Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Beztalencie

Region: EU WEST

Level: 30

Dywizja: Silver V

Kontakt:  / W grze /PW forum

Dodatkowe informacje: 19lat , nie spinam bo to tylko gra! szukam kogos do duo 

Opublikowano

Szukam ludzi, do złożenia profesjonalnego teamu 5v5 ( BOL KAPPA ) na rankingowych EUW/EUNE. NA EUW mam 10lvl, na eune nie, bym znalazł szybko jakiegoś ref bota i było by ok ;)

REGION: EUW/EUNE

Level: 10/0

Dywizja : - 

kontakt : pw na forum

dodatkowe info:  evadeee, mikrofon, brain.lua, i skrypty pod twoją linie. 

NA EUNE mam 30lvl jak by co ;)

pegas sie dolaczyl czekam na wiecej osob ;O

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nick: De33stroyer
Region: EUNE
Level: 30

Dywizja:  Gold IV
Kontakt: PW lub w grze (teraz będę przyjmował, wcześniej miałem problemy)
Dodatkowe informacje:  Szukam kogoś NA PRAWDĘ ogarniętego do duo, z goldu (jak i platyny) samemu nie da się wyjść. Mainuje topa i jungle, mogę suppem też zagrać czasem. Najlepiej napisać mi na PW nick na lolu, najpierw chcę sprawdzić, żeby nie przyjmować spierdolin do znajomków na lolu.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Zaktualizowane ;-;
Nick: Konspiracyjny

Dywizja: Silver IV

Kontakt: Skype (Levy-Gregory)/ ts / Gra
Dodatkowe Informacje: Szukam osoby, preferującą rolę agresywnego Adc. Gram Jako Support, zazwyczaj Threshem ale Blitz też nie kuleje. 

Opublikowano

Nick : BratniaDusza

level : 30

dywizja : Silver II

Kontakt : Gra

dodatkowe info. : szukam osoby do duo rankedów. W premade są większe szanse na wygranie.Preferuje Jungle,Mid,Support. Najlepiej gdyby była komunikacja Ts/Skype. Mam 15 lat bez mutacji taki szczegół dla ludzi z Wysokim Ego. ; )

Opublikowano

Nick: DGL R0M3R067 PL (zakładałem 4 lata temu, aktualnie zbieram IP by zmienić ._.)

Div: Silver IV

Kontakt: PW, gra.

Dodatkowe info: Szukam kogoś do gry duo rankedów, obecnie moje MMR tak osłabło, że nie daje rady grać. Preferuje ADC.

Opublikowano

Nick:KarouPL
Region:EUNE
Dywizja: 4.seson-bronze III, 3.seson-silver IV
Kontakt:LoL-KarouPL Skype:werasam54
Dodatkowe informacje: Jestem dziewczyną. Często gram nocami, w dzień rzadziej. Poszukuje kogoś do duo ranked, żeby wyjść z bronzu i grać dalej razem. Osoba musi byc ogarnięta, nie żaden troll, czy ktoś kto zatrówa grę. Znajomość ortografii i języka ang i polskiego mile widziana.    :) Gram na każdej linii. Poszukuje też teamu.   :)

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Nick: Vertmarr
Region: EuNe
Level: 13 chyba, chcę wbić 30 :)
Dywizja: (Opcjonalnie) na turcji mam gold II jednak chcę zacząć od nowa tutaj aby założyć fajny team i czerpać z gry ,,jakiś'' fun
Kontakt:  w grze bądź pw tutaj
Dodatkowe informacje: gram głównie AD mid (zed, kha, yasuo) lub zamierzam zacząć mainować jungle :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Nick: Wchite
Dywizja: nie mam jeszcze dywizji grałem 2 gry (w poprzednim sezonie byłem w bronzie 1)
Kontakt: Skype: Karol.namie123
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do wspólnej gry albo normalne albo rankedy obojętnie mi ;D proszę o kontakt na skype albo na pw na MPC

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Opublikowano

Nick:IEM TS
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie):Brąz 1
Kontakt: skype(podam na priv)
Dodatkowe informacje:Mainuje mida lb,często grywam jungle hecarimem bądź xinem,na topie zazwyczaj gram jaxem,lubię też grać adc <ezreal> supportami nie grywam,mam 15 lat i szukam kogoś do grania w SoloQueue,jestem w trakcie mutacjii.

