Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w minecraft: maks6666

Do której nacji chciałbyś wstąpić? - Oczywiście że Rzymianie bardzo lubie ich ze względu na siłę tego państwa.

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? nie mam mikrofonu(popsułem) ale TS3 jest

Doświadczenie na serwerach roleplay: Avernus,myrp jakies fb+rp assasin craft sporo tego było :D

Dlaczego ty? Dlaczego pytacie? ja odpowiem na Hardcorze skkf nie chce mi się grać chce jakiejś odskoczni od hardcore i survival.

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

serwer otwarty ciołku : P Poprostu wbijasz i grasz :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

rybeusz serwer updał i pare graczy tam maxymalnie powyżej 10 troche to jest gówno w porównaniu do ponad 50 kiedy serwer startował i wszystko było super !

ten serwer był całkiem inny od innych serwerów wszystcy mieli w dupie survivale + frakcje czy freebulidy bo każdy chciał mieć port i se statek zrobić i pobawić się w złodzieja ale co ?

Złodziejstwo nie działało bo cuboidty tak były stworzone jak były

Dlaczego serwer stracił graczy no bo pewnie jakaś cofka się wdarła to nic, ale trzeba było odrazu reseta wrzucic

Ale złodziejstwo teraz popłaca i działa git

Ale nie bo "administracja" musi znowu reset pewnie zrobić żeby całkiem podupaść i stracić graczy.

Co wy se myślicie że jeden shark ma wszystkich w dupie, jak jakie dziecko sie pyta jak zrobic to albo to to pisze że nie ma czasu albo że on jest jak gracz i se gra itp.. - To jest pierwszy powód upadku serwera..

Drugi powód to reset którego nikt nie lubi

Ostatni to niech ktoś doda kto grał i kto wie.

A teraz Sharku ni Rybeusz nic tu nie mają do komentowania ani się usprawiedliwiania bo to co napisałem całkowita prawda jest i tylko lizusy zaprzeczą !

i nikogo tutaj nie obraziłem, wylałem tylko to co męczyło ludzi i myślę że weźniecie to sobie do serca serwera i zrobicie coś giteskiego.

zu439g.jpg

Opublikowano

Serwer całkiem spoko. Ogarnieci admini, fajne pluginy itp itd :)

Wgl ciekawy pomysł tymi cywilizacjami, tyko jest jeden blad ktory polega na tym, żę np. Rzymianin może mieszkac w Kairze (Egipskie miasto)

I zasmuca mnie to, ze prawie wgl nie są aktywni członkowie z mojego miasta (Kair)

Zastanawie mnie także, dlaczego pisze ze ciagle jest 34 graczy, a egipcjan jest tylko kilka online ... Pewnie admin wstawił boty na serwa ...

Tak czy siak serwer całkiem spoko :)

Serecznie zapraszam, RajTo !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ref. Jeszcze 3 dni i udostępnię wszystkim mapę która była przed zmianami jak i po zmianach, a tymczasem pracuję nad lepszą wersją Culturis.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...