Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh naprawde uwazasz ze bez glosu graczy ten serwer ma prawo bytu? zobaczysz jak by byla ankieta i pytania czy chcecie inne nacje prawdziwe rpg oraz mozliwosc budowania wlasnego miasta co to by bylo ale dobra nie chcesz gadac to nie

To co ty mi proponujesz już dawno było przemyślane, myślisz że możliwość założenia miasta byłaby naprawdę taka fajna? Bo mi idea setki 1-osobowych miast nie przypada do gustu. Ja to wszystko mam poukładane i przemyślane i nie zmienię tego przed startem przez to że mi tak mówisz, gdzie ja teraz człowieku miałbym te nacje wymyślać, zmieniać prezentację, koncepcję, i to wszystko aplikować na serwer. Zanim napiszesz mi takie coś to przemyśl to bardziej a nie wal od razu wszystkiego co Ci do głowy przyjdzie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wale od razu tego mam mnoso innych ciekawych pomyslow mowe o rzeczach koniecznych a nie pomyslales o limicie 5 ludzi i np jakas ilos kasy na wioske a potem jak nikt nie gra to rowziazac?

Opublikowano

@assasyn

Rybeusz podobno planował coś w stylu zakładania potem miast, jednak przez króla, a zarządcy wybierani, jednak koszt miał być ogromny....

Poza tym temat przyciągnął takie zainteresowanie czemu niby? Bo to jest dobry pomysł...

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

levy bądź outsiderem ^^:D będziemy razem cisnąć

I jak tam rybeusz wyrobisz się dzisiaj z bt ?

Myślę że tak. Ciekaw jestem jak nam pójdą te beta-testy, najgorzej będzie ze statkami, dobrze działają ale mają też trochę bugów, i o nie się obawiam.

Opublikowano

Assasyn jesteś jedyną osobą, której pomysł się nie podoba... cóż każdy ma prawo do własnego zdania. Z resztą Rybeusz już odpowiedział, a ty nadal jak ten neos wszczynasz temat -.- Bezsens. Jak już mówiłem, mnie i mojego kolegę macie na 100%, oby ten tydzień czy dwa szybko zeszły, bo na prawdę zainteresował mnie serwer.

Ma się rozumieć, że po beta testach będzie reset itemów i tych podobnych? Myślę, że nikt nie chciałby zaczynać, gdy inni mają już ekwipunek... :)

Opublikowano

Assasyn jesteś jedyną osobą, której pomysł się nie podoba... cóż każdy ma prawo do własnego zdania. Z resztą Rybeusz już odpowiedział, a ty nadal jak ten neos wszczynasz temat -.- Bezsens. Jak już mówiłem, mnie i mojego kolegę macie na 100%, oby ten tydzień czy dwa szybko zeszły, bo na prawdę zainteresował mnie serwer.

Ma się rozumieć, że po beta testach będzie reset itemów i tych podobnych? Myślę, że nikt nie chciałby zaczynać, gdy inni mają już ekwipunek... :)

Jeśli nie będzie jakichś błędów pozwalających kopiować itemy to nie będzie resetu, ale nie masz się o co obawiać, po oficjalnym starcie na pewno dostaniesz wsparcie od tych którzy byli na beta-testach, ku chwale ojczyzny!

Opublikowano

jest mniej więcej przepowiedziana godzina startu ? bo turbixa po 15/16 nie będzie

zmieniłem nawet skina żeby wczuć się w role ^^

Nie ma godziny startu, każdy dostanie specjalne ładne zaproszenie do gry i tam będzie miał ip oraz tymczasowe hasło(tak dobrze widzisz, nikt Ci nie wbije na konto i go nie zajmie). Śledź pocztę na mpc a będziesz wiedział kiedy się zaczną.

Opublikowano

Rybeusz ale wiesz że nie wyślesz wszystkim w jednym dniu ? :D

ja mogę przesłać dirviemu i turbixowi

kuhwa znowu double post o.O

co tak wszyscy zaniemówili ? ;d

Opublikowano

Uff, stworzyłem już wszystkie miasta, teraz tylko do nich graczy muszę przypisać, potem porobić parę poprawek, poradnik do gry na serwerze dokończyć i zaczynamy.

Opublikowano

Shark powrócił. Przepraszam za nieobecność, coś mi się stało z komputerem i nie miałem możliwości wejścia. Od dziś będę aktywny i mam nadzieję uczestniczyć w BT. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...