Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Riseofmetin mialo byc czyms zaje**** sam czekalem dlugo na to ale jak wbilem i pogralem chwile to stwierdzam ze jest to dno ;)
grafika normalnie beke mialem z niej przeciez niektore stare gry maja o wiele lepsza grafike niz tam a przeciez to 2013r (chodzi o wypuszczenie gry :D)
wybor postaci no ok tylko ... pozostawia duzo do zyczenia :D
ogolnie ta gra nie ma nic wspolnego z Metinem :P i z tego co wiem to metin sie o to doje**** i pousuwal trailery etc. :D
sama rozgrywka jest rowniez nudna nie ma tam praktycznie nic zachecajacego a walka (pvp) jest kolejna porazka :D
ogolnie nie polecam tej gry bo nie ma nic (zupelnie nic) wspolnego ze znanym Metinem ;) gre ocenil bym w skali 1-10 na -1:P

Opublikowano

@up

To prawda też się zawiodłem np taki Silkroad ma o niebo lepszą grafikę od tego gówna, wielka zapowiedź była a ja i tak wole pograć w lola i silka niż w to!

Opublikowano

Pisali że to bedzie na ISa a gówno prawda?

Dostajesz przedmioty z item shopu, w dodatku 20 tysięcy pierwszych kont dostało 10k voucherów. Gracze którzy wzieli udział w CBT i nagrali filmik bądź też wysłali recenzje mogli wygrać kolejne vouchery.

Pozdrawiam BeQuiet, Mega Cheer International.

Opublikowano

ta gra nie jest podobna do metin2

A czemu to ma niby przypominać Metina?? o.O Przez "metin" w tytule?? Najpierw zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz.... Dobrze to wychodzę z twojego twierdzenia:

Co ma wspólnego do Siebie World of Warcraft, World of Tanks, Perfect world czy World of Airplanes??

Każda z nich posiada w nazwie "World" więc pokaż mi co tak na prawdę je łączy.

Opublikowano

A czemu to ma niby przypominać Metina?? o.O Przez "metin" w tytule?? Najpierw zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz.... Dobrze to wychodzę z twojego twierdzenia:

Co ma wspólnego do Siebie World of Warcraft, World of Tanks, Perfect world czy World of Airplanes??

Każda z nich posiada w nazwie "World" więc pokaż mi co tak na prawdę je łączy.

Chociaż by to że słowo Metin zostało wymyślone na potrzeby gry Metin, Metin2 i wykorzystywanie go przy innych produkcjach mówi nam że owa gra/film/muzyka itp. Ma coś wspólnego z Metinem jako grą.. Słowo World da się już przetłumaczyć przez co produkcje ze słowem World nie są powiązane ze sobą ( no chyba że jest World of Tanks i wyjdzie WoT 2.. [ Tak wiem.. Raczej tak nie będzie.. ] ). Mam nadzieję że zrozumiałeś :).. Co do samej gry to właśnie mi się pobiera chociaż czytając poprzednie komentarze nie wiem czy ją instalować..

@Edit. Zagrałem chwilę i... Okropnie.. Jak na rok 2013 spodziewałem się czegoś lepszego.. Osobiście wolę wybrać Tere z znacznie lepszą grafiką, lepszymi questami i lepszą grą niż to.. W sumie nie wiem jak to nazwać.. Można ich usprawiedliwiać że nie są wielkimi producentami gier i nie mają milionowych budżetów.. No ok, ale po co się za to zabierać w takim razie skoro wygląda to okropnie i w niczym nie przypomina metina.. Absolutnie w niczym.. Już wolę iść na jakiegoś privka..

Zbieram like ;x

Opublikowano

tak, płaczcie że grafika okropna, ale jakby grafika była świetna to klienta ważyłby +20gb i byście płakali że za dużo ściągania.

mi się osobiście gra bardzo spodobała. jedynym minusem jest to że do gry wystarczy myszka, kombinacja przycisków ctrl+z i tyle. do 30lvl robię tylko questy i nic więcej c:

Opublikowano

Mnie też się gra bardzo podoba. UP to jest beta i dostaje się darmowe itemki z tego co mi się wydaje, na oficialu na pewno będzie trudniej. Co do grafiki to czy ona ma takie znaczenie ? Uważam, że gry MMO są po to żeby każdy mógł w nie pograć a nie tylko Ci z dobrymi komputerami. A osoby które piszą, że ta gra nie ma nic wspólnego z metin2 niech się pierdolną w głowę bo to naprawdę jest brak słów...

Opublikowano

Chociaż by to że słowo Metin zostało wymyślone na potrzeby gry Metin, Metin2 i wykorzystywanie go przy innych produkcjach mówi nam że owa gra/film/muzyka itp. Ma coś wspólnego z Metinem jako grą.. Słowo World da się już przetłumaczyć przez co produkcje ze słowem World nie są powiązane ze sobą ( no chyba że jest World of Tanks i wyjdzie WoT 2.. [ Tak wiem.. Raczej tak nie będzie.. ] ). Mam nadzieję że zrozumiałeś :).. Co do samej gry to właśnie mi się pobiera chociaż czytając poprzednie komentarze nie wiem czy ją instalować..

