Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc, oto lista osób które będą miały okazję przetestować serwer, nie dostali się wszyscy, lecz nie ma powodu do zmartwień, zagracie już na oficjalnej wersji gdzie nie powinno być bugów.

Rzym

ziom0002

kamil619nowak

Sath

mordaler

Rygart

Bezimienny1999

Berto

Assasyn

Cicha903

Egipt

Fresh_PL

PAIIIUCH

Mireur

Kaer

Tilli

Zaepokao

SmurvPL

Stuczny69

Wolfwarper

Chiny

Archerowy

Songoku

Pheliasz

AzurekGT

Yashi

Dirvi

MrTurbix

Najs

Hisayuki

Aztekowie

Driv3kk

Boru

Leito

Ozzex

GvynBlyde

wilk355

Navally

Wamakaz

McPetic

Osoby dla których nie było miejsca w nacjach a podania dość sensowne lub znam te osoby

KalidorMaxi

Sain

Beta-testy PRAWDOPODOBNIE rozpoczną się w weekend lecz nic nie obiecuję.

Opublikowano

Jak miło kolejny serwer RP (Mamy nadzieję, że wypali). Widziałem już jeden serwer Rybeusza, który niestety nie cieszył się zbyt dużym powodzeniem, ale to może dlatego, że to był serwer z pluginami (a jak wszyscy wiemy, nie każdy umie zainstalować launcher (LOL)). Życzę powodzenia Rybeuszowi (oczywiście całemu teamowi także) i oby serwer wystartował jeszcze w tym miesiącu !

Pozdrawiam. ;]

7510260_4_1.png
Opublikowano

Miło dostałem się. Dziękuje Rybeusz za pozytywne rozpatrzenie podania mam nadzieje że jak najmniej będzie bugów do zgłaszania podczas beta-testów i będzie można zanurzyć się na trochę w rozgrywce przed oficjalnym rozpoczęciem.

Opublikowano

Mam pytanie. Dostałem się czy nie? ;P Coś mi się przeglądarka popsuła niestety...

W podaniu nie napisałeś swojego nicku w mc więc jak mogłem Cię przyjąć? Podanie dobre ale brakuje najważniejszej rzeczy, jak podasz nick przyjmę Cię jako outsidera jeśli chcesz.

Opublikowano

:D Dostałem się. Miło to słyszeć.

//Pozdrawiam moją rodzinę i wszystkich z óbersleisen !

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Outsider robi to co chce, do miasta żadnego się nie dostanie, ewentualnie jeśli zarządca zrobi działkę którą może kupić każdy to taki bezdomny może sobie ją zająć ale nie będzie zapisany do miasta.

Jednak polecam zrobić jakąś bazę pod ziemią i bawić się w bandytów, jak kto woli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...