Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Valanderos
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: gold IV
Kontakt: LoL / ts multi-ts.net (KANAŁY PRYWATNE kanał nr 4 )
Dodatkowe informacje Szukam kogoś na mida / supporta. Minimum gold, (nie interesują mnie osoby które się spinają). Wiek 15+ Wystarczy zaprosić mnie do przyjaciół na lolu jesli ktos jest chetny. Wymagany TS

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA

No to tak, poszukuję graczy do drużyny. Potrzeba aktualnie ADC i Supporta, Zgłoszenia do 1 stycznia. Można mnie znaleźć na lolu oraz na tsie podanym niżej. Nasz TOP ( PLAT V ) | MID ( PLAT V ) | JUNGLE ( GOLD II ) | ADC free | Support free. Głównie chodzi o turniej który się odbędzie 3 stycznia o godzinie 18:00 a poźniejsze etapy zostaną podanie później. Do wygrania sporo RP dla każdego z graczy. Poszukiwani są także trzej rezerwowi. Minimalna diwizja Gold III.

Nick: NeruSek

Dywizja: (Opcjonalnie) GOLD II
Kontakt: na lolu albo ts : 195.88.51.243 kanał Goście na samym dole( hasło : 123 )
Dodatkowe informacje: Patrz wyżej

Nick: NeruSek

Dywizja: (Opcjonalnie) GOLD II

Opublikowano

Nick:V Zed Dahmer
Region:EUW
Dywizja: Platyna V
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje: Witam, poszukuję osób do gry na serwerze west, jak wiadomo ilość polaków tam jest znacznie mniejsza, skill gracza nie gra ważne by się dobrze bawić :D, kontakt ts też byłby mile widziany.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano
Witam, wraz z kolega postanowiłem założyć team więc poszukujemy 3 osób.

Poszukiwane pozycje;

- JUNGLER

- TOP LANE

- SUPPORT

Szukam osób które mają poczucie humoru, przecież to tylko gra nie chodzi o to żeby się wyzywać po przegranej grze tylko czerpać z niej jak najwięcej przyjemności celujemy w dobre wyniki w sezonie 4. Poszukujemy osób które umieją uczyć się na błędach i z każdej przegranej gry wyciągać wnioski.

Wymagania; wiek to około 15 lat ( no chyba, że jesteś po mutacji no to nie ma żadnego problemu ) zaangażowanie, punktualność cenimy sobie to przedewszystkim, jeżeli się umawiamy na konkretną godzine i każdemu pasuje, byłoby miło aby wszyscy się o niej wstawili.

Oferujemy; Team Speak 3, miła atmosferę, przyjemność z gry, treningi z czasem jakieś turnieje. Prosiłbym o pisanie na lol'u gdyż moge nie sprawdzać za często danego tematu.

Kontakt LoL:

Cz3rWu,

DeXowski

* radziłbym nie sugerowanie się dywizjami, przynajmniej moja gdyż to skomplikowana sprawa między innymi nie grałem bardzo długi czas i tak już zostało, nie sugerować się pozorami.

Pozdrawiam, DeX.

GL HF !

Opublikowano

Nick: Czlowiekgnoj
Region:EUWEST
Dywizja: (Opcjonalnie) GOLD I
Kontakt: W Grze
Dodatkowe informacje: Jest nas 3, mamy po 22 lata i poszukujemy 2 osoby do ranked 5vs5

Opublikowano

Nick: Saken GAME
Region:EUNE
Level: 8
Dywizja: Na west platyna 3.
Kontakt: W grze zapraszać do znajomych + PW na MPCforum.
Dodatkowe informacje: Robię smerfa i szukam kogoś żeby pograć duo i wbić ten 30 lvl. Wymagany ts3 + dobre działające mikro.

Opublikowano

Nick: Gwiazdoor

Level:30

Dywizja:Silver II

Kontakt: GG-11899804 (jestem niewidoczny), LoL

Dodatkowe informacje: Szukam ogarnietej osoby na adc gram głownie na supportach wymagany Silver III i wyżej.

Opublikowano

Nick: PW

Region: Russia

Lvl: 30

Dywizja: Gold

Kontakt: Tylko tutaj pw

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do gry na rosyjskim serwerze, mam tam jakieś nup konto w goldzie i zamierzam sobie troszkę dla zabawy pograć z Ruskami ;p Zapraszam na pw.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Poszukujemy trzech osób do teamu (dokładniej to top/jungle, mid, adc). Wiek minimalnie 13 lat. Region EUNE. Dywizja minimum Brąz I. Chciałbym, aby postacie w waszych rękach były ogarnięte. Nicki w lolu: rattlesnake0, IstnyDiabeł.

