Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drużyna Critical Mass poszukuje midera do grania meczy rankingowych 5v5. Osoby zainteresowane proszone są o zainteresowanie się tym wątkiem: http://critical-mass.pl/index.php?site=forum_topic&topic=15 aby uniknąć w przyszłości nieporozumień. Mój nick na LoL'u to DarkSeth666. Nie poszukujemy profesjonalnych graczy (chociaż były mile widziany) ponieważ sami dopiero zaczynamy przygodę z drużynówkami.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Xaveril
Region: EUNE
Dywizja: Gold V
Kontakt: Tutaj forum lub gra
Dodatkowe: Szukam duo, mogę grać zarówno jako adc jak i support. (Jungla+mid). Również poszukuję drużyny 5vs5. Mam 22 lata.

Opublikowano

Nick : N0uZ
Kontakt: Forum, w grze lub skype jasieeks
Dodatkowe:Szukam kogoś aby nagrać kilka akcji, ( wymagam nagrywania od strony partnera) aby wrzucić coś na kanał LeagueOfRage

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Nick : Zieloe
Dywizja: Plat 2
Kontakt: Tutaj forum lub gra
Dodatkowe: . Szukam kogoś do gry, żeby w końcu wyjśc z tego gówna, zwanego "platyną". Miałem już 2 serie do Platyny I, ale wyszło jak wyszło. Dodam, że mam 16 lat.

Opublikowano

Nick : Polenkion
Kontakt: Tutaj forum lub gra.
Dodatkowe: Szukam duo, gram na jungli. Jest to moje nowe konto, więc posiadam mało championów, prawie wszystkie do jungli. Szukam osoby, która chce piąć się wyżej i posiada jakieś tam umiejętności na swoją linie.

Opublikowano

Nick : pisac na forum
Dywizja: S1(mam serie do golda)
Kontakt: Tutaj na forum
Dodatkowe: Szukam ludzi do teamu. Sam jestem S1, mainuje mida, poszukuje osób o podobnych dywizjach. Piszcie na forum, jestem prawie cały czas : )

Opublikowano

Nick: CIMD ASHIN0
Region: EUNE
Dywizja: DIAMOND 5

Kontakt: Co bedzie trzeba

Dodatkowe informacje: Szukam ranked teamu 5vs5, gram jako jungler, ewentualnie top 

Opublikowano

Nick : Asthean
Kontakt : Pw, lol
Dodatkowe:  Szukam typa do duo, mam 16 lat. Mainuje adc, mój main to draven ;3 Od kiedy wszedłem do Golda V, nie mogę wytrzymać z tymi baranami... Szukam kogoś do duo, dywizja Gold III conajmniej, chodzi mi tutaj o mmr.  Chętnie dołącze również do jakiegoś ranked teamu :) Posiadam sprawny mikrofon, teamspeak 3 oraz skype. Mam czas na grę, cały czas dostępny komputer, także nie ma problemu z grą. Mówisz i gramy :D

Opublikowano

Nick: Bigfatlpjiji
Region: east
Level: 123412
Dywizja: (Opcjonalnie) diamond3
Kontakt: 2516930/pw
Dodatkowe informacje: Szukam jakiegoś porządnego, zgranego teamu gdzie będziemy mogli grać już bardziej profesionalnie. 

Oczywiście 5v5

04048795216770009755.png
Opublikowano

Nick: Podam na PW :)

Dywizja: Gold III

Kontakt: Forum, gra (preferuję grę)

Dodatkowe: Szukam osoby do duo oraz normali, gram praktycznie wszędzie, jeśli chodzi o rankedy to support/adc. Oferuję komunikator głosowy (teamspeak3, mumble lub cursevoice). Oczekuję odzewu od osób z dywizją co najmniej Gold IV. Jestem w stanie również zaoferować pełną dostępność jeśli chodzi o godziny rozgrywek etc. Szczegóły na PW / w grze. Oprócz tego mam piętnaście lat, można ze mną porozmawiać/popisać na naprawdę ogromną ilość tematów. Jeśli chodzi o komunikację w przypadku grania normala z osobą obcojęzyczną to dysponuję językiem angielskim na poziomie średnio-zaawansowanym.

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Nick: rattlesnake0
Level: 30
Dywizja: S2
Kontakt: Na lolu.

Dodatkowe informacje: Szukam supporta do teamu 5vs5. Wymagany TS. Nie oczekujemy profesjonalnych graczy, gramy 4fun :).

