Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: h0psiu
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: plat5
Kontakt: skype: kamo9955 ;lub w grze: h0psiu
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej drużyny 5v5 (gram jako mid laner) lub jakiegoś ziomka do duo (nie toleruje dzieci i osób które mają piskliwy głos, ponieważ nie mam ochoty kogoś takiego słuchać), obowiązkowy mikrofon/słuchawki oraz skype/ts3

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam
Wraz z kolegą po krótkim zastanowieniu stwierdziliśmy iż moglibyśmy znaleźć team na sezon 4 . Gramy ze sobą od połowy sezonu 3 graliśmy w kilku teamach które się rozpadły z powodu braku czasu innych graczy.Najlepiej aby były to już 3 osoby zgrane lecz mogą być również to 3 osoby złapane 10 minut temu . Na gre poświęcamy sporo czasu więc myślę że nie bedzie problemu aby się ugadać na odpowiednie godziny. Nie gramy dla beki ;]

W razie pytań prosiłbym o zapraszanie w grze : Karinoss

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nick : PuDi24PL

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : Silver V ale uwazam ze zasługuje na wiecej (nie chcialo mi sie grac rankedow)

Dodatkowe informacje : Szukam kogos kto pomoze mi carowac gry na rankedach, gram wszedzie, dopasuje sie do teamu, najwazniejsze 10 pierwszych rankow

Kontakt : w grze, gg : 9328969 na forum

64l7.png

Opublikowano

Nick: Awesome Jaro

Dywizja: Silver V

Dodatkowe informacje: szukam osób do gry, nieważne jaki level i dywizje chcących poprostu pograć i się pośmiać troche najlepiej 18+(ale nie koniecznie).

Kontakt: w grze, skype: awesome jarek.

Opublikowano

Nick: Unl1ke

Dywizja: Gold 3 w sezonie 3

Kontakt: W grze

Dodatkowe informacje: Poszukuję kogoś do grania duo (z golda+) skype/ts

Opublikowano

Witam. Szukam kogoś do DUO który ogarnia tą grę .. +mikro dwizja +bronze 2 .. wystarczy że ogarnia .. Ja jestem Silver3 .. ale w s3 byłem PLAT 2 .. Ogarniam wszystkie linie ale preferuje JUNGLE.. PW NICK RasteR R

Opublikowano

Nick:MrPati
Region:EUNE
Dywizja: S3- Silver 2, S4- nie chce mi się wbijać :D
Kontakt: In-game, PW na forum.
Dodatkowe informacje: Bardzo lubię grać na różnych pozycjach, aczkolwiek najlepiej się czuję na Support/Jungle/Top/Mid.

Poszukuję Teamu do gry, dywizja nie ważna, ważne jest by mieli fun z gry, a nie grali dla statów jak większość drużyn.

Opublikowano

Nick: FxN Ho0li
Region: EUW
Dywizja: Brak (MMR około plat IV)
Kontakt: Gra
Dodatkowe informacje: Szukam adc minimum platyna IV+. Oczywiście gram supporta. Preferuję: Nami, Zyra, Leona. Threshem ciągle się uczę grać, lecz graby nie idą tragicznie ;).

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Nick: Top 10 Polska
Region: Eu Nordic&East
Dywizja: Diamond
Kontakt: [email protected]
Dodatkowe informacje: Zapraszam nie przeciętnych graczy do wspólnej rozgrywki. Razem z naszym gamingiem gramy już w League of Legends już od pierwszego sezonu. Ogólnie rozegrałem już ponad 3000 rozgrywek. Szukamy ludzi na dłuższy okres. Udzielamy pomocy i szkoleć w zdobywaniu doświadczenia w walkach przez słabszych graczy. Rozegraliśmy już nie jeden turniej Go4Lol i odnosiliśmy w nich nawet wysokie wyniki. Ja sam za swoich czasów byłem graczem w top 10 turniejach Electronic Sports League 1v1 Aram. Zapraszam wszystkich do zgłaczania się do nas na adres email. Posiadamy własne serwery ts3, mc, cs i mamy stronę internetową. Odpowiadam na każdy email w ciągu 24 godzin ! Pozdrawiam, Kubston !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nick: Konkretny Terror
Poziom: Chyba oczywiste -.-
Dywizja: Jeszcze unranked przedsezon (silver 3) Myślę że zaraz będzie ta 1 :D

Info: Zaczynam ogarniać supporty i powoli coś wychodzi . Mid jest ok jak i top

Opublikowano

Nick - Avomel
Region -EUNE
Liga - Season 3 - Gold V (nie mam ramki po 3 dni po nagrodach wbiłem Kappa) Aktualnei Placement matches gram.
Kontakt w grze oraz ts3. Najlepiej pw na forum albo na lolu.
Szukamy osoby do duoq ;)

A na ch** mi sygnatura?!

