. Nie gram na SKYPE, tylko i wyłącznie TS3

PS: nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni członkwie będą z niego korzystali

EDIT : mainuje TOPA (lee sin ), ale gram wszędzie

Opublikowano

Nick:AveJerem
Region: EuNE
Dywizja: Diamond V
Kontakt: Gra, PW na forum
Dodatkowe informacje:

Witam, szukam ludzi chętnych do:

Normali...czyli czysty fun oraz nowe znajomości jak i z*******a zabawa ^^ Najlepiej z Mikro i TS ;)( Osoby które są chętne powinny mieć chociaż to 15-16 lat skończone bez względu na płeć więc zapraszamy prawie wszystkich) [Nie ważne czy zaczynasz dopiero grę czy jesteś weteranem bo każdego przyjmujemy bo im więcej tym lepiej]

DuoQ (Diax-Gold) którzy mainują swoją linie jak i potrafią ogarnąć ją i mają spore doświadczenie na tej linii jak i w grze. (Najlepiej jungle/supp)

Szukam osób które mają oczywiście mikro jak i TS bo bez tego ani rusz.

Mainuje MID'a na SoloQ jak i ADC a w ostateczności pójdę na TOP'a

Chcę jak najszybciej dobić do Diamentu więc jeżeli wiesz, że Twoje umiejętności są wystarczające by we dwoje ugrać większość gier żeby wbić Diament w chwile to zapraszam.

Witam, szukamy ludzi do Team'u (Nazwa zostanie ustalona po zebraniu graczy aby każdy był z nią zgodny) [Lub sam dojdę do jakiegoś na MID lub ADC] którzy są chętni do grania 5 vs 5 na poważnie a nie dla fun'u oraz w późniejszym czasie po zgraniu i wbiciu jakiejś normalnej dywizji w 5-tkąch wystartowania na ESL czy też innych turniejach by zdobywać to coraz większe doświadczenie jak i dobrze się bawić być może przy zdobywaniu jakichś nagród ;)[Chcemy poważny Team który gdzieś zajdzie a nie rozpadnie się po kilku dniach/tygodniach]

Szukamy osób które mainują swoją linie oraz potrafią grać jeszcze 1-2 innych w razie braku kogoś na daną linie zamieniamy kimś kto także ogarnia tą linie.

Szukamy ludzi wszędzie na linie:

-Top (2 miejsca)
-Jungle (2 miejsca)

-Mid (1 miejsce)
-ADC (2 miejsca)

-Supp (2 miejsca)

-Przydatna zdałaby się osoba która chciałaby zajmować się "organizacją Team'u" gdyż ja akurat nie jestem dobry w ustalaniu terminów gier, załatwiania różnych rzeczy itd.

[Miejsca zależne od tego czy mamy już kogoś tam i po prostu szukamy osoby która może w razie nieobecności zastąpić tą drugą co zapewne często będzie się zdarzać czasami)

Wymagamy:

-Gold+ [Najlepiej Diamondy lub wysokie Platyny]

-Wiek 16+ najlepiej [Mutacja]

-Poczucie humoru

-Sporo czasu/Dużej aktywności w grze

-Posiadania TS3

-Doświadczenia (Nie chcemy dzieci które nie znają podstaw lub nie mają żadnego pojęcia co i jak)

-Mainowanie swojej pozycji (Spory wachlarz postaci na daną linie oraz obeznanie z nią)

-Bez żadnego flame'u i płaczu po przegranej linii czy grze...potrafienie dostrzegania własnych błędów i uczeniu się na nich

Oferujemy:

-Miłą atmosfere

-Ciekawych ludzi

-Sporą aktywność

-Graczy z doświadczeniem i potrafieniem nauczania się na własnych błędach

-Serwer TeamSpeak3

-Wiele innych

Jeżeli jesteś zainteresowany co do Team'u to pisz do AveJerem ;)

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...