Opublikowano

Nick: Shâzzy

Dywizja: Platyna V +70 LP

Kontakt: PW

Dodatkowe: Szukam duo na serwer EUNE, aktualnie znajduję się w platynie V, najczęściej gram na midzie (syndra/katarina/orianna/zed/cassiopeia) i na jungli (kha, panth, wukong, xin. W ostateczności gram topa (ryze,riven). Wymagam jedynie dywizji gold 1 + i TS :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nick: pidzik

Dywizja: B2/B1

Kontakt: PW/ PW w lolu

Dodatkowe info: Szukam głównie junglera. Ja mainuje mida. Najczęściej gram ad mida yasuo i zed. Wymagam dyw. minimum B2 i TS/Skype

Opublikowano

Nick: CIMD ASHIN0
Dywizja: DIAMOND 5
Kontakt: Co bedzie trzeba

Dodatkowe informacje: Szukam ranked teamu 5vs5, gram jako jungler

Opublikowano

Nick: RasteR R
Level: 30
Dywizja: plat IV
Kontakt: pm W GRZE
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo +G2  .. wystarczy że ogarnia.. możliwy skype.. mam 17lat, zazwyczaj gram jungle ale mogę top/mid/supp

Opublikowano

Nick:Trasnip
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) plat 3
Kontakt: nick Trasnip
Dodatkowe informacje: poszukuję TOP`a do teamu, minimum platyna, fajnie jak by plat + kontakt zaproś w grze(mamy jungle diamond5, mid plat 2, adc plat 3, supp silver 5)

pozdrawiam

Opublikowano

Nick: DjShake
Region: EU Nordic & East
Level:  8 ... ;p
Dywizja: (Opcjonalnie): Brak
Kontakt:  Skype: мוsזεя ɞоע ♂
Dodatkowe informacje:  Poszukuje kogoś który by grał ze mną 5vs5 na topie. Jestm ogarniętym w lolu, co i jak ...

Nie oceniaj książki po okładce !

Opublikowano

Nick: ScoTubek
Region: West
Level: Nowe acc 12 lvl chyba.
Dywizja: (Opcjonalnie) ---
Kontakt: PW i po uzgodnieniu all możemy wejść na skype :)
Dodatkowe informacje: Gram z kolegą on ma 18 lvl i oboje ogarniamy.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Nick : RafcikHTA

LEVEL : 18++

Dywizja : -------

EU & NORDIC

Kontakt w grze

Poszukuje ludzi wiek 18 + do rozgrywania normali , jest to moje drugie konto i bardzo latwo radze sobie z przeciwnikami na lini , TS3 / SKYPE obowiazkowo 

Nie dodawaj mnie jezeli nie rozumiesz tresci tekstu ktory podalem.

Opublikowano

Nick: SqBanieC1
Region: EUW
Dywizja: (Opcjonalnie): Silver 2 (Ostatnio wracam do starego konta i try harduje, więc szybko wbije golda)
Kontakt: Skype, gra, ts.
Dodatkowe informacje: Gram przeważnie w Jungli lub na Topie, mam 16 lat i ogólnie gram ostatnio bardzo często i szukam kogoś kto pogra duo rankedy, lub kilku osób do gry team rankedów :D

Opublikowano

Nick: VirtualnYY

Server:EUNE

Dywizja: Bronze II

Kontakt: W grze bądź mpc forum

Szukam ranked team'u lub osoby do DUO. Gram na pozycji mid/top/jungle. Mam 16 lat, posiadam ts3. Rankedy gram tylko w weekend w NOCY niezależnie od godziny. Dlaczego??? Bo wtedy nie grają nieogarnięte dzieci i łatwiej się gra. Potrafię carry'ować itp.

Opublikowano

Nick:Kr3tu
Region:EUNE
Dywizja: GOLD III
Kontakt: W grze lub PW forum
Dodatkowe informacje: Szukam teamu lub osoby do DUO. Gram na pozycji support. Mam 18 lat, posiadam TS3 oraz Skypa.

Poszukuje osoby ogarniętej, nie spinającej pupy (min. GOLD II + ). Najczęściej gram Soraką, Soną, Leoną i Lulu.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nick: Futrzauke

Region:EUNE
Dywizja: GOLD V
Kontakt: W grze lub PW forum
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo, main linia mid. Posiadam TS 3

Opublikowano

Nick: pidzik

level: 30

Dywizja: b1, prawie s5 (mam serie)

Kontakt: pw mpc, pw lol

Dodatkowe info: Poszukuję ludzi do teamówek 5v5 na dowolne pozycje. Wymagania: ts3, Dywizja s5+, Dużo czasu poświęconego na grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...