Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli grales/asz w metina2 i nawet nie wiesz ze sa strony pamietnika ? badania biologa < ta fabule rozwijaja straznicy oraz urielos, Kapitanos wraz ze swoich spiewakiem nadaja tez watek fabularny .... jak bys od czasu do czasu poczytal questy a nie tylko klikal ok i wio na moby to byś miał fabule lecz czlowiek to taka niewygodna besia ze jak mu lektor nie czyta questa tak jak np, w neverwinetrze to on sam sobie nie przeczyta bo przecie to tylko quest mam zaznaczone na mapie to wioo ubic i zabrac itemka i wibc lvl ... Nigdy niebedziecie znac fabuly gry jezeli nie bedziecie czytac a potem zawsze bedziecie mowic ze jej nie ma ... WoW tam jest napackane tekstami w questach fabula jest tak opisana ze az chce sie czytac to wszystko a wraz z nowym trailerem zapowiadajacym mniej wiecej wiadomo czego mozna sie spodziewac oraz czekac na zakonczenie fabuly patcha.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dokładnie i wyzywanie twoje lura, że ma ich tyle nie ściągać to były czasy :D Bardzo mnie ciekawi to jak będziemy w 8 metiny bić huuhhu zapozna się nowe znajomości :D

Opublikowano

Ludzie będą grać w tą grę jak w metina, a tu okazuje się że to jest nie wiadomo co.

Nie wiem jak wy, ale wole starego dobrego PL'a :D

Ogólnie zagram w tego niby "metina" i zobaczymy jak to będzie wyglądało ; p

w6qirs.jpg

Opublikowano

Ładnie się zapowiada :) To wygląda jak WoW hah . Metin2 fajny lecz PL do bani. Prywatne serwery też lipa bo większość za kasę. Mam nadzieje że szybko wyjdzie PL :)

371007.gif

Opublikowano

haha to jest jak gra 'smite' czyli podróbka WoW`a i tyle ;) Niby ciekawie to wszystko wygląda ,ale to tylko zwiastun ,nie zapominajmy o tym i też podzielam zdanie,że z metinem to ma tylko wspólną nazwę i nic poza tym ;__; Zobaczymy w październiku ;]

Opublikowano

haha to jest jak gra 'smite' czyli podróbka WoW`a i tyle ;) Niby ciekawie to wszystko wygląda ,ale to tylko zwiastun ,nie zapominajmy o tym i też podzielam zdanie,że z metinem to ma tylko wspólną nazwę i nic poza tym ;__; Zobaczymy w październiku ;]

+ Są skłonni na nasze pomysły, które byśmy chcieli zobaczyć w RoM. Na forum powstał dział napisany przez administratora i czekają na nowe propozycje.

Sam jestem neutralnie nastawiony, ponieważ wiem ile gier 'magicznych' kończyło się porażką, chociaż zobaczymy co wniesie nowa produkcja, która ma korzenie starego metina! :P

Opublikowano

Długo czekałem na coś podobnego do starego, dobrego metka, ale to, co zobaczyłem z pierwszego posta tworzy we mnie mieszane uczucia.

Po pierwsze grafika zbyt cukierkowa i niedorobiona.

Po drugie takie niuanse typu od kiedy sura ma łuk?

Po czwarte ciekawe by było jakby dali na wstępie gry np. co się stało z poprzednią częścią, np że wojnę królest wygrało Jinno, albo coś w tym stylu.

Nie chcę na siłe wciskać fabuły do metka, ale taki akcent byłby dla mnie mile widziany.

I ciekawe, czy tu też będzie aż tak wielkie p2w jak w mt2.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Długo czekałem na coś podobnego do starego, dobrego metka, ale to, co zobaczyłem z pierwszego posta tworzy we mnie mieszane uczucia.

Po pierwsze grafika zbyt cukierkowa i niedorobiona.

Po drugie takie niuanse typu od kiedy sura ma łuk?

Po czwarte ciekawe by było jakby dali na wstępie gry np. co się stało z poprzednią częścią, np że wojnę królest wygrało Jinno, albo coś w tym stylu.

Nie chcę na siłe wciskać fabuły do metka, ale taki akcent byłby dla mnie mile widziany.

I ciekawe, czy tu też będzie aż tak wielkie p2w jak w mt2.

