Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko do ludzi którzy grają w tą chińska wersje.

Z tego co wiem jest to chiński oficial , to powiedzcie mi czy dużo ludzi widzicie podczas expa czy tam zwiedzania?

@UP

Tacy gracze są szwedzie także nic nowego.

Każdy początkujący tak zaczynał - no może 90%.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahh metin sie zmienia nie bedzie juz metkow nie bedzie chodzenia na dt szkoda :(

Co nie znaczy ze Metin sie usuwa z Rynku gier. Metin2 zostaje i zawsze mozesz sobie pochodzic na DT i pobic Metki :D

Opublikowano

oglądałem Gamepleya z tej gry i jak narazie nie podoba mi się :((( Meti2.pl ma w sobie "to coś" co mnie zawsze do tej gry przyciąga szkoda że metek jest niszczony przez (boty , dzieci , gameforge ) żeby ta gra była co jakiś czas aktualizowana i żeby było mniej botów częśćiej jakieś pomoce od gm nie wiem jakiś dodatkowy exp aa nie wszystko robione pod IS np na głupie wejście do V2 , dłuższe buffy !!! coś jak np w grze rappelz , nie wiem czy to jest jakiś remake metina czy coś ale nie podoba mi się słyszałem że jak będzie Polska wersja gry to ma się coś zmienić pożyjemy zobaczymy trzymam kciuki za zmiany i żeby udało im się coś równie dobrego jak meti2 !!!!!!! :D

Opublikowano

Chwila Chwila czy w tej zapowiedzi jest sura skrzyżowana z ninja jak tak to ja nie wiem jak w pvp będzie wymiatało to coś...

Opublikowano

Zastanówcie

się jak to jest możliwe ,aby zedytować to tak ,aby było to podobne do

metina2?. Przecież musieliby edytować cały silnik. Poza tym spinacie się

,że w chinach mają inne wymogi co do gier i w polsce inne. Dlaczego w

takim razie metin2 polski od chińskiego graficznie się nie różni ,a

różnica jest tylko taka jaką namalują w bazach...

Graficznie na pewno nie cofną się i nie będzie jak Metin2, Wy wszyscy pieprzycie takie głupoty bo dla was Metin3 to wyrąbany w kosmos serwer, że tak powiem, gdzie jest dużo nowych itemów, map i w ogóle. No way...

Założę się że znowu będzie to samo. Czyli ?

"Ej podekspisz plis"

"Ej daj trohe jang na uleprzenie"

"CZEŚĆ JESTEM GM I DAM ITEMKI"

"Ej hcesz gg gma"

Tylko dajcie się dobrać dzieciom z M2 do RFM :)

Nie ma tu yangów.

Mam takie pytanko do ludzi którzy grają w tą chińska wersje.

Z tego co wiem jest to chiński oficial , to powiedzcie mi czy dużo ludzi widzicie podczas expa czy tam zwiedzania?

@UP

Tacy gracze są szwedzie także nic nowego.

Każdy początkujący tak zaczynał - no może 90%.

Sporo osób, gram i jest dużo ludzi na prawdę. Podczas robienia misji co chwilę widzę kogoś, a często w mieście ludzie stoją grupkami.

Ahh metin sie zmienia nie bedzie juz metkow nie bedzie chodzenia na dt szkoda :(

Będą metiny, w kilka osób w grupie będzie się je biło, inaczej nie da rady.

Chwila Chwila czy w tej zapowiedzi jest sura skrzyżowana z ninja jak tak to ja nie wiem jak w pvp będzie wymiatało to coś...

Nie masz tu tych samych skilli dla tego nie będzie na pewno 'wymiatał'. Tu będzie zależeć wszystko od equ.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Ta gra przypomina gry typu wow , 4story etc. Metin2 to mmorpg jedyny w swoim rodzaju , i podejrzewam , że jeśli by powstał " metin3 " to powinien się o dużo nie różnić od metin2 ale mieć lepszą grafikę :)

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Opublikowano

Ta gra przypomina gry typu wow , 4story etc. Metin2 to mmorpg jedyny w swoim rodzaju , i podejrzewam , że jeśli by powstał " metin3 " to powinien się o dużo nie różnić od metin2 ale mieć lepszą grafikę :)

To jesteś w błędzie.

Opublikowano

Najbardziej w dzisiejszych mmo rpg nie lubię tego że musimy bić postacią tylko jednego mobka i jest to auto atak ;/ Czy w ROM-ie jest tak jak w metinie2 , że lecimy na spota ? Czy jest autoatak na 1 moba ???

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Opublikowano

Najbardziej w dzisiejszych mmo rpg nie lubię tego że musimy bić postacią tylko jednego mobka i jest to auto atak ;/ Czy w ROM-ie jest tak jak w metinie2 , że lecimy na spota ? Czy jest autoatak na 1 moba ???

Auto-atak na jednego potwora, ale masz skile które biją wszystko w koło.

Opublikowano

ta właśnie metin ma ten system expa i to jest najlepsze ale gra zapowiada się ciekawie i na pewno w nią zagram jest to coś w stylu last chaos albo wow :P

Opublikowano

Na europejskim serwerze na pewno zawitam. :) Jeśli będzie tak jak twórcy piszą, to będzie fajno. Najbardziej licze na taki sam system walki jak w Metin2.

Teraz z innej beczki. ^^ Ma ktoś straszne opóźnienia na chińskim serwerze? Dzisiaj coś się dziwnego stało. Może serwer zawalony, a jak nie , to nie wiem. :(

Opublikowano

Na europejskim serwerze na pewno zawitam. :) Jeśli będzie tak jak twórcy piszą, to będzie fajno. Najbardziej licze na taki sam system walki jak w Metin2.

Teraz z innej beczki. ^^ Ma ktoś straszne opóźnienia na chińskim serwerze? Dzisiaj coś się dziwnego stało. Może serwer zawalony, a jak nie , to nie wiem. :(

Ta. Dzisiaj była cotygodniowa aktualizacja.

亲爱的《混沌之门》勇士们,

明天(25/09/2013)早上10点至下午3点,《混沌之门》将会进行每周的维护更新。 在维护更新期间, 玩家将无法进入游戏中。

如有任何时间调动或更改, 官方将会在官网与粉丝页公布,敬请留意。

Info z FB.

Opublikowano

亲爱的《混沌之门》勇士们,

明天(25/09/2013)早上10点至下午3点,《混沌之门》将会进行每周的维护更新。 在维护更新期间, 玩家将无法进入游戏中。

如有任何时间调动或更改, 官方将会在官网与粉丝页公布,敬请留意。

Zrozumiałem bez problemu... :D

Up, można jakąś stworzyć, zawsze milej będzie się grało z polakami w kupie :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To moze w koncu ktos wpadnie na pomysl zalozenia jakiegos TS'a zeby mozna bylo sobie wlasnie na nim podyskutowac i sobie nawzajem pomagac i podzielic sie wiedza :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...