Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo ... To my metinowcy czekamy już na pliki serwerowe tej o to przepięknie obrobionej graficznie gry :D

@topic

Z strony kantów modeli przypomina to Metin2 :D

Szacuję, że waga tego clienta to jakieś 1-2 gb ;P

719 MB ;)

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Noo ... To my metinowcy czekamy już na pliki serwerowe tej o to przepięknie obrobionej graficznie gry :D

Trochę jednakże będziecie musieli poczekać jakby nie patrzeć. :P

Opublikowano

I'll have to play the English version, because is going to be amazing! Sorry my English is not very good: (
Why?
Because I can not wait, and do not want to wait that long for Polish versions.

Dobra piszę po pl!

Zapowiada się niesamowicie i mimo mojego (bardzo) słabego angielskiego zagram na wersji angielskiej.

Jeśli nie nawalili skillów itd. tyle co w innych mmorpg (że można się pogubić) tak samo z miastami, to ta część przebije metina 2.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

719 MB ;)

Tyle też obstawiałem, ale żeby nie wyjść na durnia dałem więcej :D

Trochę jednakże będziecie musieli poczekać jakby nie patrzeć. :P

Tak, pewnie tak. Ale tak czy tak pewnie więcej osób zostało by przy Metin2 niż przy nim. Metin2 to w sobie to coś, a ten przesycone bajeczne kolory :P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Tak, pewnie tak. Ale tak czy tak pewnie więcej osób zostało by przy Metin2 niż przy nim. Metin2 to w sobie to coś, a ten przesycone bajeczne kolory :P

Jak już Ci odpisywałem w poprzednim temacie.

Wersja Chińska =/= Wersja Europejska.

Wersja chińska = WoW + Lineage 2

Wersja europejska = Zbliżenie do "klimatu" Metina drugiego.

Opublikowano

Tyle też obstawiałem, ale żeby nie wyjść na durnia dałem więcej :D

Po instalacji 2gb. Ogólnie gra ma to coś w sobie co przyciąga(grafikę chińska da się znieść). Dawno nie grałem w takiego mmorpg bo często wchodzę do "next genowych" gdzie większość z nich to crapy. Ogólnie polecam grę wszystkim.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Po instalacji 2gb. Ogólnie gra ma to coś w sobie co przyciąga(grafikę chińska da się znieść). Dawno nie grałem w takiego mmorpg bo często wchodzę do "next genowych" gdzie większość z nich to crapy. Ogólnie polecam grę wszystkim.

Znając życie wejdzie na start pełno ludzi, a po 2-3 odejdzie 30% tych ludzi, których było na samym starcie :P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Znając życie wejdzie na start pełno ludzi, a po 2-3 odejdzie 30% tych ludzi, których było na samym starcie :P

Zauważ że jest tak w każdej grze. Nie ma gier "na zawsze" wszystko kiedyś się kończy. Póki będą aktualizacje szybkie na EU to gra nie upadnie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Pomocnik
Opublikowano

Wie ktoś jak uporać się z error 10060? ;] próbowałem:
Zapora
chińskie IP
2x reinstall

Opublikowano

Kiedy premiera ??Lub jakaś beta ? :)

EU w listopadzie. Pozostałe wersje językowe w 2014 prawdopodobnie (pewnie po świętach 2013).

Odpaliłem chinola i słabo to wygląda ;/

Wersja chińska to WoW + Lineage 2. ;)

Opublikowano

EU w listopadzie. Pozostałe wersje językowe w 2014 prawdopodobnie (pewnie po świętach 2013).

Wersja chińska to WoW + Lineage 2. ;)

Nie liczyłbym na to że angielska wersja będzie całkiem inna od chińskiej:P

Opublikowano

Ja myślę ,ze zagram w tę grę choć nie bardzo mi to przypomina nasz cudowny mt2 - ale coż trza iść z techniką .

Opublikowano

Nie liczyłbym na to że angielska wersja będzie całkiem inna od chińskiej:P

Zawsze tak jest, że chinol, czy koreańczyk (ogólnie gry stworzone na kraje azjatyckie) mocno różnią się od tych, wydanych w europie. Przecież z mt2 było identycznie.

Pomocnik
Opublikowano

Wie ktoś jak uporać się z error 10060? ;] próbowałem:

Zapora

chińskie IP

2x reinstall

Odpowiem sam sobie jak rozwiązałem ten "problem" żeby się wam przydało.

error 10060 zażegnałem klikająć jakies buttony w launcherze

http://scr.hu/0efy/eroah tak proste, a tak trudne.

Questy robią się same, klikając kolorowy druk postać sama Ci biegnie (jedzie) w odpowiednie miejsce. Uwielbiam takie uproszczenie tej sfery gier mmo. Praktycznie relaksujesz się i wyciszasz przy robieniu questów, lub skupiasz się na rozmowie ze znajomymi. Grafa no to wiadomo kwestia tego co komu przeszkadza. Sterowanie i walka strasznie chowa się przy m2, lets fejs yt, spacja to świetne rozwiązanie i duży plus metka. Ogólnie pogram w to jeszcze trochę i potem zobacze sobie jakie zmiany nastąpia w EU, ale szczerze mówiąc jakoś bez rewelacji, m2 jest grą o bardzo mocnej pozycji, nawet jeśli jest hejtowana, więc od m3 oczekuję wszystkiego co najlepsze w m2 + nowych bajerów

Opublikowano

Toc to jest przerobiony world of warcraft Hahahahha normalnie 1:1 do world of warcraft... widac po budynkach i po postaciach.

A to ze to od teamu Metin2 to wam kit wkrecaja na maxa.

65339939328376711656.png

// spox, taka sygna tez moze byc. - IIC13

Opublikowano

bardziej to przypomina NoStale albo 4 Story :D a nie metina ;d ale jak tam wolą :D oby było fajne :D

z której strony?

Opublikowano

z której strony?

Nie no prosto w nos a nie z jakiej strony xD haahha

Nie no moj dedyk wyjdzie i bedzie cacy :D daje wam slowo :D

65339939328376711656.png

// spox, taka sygna tez moze byc. - IIC13

Opublikowano

Toc to jest przerobiony world of warcraft Hahahahha normalnie 1:1 do world of warcraft... widac po budynkach i po postaciach.

A to ze to od teamu Metin2 to wam kit wkrecaja na maxa.

Wersja chińska =/= Wersja europejska.

Opublikowano

Ja z tego wszystkiego najbardziej jestem ciekaw faboly. Jak sama nazwa wskazuje, bedzie to "bunt Metina/Matinow"

eurodos.png

Opublikowano

Ja z tego wszystkiego najbardziej jestem ciekaw faboly. Jak sama nazwa wskazuje, bedzie to "bunt Metina/Matinow"

Powiedz mi, jaka fabuła była w metin2? Ktoś wogóle się nią przejmował? Z tego co grałem w metin2 to wiem tyle:

- jest walka 3 królestw,

- kamienie metin w jakiś sposób zagrażają królestwu,

I tyle :). Może tu postarają się o coś więcej ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...