Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sugerujesz mi coś ? Ja nie mówię, że znam japoński, tylko, że parę słów. Anime i Mangi są produkowane tylko w Japonii, o tym wiem.

To są dwa różne języki ? Co Ty nie powiesz... Żyłem całe życie w kłamstwie... ~Ironia

Więc znasz tylko kilka słów ponieważ naoglądałeś się Naruto. Ten post nie był skierowany tylko i wyłącznie do Ciebie, zresztą dałeś się nabrać ponieważ, amerykańce starają się robić własne mangi, kiepsko im to wychodzi ponieważ pisane od prawej do lewej jak tradycyjna manga u nich musi być nieszczęśliwie na odwrót (no wiesz... żeby czasem dla opasłych dzieci amerykańców mózgi się nie przegrzały). TAK TO DWA RÓŻNE JĘZYKI, NP. W CHINACH WYSTĘPUJE COŚ JAK JĘZYK TRADYCYJNY (POPIEPRZONY CO PRAWDA, ALE ZAWSZE) I TAKI WSPÓŁCZESNY I RZECZ JASNA JAPOŃSKI, PRZYPOMINAM, ŻE JAPONIA JEST NA WYSPIE, A CHINY NA KONTYNENCIE.

Co?

Opublikowano

Więc znasz tylko kilka słów ponieważ naoglądałeś się Naruto. Ten post nie był skierowany tylko i wyłącznie do Ciebie, zresztą dałeś się nabrać ponieważ, amerykańce starają się robić własne mangi, kiepsko im to wychodzi ponieważ pisane od prawej do lewej jak tradycyjna manga u nich musi być nieszczęśliwie na odwrót (no wiesz... żeby czasem dla opasłych dzieci amerykańców mózgi się nie przegrzały). TAK TO DWA RÓŻNE JĘZYKI, NP. W CHINACH WYSTĘPUJE COŚ JAK JĘZYK TRADYCYJNY (POPIEPRZONY CO PRAWDA, ALE ZAWSZE) I TAKI WSPÓŁCZESNY I RZECZ JASNA JAPOŃSKI, PRZYPOMINAM, ŻE JAPONIA JEST NA WYSPIE, A CHINY NA KONTYNENCIE.

"Oceniaj mnie dopiero wtedy, gdy mnie poznasz. Więc nie oceniaj mnie wcale.

~Eminem.

Dziękuję, dobranoc.

A co do obejrzanych przeze mnie anime, skąd możesz wiedzieć co oglądałem o wielki Panie znawco ? :) Nic Ci do mnie, ani do moich zainteresowań. Nie obchodzi mnie amerykańska manga. Czytam tylko japońskie. Nie obchodzi mnie gdzie leży Japonia, a gdzie Chiny. Nie zamierzam się tam udać, więc nie jest mi to zbytnio potrzebne.

@Levy

Nie wiem. Chiny są zajęte.

@Kalidor

Ktoś zajął.

Opublikowano

@3up mogę Ciebie ja wykupić jako niewolnika, będziesz zbierał bawełnę na moich plantacjach i bronił mojego miasta :).

@up o wielki panie mentorze shark, to, że Japonia i Chiny tak bardzo się różnią ( tyle w jej sprawie ). Możesz je odróżnić z pomocą wujka GOOGLE ( podając dla mojego ulubionego wujka, ponieważ najczęściej bywającego w moim domu co chcesz znaleźć, a on Ci pomoże ). Napisałem czym różni się manga Japońska od Amerykańskiej ( gdzie ja zasugerowałem, że takową ktoś normalny czyta? ).

Co?

Opublikowano

@Deos

IP serwera dostaną tylko osoby, które dostały się na Beta-Testy i zostanie ono wysłane, lub zostało :D przez rybeusza.

Opublikowano

Ja nie mam nic do roboty to czytam sobie książkę bo lekcje mam tylko z matmy, a mam ją dopiero w czwartek więc nie muszę się martwić. Ciekawe czy beta dziś ruszy, lecz to bez różnicy, dziś czy jutro ja wytrzymam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...