Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Only Not Mid
Region: Nordic&East
Level: 12
Kontakt: in game
Dodatkowe informacje:

Jest to moje nowe konto, posiadam jeszcze 30lvl na Rosyjskim. Chciałbym pograć z kimś 18+ , żeby z łatwością dojść szybko do tego 30. By coś osiągnąć na scenie tej gry.

Opublikowano

Nick:BL00DWYN
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Srebro IV 37 LP

Kontakt: W grze na forum raczej nie odpisze
Dodatkowe informacje: Szukam osób ogarniętych , którzy wiedzą że na 100% nie spiepszą swojej linii i na tf'ach ogarniają, a nie focusują tego kogo nie trzeba.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nick: VeritasS
Region:EUNE
Dywizja: Silver 1 (transfer z EUW tam Plat było) - Aktualnie 100% Winrate po tranferze (7 win 0 loss [2 z 3 promo do gold wygrane])

Kontakt: PW/LoL
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo i ludzi do normali żeby pograć w wolnym czasie. Wymagam komunikatora głosowego.

2536842761.png

Opublikowano

Nick:MatiWiti

Region: Nordic&East

Level:30

Dywizja: gold 1

Kontakt: Pw tutaj na forum

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo nie na bota ogólnie co ogarnia wszystkie linie i chce wbić platyne . A dalszych planach planuje jakiś team 5:5

Opublikowano

Nie polecam z nim duo grać to jest jakiś down z upośledzeniem pisze z ziomkiem na pw ....... napisałem do niego cb i się sapie do mnie że jestem łomny bo pisze cb ... pozdro :D albo pisze wtf a ten do mnie troche kultury gościu ma naprawde zrytą banie ..+ciśnie po rodzinie a ma niby 18+ lat Śmiech na sali .

To do flow1910 ... :) Nie moglem pod jego postem jakoś dziwne te forum sie robi tera : jakieś bugi ;p

Opublikowano

TURCJA

zamierzamy zalozyc druzyne 5x5 na turcji tak zeby dojsc do diamentu. ja w lola gram od 3 lat i mam 17 lat.

kto kolwiek chce dolaczyc to piszcie na pw : zpw uzyjfantazji

grunt to zgranie a nie dywizja,wiec niech kazdy pisze ; >

bez reklamy yt.

Opublikowano

Nick: Comed
Dywizja: PLATYNA 4
Kontakt: PW / pw lol
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo, bądź normale - gra dla fun, bez spiny. Obowiązkowy TS3 + mikro / najlepiej po mutacji ;)

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Witam, szukam teamu lub ludzi do teamu do 5v5 w lolu, lub duo, oczekuje ogarniętych ludzi +16 z mikrofonem, 0 flame-u, nienawidze tego.

Moj nick: MasujDzika

soloq: platyna 5

pozycja: 69, ale może być też wszystko inne.

Skype, ts-y, gg, itp. : wszystko jest, podam w grze

Opublikowano

Nick:OverCreed
Level:30
Dywizja: Silver IV
Kontakt:Pw lol, pw MPC
Dodatkowe informacje:Szukam grupy ludzi do grania normali/rankedów (Gram głównie adc/mid)

Opublikowano

Witam. Stworzyłem drużynę i brakuje mi ogarniętego gracza, który ogarnia supporta i jungle.

Mój nick : ELsoMajkel

Region: WEST

Kontakt: GG - 7640023 albo na League of Legends.

Opublikowano

Nick: na pw
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna
Kontakt:PW na forum
Dodatkowe informacje: possuportuje dobremu ADC z mózgiem +16 bez flejmu,spiny , możliwa gra w jakimś teamie ,

Opublikowano

Nick: ObeliskTV
Dywizja: (Plat)
Kontakt: pw lol /skype: obelisk1234
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej drużyny na przyszłość aby coś razem ugrać. Gram na Midzie ,Top i Sup każda z tych funkcji jest wymasterowana. Czas na gra codziennie po 19:00 w opcjonalne dni rano.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: NextL0ver
Dywizja: Silv 5
Kontakt: pw lol
Dodatkowe informacje: Nie szukam kolegi do grania Duo lecz druzyny 5v5, 3v3, ogarnietej z TS/Skype mam 17 lat. ogarniety gracz, gram TOP/JUNGLE/MID. Kontakt tylko LOL :D

Opublikowano

Nick: Bumetro
Region: Russia
Dywizja: (Przed sezonem 4 Bronze I , teraz czekam na wiadomość , edytuję tutaj jak się dowiem )
Kontakt: Najlepiej na forum
Dodatkowe informacje: Chciałbym coś na poważnie powalczyć.

Opublikowano

Nick:DarkAbyss69
Dywizja: bronze II
Kontakt: LOL/pw mpcforum/ gg;31167747
Dodatkowe informacje: Szukam 4 osób na rankedy jak i normale, które potrafią grać drużynowo oraz współpracować. Pora wyjść z bronzu ;3

Opublikowano

Nick: ProShank

Dywizja: Był gold III w s3

Kontakt: pw lol albo skype : michal.wrona36

Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo z GOLD + , aby zagrać tych 10 rankedów w tym S4 :) Odpisywać PW , ogarniam każdą linię , gram o każdej porze

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Witam szukam 2 osoby do teamu wymagania wbic silvera i posiadac ts jak i rowniez muzg pisac jak ktos zainteresowany prosze napisac pod tematem lub napisac do mnie na lolu

Nick:4di

gg:39926527

Odpowiedz

Witam szukam 2 osoby do teamu wymagania wbic silvera i posiadac ts jak i rowniez muzg pisac jak ktos zainteresowany prosze napisac pod tematem lub napisac do mnie na lolu

Nick:4di

gg39926527

Opublikowano

Nick: Misiek028PL
Dywizja: Reset był ;D
Kontakt: ts3, skype, pw ;)
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny 5 vs 5 i 3 vs . Zainteresowanych zapraszam na pw ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nick: MosekW4RIAT

Dywizja: s3 GOLD I teraz chwilowo GOLD IV

Kontakt: MPC forum PW lub gg 32727242

Dodatkowe: szukam teamu 5 vs 5 minimum goldy. Gram głównie mid/adc ale topa tez ogarniam.

Opublikowano

Nick: Thrienvor
Dywizja: Bronze V wcześniej w silverze byłem
Kontakt: ts3, skype:ronter1995, pw na forum i lol ;)
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny 5 vs 5 i kogoś do duo w bronzie by szybko się wybić do silvera!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...