Opublikowano

Nick : Asthean

Liga : S3 był brąz 1, w s4 nie grałem jeszcze rankedów

Kontakt: Zaproś mnie w lolu, gram 24/7.

Szukam osoby na poziomie silver V+, również wymagam, jeżeli ta osoba, będzie grała na adc - dobrej farmy.Pewnie sobie pomyślicie:"Brąz szuka silvera? Wtf?!". Tak, szukam silvera, ponieważ w s3 grałem głównie na supportcie mojego znajomego. Leoną miałem przegrane ok. 60 gier, nie pamiętam. Moim main lane jest top, a moim najlepszym championem jest renekton. Również lubię pograć na mid Orianną. Na koniec dodam, że mam 15. lat, we wrześniu 16. Posiadam sprawny mikrofon, ts3 i skype.

Opublikowano

Nick: Duzycheater
Region: EUW
Dywizja: (Opcjonalnie) : Było s1 jest s4.
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo. Mainuje supporta lecz ogarniam tez inne linie. Ktos z lepsza dywizja by sie przydal bo chce byc ostatni. Mniej trollow gdy ktos kto gra wszedzie jest ostatni.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Nick: AveJerem
Region: EuNE
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold B(Może dziś Gold IV)
Kontakt: W grze, PW, Skype - JeremPL, GG - 21144420
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do pogrania normali lub DuoQ(Jeżeli Duo to najlepiej Jungler/Toper jakiś ale niekoniecznie) oraz Team'u który potrzebuje Middera, ewentualnie mogę iść Top albo ADC.

Linie które ogarniam według kolejności "ogarniania" : Mid>Top>ADC>Supp>Jungle

Oczywiście Skype lub TS wymagany oraz mutacja i chęć współpracy oraz trochę w głowie jak i ludzi którzy nie spinają o wszystko oraz mają poczucie humoru ;)

Opublikowano

Nick: narazie nie mam
Region: obojetnie
Level: 0
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: forum skype
Dodatkowe informacje: szukam 5 osob do zrobienia kont od zera dania sobie jakiegos skrotu przed nickiem i wbicie 30 lvl bysmy sobie za kazda gre dawali honor itp . Najlepiej zebysmy byli zgrani wymgany skype lub ts

signature5y.png

Opublikowano

Nick:Wiosen7
Region:EUNE
Dywizja: XXX
Kontakt: GG:25654142
Dodatkowe informacje:Szukam osoby do grania rankedów duo 100% ogar top/jungle ew mid lee .

Opublikowano

Nick: 3K Gaming
Dywizja: Silver 3 prawie promo Silver 2 [ smurf - plat 1 main ]
Kontakt: MPC/LOL
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś minimum s3 może być do platyny bo mam mmr coś koło plat/diament.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Nick: Royner
Dywizja: Silver 3
Kontakt: LOL
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duoQ

91.jpg

Opublikowano

Nick: Kidson
Region: Nordic.
Level: 30.
Dywizja: (Opcjonalnie) Srebro III. ( w przed sezonie wbilem golda.)
Kontakt: skeyp? gg? ts? zapraszam najpierw na lola potem podam reszte.
Dodatkowe informacje:

-Mam 16 lat. w lola gram od 2/3 lat.

-Szukam kogos na DUO.

- Moge isc na kazda linie.

- Ogarniam.

- Ts/skeyp mile widziany :>

ZAPRASZAM! :)

Opublikowano

Nick:Sollers
Region:nordic&east
Dywizja: (Opcjonalnie) bronze IV
Kontakt: pw, gra
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś kto by mi pomógł wyjść z brązu najlepiej gold ale nie koniecznie, oraz pomorze poprawić runy i czegoś mnie nauczy.

Opublikowano

Nick: xSzejdi

Region: Nordic&East

Dywizja: Silver V (gram od poczatku s3 ale nie gralem rankedów. Obecnie wygrałem 7/10 i silver V -.- )

Kontakt: GG: 475810, lub w grze xSzejdi.

Dodatkowe info: szukam najlepiej kogoś +18.. sam mam 21. No chyba, że ogar w ch*j to możesz mieć i 11 :D P.s. Najlepiej na duo.. Ewentualnie trójki :)

Opublikowano

Nick : 35loraK

Level : 30

Dywizja : Gold V ( s3 zakończyłem z Plat V ) ( słabe mmr )

Kontakt : w grze

Dodatkowe info : Pref. mid/adc. Szukam drużyny rankingowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...