@Edit. Zagrałem chwilę i... Okropnie.. Jak na rok 2013 spodziewałem się czegoś lepszego.. Osobiście wolę wybrać Tere z znacznie lepszą grafiką, lepszymi questami i lepszą grą niż to.. W sumie nie wiem jak to nazwać.. Można ich usprawiedliwiać że nie są wielkimi producentami gier i nie mają milionowych budżetów.. No ok, ale po co się za to zabierać w takim razie skoro wygląda to okropnie i w niczym nie przypomina metina.. Absolutnie w niczym.. Już wolę iść na jakiegoś privka..

Metin jest to słowo pochodne od meteorytu.

Mnie też się gra bardzo podoba. UP to jest beta i dostaje się darmowe itemki z tego co mi się wydaje, na oficialu na pewno będzie trudniej. Co do grafiki to czy ona ma takie znaczenie ? Uważam, że gry MMO są po to żeby każdy mógł w nie pograć a nie tylko Ci z dobrymi komputerami. A osoby które piszą, że ta gra nie ma nic wspólnego z metin2 niech się pierdolną w głowę bo to naprawdę jest brak słów...

wszystko pozostanie bez zmian, jak i również nie będzie restartu kont.

Opublikowano

wszystko pozostanie bez zmian, jak i również nie będzie restartu kont.

A mógłbyś mi podać jakieś źródło skąd masz te informacje? Skoro tak to po co jest ta beta?

Opublikowano

A mógłbyś mi podać jakieś źródło skąd masz te informacje? Skoro tak to po co jest ta beta?

Gra jest w fazie beta ponieważ nie wszystkie bugi zostały naprawione.

Źródłem jestem ja - członek management teamu :)

Opublikowano

Gra jest w fazie beta ponieważ nie wszystkie bugi zostały naprawione.

Źródłem jestem ja - członek management teamu :)

Rozumiem a czy jak wyjdzie Polska wersja to postacie zostaną czy wszyscy będą zaczynać od nowa ? :)

Opublikowano

Jak dla mnie to już nie jest metin tylko połączenie metin + 4story :)

Nie pociąga mnie ta gra.

Co wy sie uczepiliscie tego metina ?? Przeciez tutaj nawet kszty metina nie ma ... To jest polaczenie ale 4story + nostale + wow + nie zastanawialem sie co jeszcze.

Gra jest super, gra sie milo, szybko bije lvle ( poczatki ) duzo polakow gra, Co sie nie obroce to widze nicki z dopiskiem PL. Questy sa ciekawe, nie nudne i zmudne

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ciężko się przyzwyczaić do innej gry jak się grało w Metina2 ponad 5 lat...

Oni dzięki nazwie i nazewnictwie w grze promują się bo wiedzą, że Metin to bardzo popularna gra i gracze z niej nie uciekają.

Ja na razie mam 34lv ale cały czas mnie jakoś odciąga wszystko od tej gry, nie mogę się do niej przyzwyczaić, głównie do takich gier jak WoW, 4Story itp.

Metin2 to klasyk, którego żadna inna gra na podobę nie przebije.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Rozumiem a czy jak wyjdzie Polska wersja to postacie zostaną czy wszyscy będą zaczynać od nowa ? :)

Jesli to jest tylko spolszczenie gry to chyba sama nazwa mowi za siebie ;) Zostanie wprowadzony patch ktory bedzie umozliwial zmiane jezykowa, a postacie serverowe zostana

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ludzie przecież to nie jest metin. Przecież Ymir czy coś tam im skasował fanpage na fb i coś tam zrobili za to że mieli w nazwie metin. Ta gra nie ma nic wspólnego z metinem i koniec. To był "chwyt" reklamowy, bo metin to wciąż popularna gra.

Opublikowano

Się uczepiliście się tego że ukradli nazwę...

Tak samo mógłby się każdy przyczepić do kogoś innego bo ma np. takie samo imię.

Widzieliście żeby ktoś się czepiał privów metka że w nazwach mają "Mt2"?

Dobra wracając do RoM'a, bardzo fajna gra widziałem już wielu polaków, większość oczywiście ma 40+ lvl :)

Serdecznie polecam grę i szukam graczy do wspólnej gry zapraszam na TS: tspl eu

Zamiast spacji to kropeczkę :D Zgłaszajcie się do "[ROOT]Paweł"

Opublikowano

Ludzie przecież to nie jest metin. Przecież Ymir czy coś tam im skasował fanpage na fb i coś tam zrobili za to że mieli w nazwie metin. Ta gra nie ma nic wspólnego z metinem i koniec. To był "chwyt" reklamowy, bo metin to wciąż popularna gra.

Nie Ymir tylko gameforge, wyjaśniałem już kilka razy jak to było ale jak widać muszę jeszcze raz...

W skrócie, gameforge zgłosiło kanały, youtube wraz z facebook'iem poszli gameforge na rękę bo gameforge to jeden z większych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...