Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rybeusz, a byłbyś może zainteresowany współpracą ? Piszę tutaj a nie na pw, bo tam pewnie masz śmietnik. Współpraca, znaczy wzajemna reklama w naszych tematach.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rybeusz, a byłbyś może zainteresowany współpracą ? Piszę tutaj a nie na pw, bo tam pewnie masz śmietnik. Współpraca, znaczy wzajemna reklama w naszych tematach.

Gdy twój serwer będzie bliski ukończenia to tak.

Opublikowano

Nick w minecraft:posejko6

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:Rzymianie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: Spore, wraz z kolegami grałem od Bety 1.2 ;)

Dlaczego ty?:Chciałbym zobaczyć na ile moje siły się tutaj zdadzą. Najbardziej zaciekawił mnie plugin ships, który chciałbym dokładnie zobaczyć. :)

Opublikowano

Ludzie wy mnie osłabiacie

Dobra przeboleje ale moje maja wiekszy sens niz twoje to na 100% a jak juz tak chcialem to mogles dac Rzym Rzeczpospolita Rosje Usa czy cos w tym stylu albo jak szlo pokolei...

Jak to to jest rpg a nie real life!!! ja nie wykopie diaxow w ogrodku(a szkoda) i nie zrobie z nich haczki by zasiac marchewki zdobyte w wiosce npc....

Opublikowano

Nick w minecraft: Oxozon

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Aztecy

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: Taak..

Doświadczenie na serwerach roleplay: Duuuże, przeważnie gram na samych serwerach Role-Play, swój wolny czas poświęcam właśnie na takie serwery.

Dlaczego ty?: Bo jestem kolegą Driv3kaa :) jestem ogarnięty ( Tak sądzą inni ), oferuję swoją pomoc.

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

@Levy

Jeżeli chcę mogę zmienić skład beta-testów u mnie :D

Miło by było, gdyby twój kochany Poddany znalazł się na Liście pod Nickiem Cerynis :rolleyes:

Tak tylko, podanie u dołu :3

Nick w minecraft: Cerynis

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Do Kotkowskiego Oczywiście, Egipcjanie!

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: Jasne.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Wilekie, głownie gram na Serwerach Rp oraz Rpg. Nie toleruję żadnych serwerów Freebuild czy chociażby Creatiwe.

Dlaczego ty?: Gdyż, ponieważ, Albowiem Znam Kotkowskiego i Rybeusza ;-; A Tak serio, dlatego iż Serwer Zapowiada się Przyzwoicie, a na serwerach na których gram, spełniłem swoje wszystkie Cele. Liczę na to, że serwer dostarczy.. Tego czegoś co jest na serwerze Poncjusza, a nawet więcej [Mam na myśli Rp].

Zapraszam do Hejtowania Mojego Podania :3

Opublikowano

Kiedy będzie oficjalny start serwera? Grudzień/styczeń?

Czerwiec...

(ironia)

Nie składajcie już podań, nikogo więcej nie przyjmę...poczekajcie do oficjalnego startu i nie spamujcie tak tutaj.

Opublikowano

ehh naprawde uwazasz ze bez glosu graczy ten serwer ma prawo bytu? zobaczysz jak by byla ankieta i pytania czy chcecie inne nacje prawdziwe rpg oraz mozliwosc budowania wlasnego miasta co to by bylo ale dobra nie chcesz gadac to nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...