Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to czekam na bardziej nowości i najlepiej jakby tej "pandy" i tej "wróżki" czy kij wie co to jest takie małe żeby nie było :D fajnie byłoby pograć surką z łukiem ciekawe czemu tego na metinie nie zrobili :O

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomość z ostatniej chwili:
Gameforge nie będzie dystrybutorem ani US, ani PL wersji gry :)

Opublikowano

Gra pewnie będzie podobna do sławnej gry PerfectWorld jak większość od nie dawna robionych gier. Myślę, że będę grał w tego "metin3" rise of metin3. Metin2 zawsze mi się wydawał taki dla NOOBów, ponieważ były tylko 4 klasy oraz tylko 5-6 skilli. Lubię gry MMORPG, w których jest minimum 15skilli i gracz ma do wyboru, które ulepszać, a które nie. Także, że wszystkie skille nie nagle są dostępne.

Opublikowano

Translater here if needed. BTW. This seems to be look like hell from PerfectWorld like most of the games that base on it when it came out. But surely I will play this "metin3" rise of metin. Metin2 for me was always a really NOOB game because it only had 4 classes and each class only had 5-6 skills. I like the way to have like 20-30 skills and that players get a pick of what to skill to get. Hope that each skill will be availble at some level.

Nie rozumiem sensu pisania po angielsku.

Opinie co do gry pisać na chińskim forum, gdyż tak prosił o to coma.

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać! Pamiętam metina 2 :D Ile godzin przy pl'u spędziłem ;) Można powiedzieć, że byłem uzależniony wstawałem o 4 nad ranem gdy miałem na 9 do szkoły :)) Tyle miłych wspomnień ohh... na 100% zagram w metina 3 mam nadzieję, że zorganizuję ekipę ale jednak nic nie zastąpi tamtych wspomnień ;))

Opublikowano

Gdyby troche bardziej bylo podobne do metina 2 moim zdaniem by bylo lepsze

Emperius.pl

Moj nick VeNoMmm.

Shinsoo, Zapraszam do gildi ProSquaD ;D

Opublikowano

No sorry ale co to za syf to nawet pod metina nie podchodzi co za ido*a wpakował tam nazwę metin! Nie zagram w to to kolejny syf pokroju jakiś 4game czy innych chińskich syfów

Opublikowano

Ciągle piszecie ze ver. chinska bedzie sie roznic od europejskiej, ze to bedzie wgl inna gra.. -_-

Skad wiecie?

Pewnie zmienia kilka tekstur, kilka detali i tyle... Nie beda przeciez w 100% przerabiac gry na rynek europejski.

Opublikowano

Powiedz mi, jaka fabuła była w metin2? Ktoś wogóle się nią przejmował? Z tego co grałem w metin2 to wiem tyle:

- jest walka 3 królestw,

- kamienie metin w jakiś sposób zagrażają królestwu,

I tyle :). Może tu postarają się o coś więcej ;).

Dokładnie, właśnie o to mi chodzi, niech zrobią cel w tej grze

eurodos.png

Opublikowano

Ciągle piszecie ze ver. chinska bedzie sie roznic od europejskiej, ze to bedzie wgl inna gra.. -_-

Skad wiecie?

Pewnie zmienia kilka tekstur, kilka detali i tyle... Nie beda przeciez w 100% przerabiac gry na rynek europejski.

ty wiesz swoje, my swoje, oni swoje, a z tego wychodzi, że nikt nic nie wie..

mówiono, że serwer będzie się o dużo różnił od chinskiego oraz, że ma przypominać Metin2.

Popatrz, metin1 a metin2 to rozne gry... a wy tu sie dopierdalacie o rise'a, ze nie jest ni chuja podobny bo ma w nazwie metin <lol>

Opublikowano

Widzę, że konkurencja dla Metin2Mester English.

Żadna konkurencja. Metin2mester z tego co zauważyłem to tak jak wcześniej pisałem jest zmiana czcionek i kilka dodatkowych rzeczy.

hersygna.png
Opublikowano

Boze ludzie co to ma byc co mi sie nie podoba otoz WSZYSTKO co to ma byc co zachowane z metina co to ma kur** byc czy oni na glowe poupadali jak w nazwie moze byc metin to jest obraza gdzie kamienie metin albo cos podobnego gdzie system ze mozna bic pare mobow na raz gdzie jest to wszystko ja bym wolal starego metina tylko ze z innymi mapami lepsza grafika zmienione all bronie ale klimat zostawcie a nie robicie z tego za przeproszeniem gowno jak robia taka gre to niech nie pisza ze to nastepca metina bo to nie przypomina metina w zadnym stopniu jak chca robic gre to niech robia 2 gre ale bez zbednego pierdzielenia ze to nastepca metina boze nie moge tego przezyc ja tu z nadzieja ide a jak gra na 2013r to wyglada i tak jak asfalt pixele grafika nie jest o duzo lepsza niz w metinie2 co klasy ze wiecej klas ? moze i dobrze ze sa klasy ale klasy niech beda a nie jakies rasy itd kraje sa okej jakies 2 fajnie pieknie ja tam czekam zeby zobaczyc na europejska wersje jak nie bedzie chociarz zachowane 50% z tego co napisalem to walic te gre jak ludzie odeszli z metina z globala to na to napewno nie przejda mi sie wydaje ze ta gra to bedzie jedno wielkie dno ... zdecydowanie nie tej grze pozdrawiam ;)

Opublikowano

Wedlug mnie jak narazie szajs zalogowalem sie i stwierdzam ze g**wno... jedyne co ma podobne do metina to pasek ladowania i menu pod escape...

Zero dropu sterowanie zjebane ,potwor respiacy sie jeden po drugim i ta smieszna muzyczka narazie podziekuje ale moze byc ciekawie na wersji PL/EU

To tylko moje zdanie nie komentujcie skoro nie znacie tematu radze sprawdzic zanim zabardzo sie napalicie ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wedlug mnie jak narazie szajs zalogowalem sie i stwierdzam ze g**wno... jedyne co ma podobne do metina to pasek ladowania i menu pod escape...

Zero dropu sterowanie zjebane ,potwor respiacy sie jeden po drugim i ta smieszna muzyczka narazie podziekuje ale moze byc ciekawie na wersji PL/EU

To tylko moje zdanie nie komentujcie skoro nie znacie tematu radze sprawdzic zanim zabardzo sie napalicie ;)

Pozdrawiam.

To chyba ty komentujesz skoro tematu nie znasz. Wszędzie są oficjalne informacje, że chińszczyzna będzie się dużo różnić od wersji europejskiej. Wiadomo, że chińczycy wolą inny tryb gry i rozgrywkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...