Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up

Głupie pytanie... na pewno tak zrobi.

Zaskoczyło mnie to, że trochę mnie nie było, a tu tyle postów się pojawiło :) No i cieszę się, że takie zainteresowanie duże, będzie dużo ludzi do gry!

@Rybeusz

Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Up wracajac do twojej wypowiedzi nigdy nie powiedzialem ze serwer mi sie nie podoba wrecz przeciwnie prezentuje sie bardzo ladnie ale kilku podstawowych rzeczy mu brakuje ale jako ze nie chce mi sie znowu zaczynac tego to juz nic nie odpisuj gdyby mi sie nie podobal to bym podania nie skladal

Opublikowano

Czyli zasugerowałeś, że jednak czegoś mu brakuje, a ja czułem w Twojej wypowiedzi niesmak i tak to odebrałem. Poza tym... nie mam ochoty użerać się z nikim, w razie problemów zapraszam na PeWu, bo nie chcę tworzyć zbędnego spamu :)

Opublikowano

@up

serwer ci się bardzo podoba, ale kilka rzeczy chciałbyś dodać/poprawić w nim. Tak ja ciebie zrozumiałem, ale czytałem twoje wcześniejsze posty i według mnie twoje zmiany by troszeczke że tak to ujmę " popsuły " serwer.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

@assasyn

Po rodzicach jeszcze jeździ!!! (Srry, musiałem powiedzieć coś bez sensu :C)

Ja nie mówię nic, tylko odpowiadam na twoją wypowiedź

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Człowieku o co ci chodzilo bo ja ktory rozgryzam anegdoty nie wiem wogole o co ci chodzi w jakim sensie bo ja tu wyczuwam zboaczony kontekst

2Up. nie pisalbym cos co by psulo serwer ale kazdy ma swoje zdania ciesze sie ze mnie zrozumiales przynjamniej

Jak nic nie mowisz to po co piszesz...

Opublikowano

Zagrajcie sobie w coś, przez ten czas. Unikniemy niepotrzebnego spamu w temacie oraz Wy miło spędzicie czas.

Opublikowano

Dzisiaj mnie raczej nie będzie i jutro też (postaram sie być jak najszybciej). Daje laptop koledze żeby sformatował, nie zostane usunięty z listy beta testerów? o.O

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

No Shark ma dobry pomysł bym se pograł w minecrafta ale same glupie serwery :)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Kurcze, tyle ludzi obserwuje temat, dużo też nim siedzi, i czekacie na te beta-testy jak na cud jakiś. Ale to są tylko beta-testy a nie cukierkowa kraina :) Mam nadzieję że zdajecie sobie z tego sprawę.

Opublikowano

Rybeusz, odpowiesz mi czy mnie nie usuniesz z listy beta testerów jesli nie bedzie mnie jutro?

Ale głupie pytanie, oczywiście że nie, skoro zostałeś wybrany to na całe beta-testy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...