Edit: poszukujemy jeszcze jednej osoby, śmiało piszcie :).

Opublikowano

Nick: Pershingg
Region: EuNE
Dywizja: Silver V
Kontakt: PW, w grze
Dodatkowe informacje: Szukam kogos do duo, moze byc nawet z bronzu ale musi dosyc ogarniac. Mikro, 13+ .

Opublikowano

Nick: D34DFeniks
Dywizja: Silver I
Kontakt: Na Pw, w lolu,

Dodatkowe Informacje: Szukam osoby lat 15+, dywizja min Silver II, wymagany Skype lub TS3

nightsun_gameplay.png

Opublikowano

Nick: badphaze
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver IV
Kontakt: GG: 3836511 , PW, Sygnatura nick: phaze
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do grania duo bo trudno samemu carrowac gry, moge tez pograc 5vs5 jakims obiecanym teamem.. Mainuje jungle od czasu do czasu mid/top jak ktos zabierze linie...

x

Opublikowano

Nick: Jamajkas

Info: Mam ts3 i mikrofon, szukam osoby do gry z Bronzu lub bez dywizji, ale ogarniającą.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nick: Valanderos
Level:30
Dywizja:Gold IV
Kontakt: W grze lub na ts multi-ts.net ( szukajcie ValanderosX)
Dodatkowe informacje: Szukam ekipy do której mógłbym się dołączyć. Gram w lola już 2 lata więc jestem ogarnięty. Mam 17 lat

Opublikowano

!!! SZUKAM TRENERA !!!

Tak jak napisałem wyżej.

Mam 20 lat. Szukam trenera który mógłby mnie "podszkolić" jestem silver III nie gram źle, ale szukam osoby z którą mógłbym grał duo/normale i która mogła by mi powiedzieć co robię źle udzielić rad itp. chce się uczyć od lepszych graczy :) wiem, że to dość nietypowa sprawa ale mam nadzieję, że ktoś się skusi :) gram na każdej pozycji. szukam osoby minium platyna V.

Kotakt ze mną tutaj na mpc lub w grze. nick: ArTenTe

Nick: ArTenTe

Dywizja: Silver III
Kontakt: tutaj lub w grze
Dodatkowe informacje: tak jak wyżej :)

Opublikowano

Nick: Wszystko w swoim czasie :)
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna5
Kontakt: Forum PW
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo albo do grania teamowych rankedów , preferuje supp/adc w ostateczności jungle

Opublikowano

Nick:DarkAbyss69
Dywizja: (Opcjonalnie) -Bronze III
Kontakt: GG 31167747, lub pw na mpcforum
Dodatkowe informacje: Poszukuje ogarnietych osób do grania normali / rankedów.

Opublikowano

Nick: NimKc

Region: EuW

Dywizja: Silver IV

Kontakt: W grze lub ts pompa.voice24.pl strefa prywatna kanał 4

Dodatkowe informacje: Szukam ludzia który preferuje grę supportem. Mam swój team rankedowy jest nas 4 i potrzebujemy jeszcze tylko supporta.

Opublikowano

Nick: 2hiBBy
Dywizja: Silver V
Kontakt: pw, lol

Dodatkowe Informacje: Szukam osoby do duo konkretnie ogarniętego adc który mainuje od początku ja jestem supportem, mianowicie alistarem chciałbym wyjść z tego bagna i takie kerujące duo to dobry pomysł :) (mogę zakupić innego supporta jeśli potrzeba)

Opublikowano

Nick: x33Hawkey
Region: Nordic&East
Level: 10
Dywizja: -
Kontakt: pw, lol

Dodatkowe Informacje: Szukam osoby, która mimo niskiego lvl będzie coś ogarniać (ew., mimo że mam 10 chętnie pogram wyżej) bo mam dosyć, jak zazwyczaj gram sam. Głównie gram Jungle.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Nick: Krychayo
Dywizja: Plat III, team jest silver II, support obecnie jest słaby reszta to diaxy i platyny i jeden silver.

Chcemy wbić Plat przed startem s4.
Kontakt: Dodaj mnie w Lidze Legend.

Dodatkowe Informacje: Szukamy supporteła, może być nawet silver III+ byle by miał wiele supportów, poczucie humoru i po mutacji 15 lat+.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: Albicoovlod
Region: Eune
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna.
Kontakt: Pw w Lolu.
Dodatkowe informacje: Czesc !

Poszukuje 2 osoby z Platyny/Diamentu ktore nie maja jeszcze Teamu a chciałyby wbic wysoka dywizje na 3vs3.

Gramy 5 pierwszych rankedow pod rzad a potem jakos sie bedzie gralo Okazjonalnie. :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...