Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Outsider robi to co chce, do miasta żadnego się nie dostanie, ewentualnie jeśli zarządca zrobi działkę którą może kupić każdy to taki bezdomny może sobie ją zająć ale nie będzie zapisany do miasta.

Jednak polecam zrobić jakąś bazę pod ziemią i bawić się w bandytów, jak kto woli.

Czyli rola outsidera to nie zbyt dla mnie zamieni się ktoś ? :O

A tak wgl dlaczego nie mogłem dojść do chinoli zamiast kogoś innego ;d bo dirvi i turbix chcieli tylko z względu że ja chciałem ;d

oczywiście nie będę się narzucał raczej jakoś wytrzymam ;d

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako iż nie popieram RP w MC, to nie będę składał podań, ale może narysuj granice kultur? bo np. aztekowie byli tylko w srodkowej

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Ta piękna chwila w której uświadamiasz sobie że twój skin musi być żółty i z jakąś koszulką z anime :D.

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

można prosić o jakiś link do regulaminu rozgrywki itp(na pw)? ps dla kolegów z góry anime jest z Japonii :D na serwerze jest jaki okres historyczny? średniowiecze, starożytność, kamień łupany, odkrycia Kolumba, może coś innego?

Opublikowano

@up

Tutaj nie ma określonego etapu historycznego, tutaj to gracze i władcy tworzą fabułę, regulamin jest osobny dla każdego miasta.

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Mam pytanie rybeusz czy mogę się zamienić z turibxem ? on chce być bandytą a ja chinolem

Niech turbix potwierdzi mi to na PW.

dzięki za miejsce w rzymie lecz nadal nie mam ip

Dlatego że beta-testy jeszcze nie wystartowały, prawdopodobnie jutro zaczniemy. Wtedy powiadomię wszystkich w tym temacie.

Opublikowano

ale chodzi o ogólny tzn mechanika gry ( np, co można zrobić samym roleplayem) bo przykładowo na jednym serwerze przy pomocy rp można rozegrać cała walkę a czasami to nie ma znaczenia czy jesteś wieśniak z wiochy czy może wieli rycerz z wielkiego miasta, tzn liczy sie tylko teraźniejszy stan postaci w mc

Opublikowano

dobra wiem już jaki okres mniej wiecej, jako że sa armaty to technologicznie XVw minimum a co do nazw państw to pewnie jakaś rzeczywistość alternatywna bo w innym razie cywilizacje w Ameryce były by bez floty i czegokolwiek

Opublikowano

Widzę że będą tu starzy znajomi :)

Serwer zapowiada się interesująco, nie wyobrażam sobie pływających statków i dział ale mam nadzieje że to będzie wyglądać epicko.

Rybeusz, można wiedzieć od kiedy zacząłeś planować ten serwer?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Widzę że będą tu starzy znajomi :)

Serwer zapowiada się interesująco, nie wyobrażam sobie pływających statków i dział ale mam nadzieje że to będzie wyglądać epicko.

Rybeusz, można wiedzieć od kiedy zacząłeś planować ten serwer?

Przed wakacjami, ale na początku miała to być reaktywacja alfheim, potem jednak zmieniłem koncepcję, chciałem zrobić II Wojnę Światową na tej mapce ale flans mod strasznie pobugowany jest, jego autor pisze teraz go od nowa i myślę że kiedyś mi się uda to zrobić, a potem zacząłem robić serwer taki jak teraz w prezentacji przedstawiłem.

Opublikowano

Niech turbix potwierdzi mi to na PW.

Dlatego że beta-testy jeszcze nie wystartowały, prawdopodobnie jutro zaczniemy. Wtedy powiadomię wszystkich w tym temacie.

Proponuję IP podać na pw, żeby podszywek nie było.

Opublikowano

Dirviemu i Turbixowi mogę ja przesłać

Polecam wcześniej wysyłać już bo jest ograniczenie ileś wiadomości dziennie

swoją drogą co się stało sharkowi ? nie ma go od 3 dni

Opublikowano

Czy mój kolega mógł by sie zapisać na bete jako outsider? On sam nie może pisać więc pisze za niego, jest on w moim wieku, ma mikrofon i ts3 nick: melekus

fzn014b0uhps_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...