Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto wiedzieć juz czekam na liste :D a jak można o której będzie lista

Zmieniłem podanie page 3 :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w minecraft: Ozzex

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Aztekowie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: 10/10

Dlaczego ty? Bo brałem już udział w takich beta testach na innych serwerach niestety po betach serwery były zwykle zamykane ( nie było kasy na utrzymanie serwera , może tym razem będzie kasa )

1857060941.png

Opublikowano

Może zrobimy jakąś klimatyczną paczkę muzyczną do serwera? :D

Ja proponuję wymyślać jakieś historie, wiecie, ta mapa świata jest naprawdę epicka, sprawdzałem różne zakątki świata, Grenlandia...kurcze coś pięknego, na horyzoncie jedynie śnieg, niczym stepy zimowe, pomyślałem że to idealne miejsce na podziemną bazę, i nikt was tam nie znajdzie :) Heh ale są też anomalie, ta mapa jest stworzona przez geniusza który stworzył program do przenoszenia map z gps na mapy do mc, dlatego zamiast Nilu jest jedynie zieleń która go otacza, jednak palmy tam występujące nadrabiają wygląd terenu. Pięknie prezentuje się Ameryka Północna, przechadzając się po tym świecie czuje bijący z niego klimat, mam nadzieję że wy gracze zaostrzycie go, i nawet zwykłych noobów można traktować jako głupków (przecież to roleplay a w realu pełno niemądrych, na pewno nie raz się o tym przekonaliście :)) Jednak rozgrywka nie będzie należeć do najłatwiejszych, po zalogowaniu jesteście w bunkrze na Arktyce, wybieracie teleport do jednej ze stolic, nie ma komendy /spawn, trzeba sobie radzić samemu, i myślę że przez to na serwerze będą grać ludzie którzy lubią wyzwania a nie dzieci (nie wszystkie oczywiście) które w ogóle nie mają umiejętności role-playowych. I dużo osób widzę napala się na rozgrywkę ale czy jesteście na pewno gotowi na takie wyzwanie?

Myślę że to będzie najlepszy serwer RP w POLSCE :) Czekam na oficiala

Obyś się nie zawiódł.

Opublikowano

Hrabia mogłeś jeszcze dodać do gry Polske :D

NPPr

Opublikowano

Jest 36 wolnych miejsc na 58 podan musze wejsc xD

NPPr

Opublikowano

Nick w minecraft:niunia5522

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Egipcjanie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Oczywiście, że mam :)

Doświadczenie na serwerach roleplay: Nie raz grałam na takich serwerach, lecz nie mogłam odnaleźć jednoego, a porządnego.

Dlaczego ty? Uważam, że nadaję się do tego serwera, gdyż na serwerze powinni byc zarwno chłopacy, jak i dziewczyny. Jestem osobą uprzejmą i mówiąc najprościej ogarniętą. Znam zasady ortografii, choć oczywiście każdy może popełniać błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...