Ludzie po pierwsze, zaczekajmy do Europejskiej wersji gry, która będzie się inaczej prezentowała.

Po drugie, i przede wszystkim po drugie. Zobaczcie jak wyglądał METIN1, a ja wygląda METIN2, jeżeli macie chociaż w kilku procentach sprawny wzrok to zauważycie jak bardzo zmieniła się grafika ...

Opublikowano

z metinem to poza nazwą chyba nic wspólnego nie ma:P

Metin2 i tak nie upadnie, prawdziwi gracze Metina i tak tam nie pójdą xD TO KURDE NIE JEST METIN2, tylko kolejny badziewny MMO w stylu 4stroy. Tylko nazwa sugeruje Metina, wiec nikt tam nie pójdzie i tak na dłużej ;p

Opublikowano

Ludzie po pierwsze, zaczekajmy do Europejskiej wersji gry, która będzie się inaczej prezentowała.

Po drugie, i przede wszystkim po drugie. Zobaczcie jak wyglądał METIN1, a ja wygląda METIN2, jeżeli macie chociaż w kilku procentach sprawny wzrok to zauważycie jak bardzo zmieniła się grafika ...

Oczywiście, zmiany są i zawsze będą, tylko napisałem moje wnioski po obejrzeniu pierwszych materiałów.

Myślę, że sukcesem metina2 była alternatywa od tibii, grafika 3d i prosty system gry, a nie tak rozbudowane wszystko, że wchodzisz jako newbie i się gubisz.

Tak się zastanawiam tylko jak prędko po premierze wersji auropejskiej pojawią się hacki do tej gry i mody, bo jednak chciałbym w to zacząć grać bez nobków psujących grę.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Oczywiście, zmiany są i zawsze będą, tylko napisałem moje wnioski po obejrzeniu pierwszych materiałów.

Myślę, że sukcesem metina2 była alternatywa od tibii, grafika 3d i prosty system gry, a nie tak rozbudowane wszystko, że wchodzisz jako newbie i się gubisz.

Tak się zastanawiam tylko jak prędko po premierze wersji auropejskiej pojawią się hacki do tej gry i mody, bo jednak chciałbym w to zacząć grać bez nobków psujących grę.

W każdej grze są hacki nie którzy twórcy gier komputerowych nowych gier posuwają się do dodawania Botów w grze nie trzeba hacków boty są dodane Dziwne , ale tak już teraz jest .

Oby tylko w Rise of Metin nie było tyle hacków co w Metin2 .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Metin2 i tak nie upadnie, prawdziwi gracze Metina i tak tam nie pójdą xD TO KURDE NIE JEST METIN2, tylko kolejny badziewny MMO w stylu 4stroy. Tylko nazwa sugeruje Metina, wiec nikt tam nie pójdzie i tak na dłużej ;p

Wersja chińska =/= Wersja europejska.

Czy ten metin będzie na polską wersję językową?

Tak, w wersjach językowych które zostaną wydane w 2014 roku (Polska wersje prawdopodobnie Marzec/Luty (?)).

Opublikowano

Ich chyba pojeba*o że ludzie na tego "metina3" przejdą...POJEBA*O!

//Matzar - Mniej wulgaryzmów.

Opublikowano

Ich chyba pojebało że ludzie na tego "metina3" przejdą...POJEBAŁO!

Sprawdzić zawsze można, wszystko idzie w górę z czasem i nadszedł czas na metina.

Zrobili z tego całkiem coś nowego jakieś wowy/lole.

Zobaczymy z czasem jak to będzie.

Wszystkie szaty graficznie fajnie wyglądają tyle, że jest tego pełno i nie do końca fajnie wygląda.

Pożyjemy zobaczymy ;)

Opublikowano

Zrobili z tego całkiem coś nowego jakieś wowy/lole.

Bo wersja chińska tak wygląda. Ich rynek gier MMORPG jest inny od Europejskiego rynku. Dlatego też wersja EU/US (jak kto woli) będzie wyglądać inaczej.

Opublikowano

Teraz metina niebyt mi to przypomina.

Może fabuła będzie podobna choć trochę. Ale nawet nie zostawili czterech klas postaci jak to był w mt2. Poczekam do EU wersji gry i wtedy zobaczę czy wciągnie mnie to na długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...