Opublikowano

Nick: MistrzuMordy
Region: Eune
Level:  30
Dywizja: Plat V
Kontakt: W loli
Dodatkowe informacje: :*

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nick: Rahano

Dywizja: Gold IV

Kontakt: gra

Dodatkowe informacje: szukam osób do duo i full premade'ów, posiadam ts/skype

Opublikowano

Nick: PiecuPL

Dywizja: Silver IV

Kontakt: Skypearrow-10x10.png / W grze /PW

Dodatkowe informacje:  Szukam dobrego ogarniętego do duo Q (topera)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nick: Lazy Wiwciu

Dywizja: GOLD V ( +/- 50 LP )

Kontakt: PW na LOL'u lub TU / GG: 37790397

Dodatkowe informacje: Mam 16 lat i szukam kogoś w podobnym wieku (>14/15+) i dywizji (SILVER II+) do DUO Rankedów. Dobrze by było, aby ten ktoś dobrze radził sobie w Jungle (bo to jedyna linia na której mi nie idzie) oraz ADC / SUPP. Może razem uda nam się wejść gdzieś wyżej ;P. Posiadam takie cuś jak "mikrofon" :D. Mogę też dojść do jakiegoś teamu (najpierw PW z jego nazwą) :). Piszcie :D!.

Opublikowano

Nick: oORayanOo

Level: 22

Kontakt: w grze

Dodatkowe Informacje: Szukam ekipy do wspólnej gry. Gram na każdej linii. Preferuje grę Heimendingerem, Fiorą.

Opublikowano

Nick: Kanohren21pl
Dywizja: Silver III
Kontakt: LoL,skype
Dodatkowe informacje: Szukam ogara do duo,minimum gold mam 15 lat

Preferuję:Topa/Suppa/Jungle/mida

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Nick: P3 Grubcio
Dywizja: (Opcjonalnie) : Plat 4 - soloQ , Diam 4 - 3v3 ( Skupiam się na graniu 3v3. )
Kontakt: W grze / na forum.
Dodatkowe informacje: Z racji tego, że z kumplami osiągneliśmy już pół sukcesu postanowiliśmy, że weźmiemy się za 5v5 i szukamy 2 osób Plat V + Do gry na pozycjach TOP i JUNGLA, ew. MID.
Jesteśmy doświadczonymi graczami, gramy wspólnie od ok. 4 lat. Posiadamy własne reguły, których będziemy wymagać. Ale prosze się nie bać . :D Nie chcemy wprowadzać jakichś przedziałów wiekowych, ale również nie chcemy dziecinnych zachowań, mamy ambicje by dojść do diamentu i takich osób szukamy.
Obowiązkowy skype i działający mikrofon. Szukamy osób, które wieczorkami mogą zagospodarować 2-3 lub więcej godzin na gre rankedów. :)

R3J1YmNpbzY2Nl9fX2V1bmVfX18xMF9fX09kxZp3X19fNF9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX183X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Witam. Szukam kogoś kto zna w miare dobrze j.angielski. Jestem w diamencie i mogę pograć z Tobą ranki/zwykłe gry na EUNE, nie ważne jaki masz poziom i lige, chodzi o to abyśmy poprostu na teamspeaku/skype rozmawiali po angielsku, duzo mogę nie wiedziec, ale licze na twoja pomoc  

Pisac pw lub w grze - Łągiew

Opublikowano

Nick: dordo12
Dywizja: Aktualnie platyna 4, ale zamierzam nabić w najbliższym czasie diament (w sezonie 3 było plat 2)
Kontakt: w grze bądź tu na forum pw
Dodatkowe informacje: szukam tylko i wyłącznie osób z wysokimi umiejętnościami, chętnie pogram z kimś minimum gold 1 duo bądź dołączę do jakiegoś teamu 5v5, który zamierza nabić minimum diament ze zgraną ekipą :)

Opublikowano

Nick: xDioXeR
Region: EU West
Dywizja: Aktualnie Gold V . pisalem juz tu 2 posty (to 3)  pierwszy byl braz 1, drugi silver 2.

Kontakt:  Skype(fasola869) lub w grze

Dodatkowe informacje:  Mam 15 lat gram w lola od roku, szukam ogarnietego gracza poniewaz w DuoQ latwiej sie carry-uje oraz  jest mniejsza szansa na trafienie 4 nieogarow. najlepiej lepszego oddemnie zebym mogl sie uczyc(szybko sie ucze :] ) . Wymagam skilla  xD  oraz Gold V+ jakas ogarnieta liczba gier oraz logiczne zespolowe myslenie +   oczywiscie jakis komunikator glosowy musi byc. BTW main-uje jungle ale adc tez ogarniam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...