Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mój kolega mógł by sie zapisać na bete jako outsider? On sam nie może pisać więc pisze za niego, jest on w moim wieku, ma mikrofon i ts3 nick: melekus

Czas zapisów już minął.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w minecraft:Grighton

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:Aztekowie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay:Wydaje mi się że duże, gram na tego typu serwerach od bety 1.4 :)

Dlaczego ty?:Ponieważ musze tam zagrać bardzo jestem zajarany tą mapą i ogólnie serwerem pozatym nie griferuje i jestem miły.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

@up

już po czasie ... czytajcie posty

Rybeusz usuń już wzór podania na bt bo ludzie nie czytają i składają podania

Przecież jest od wczoraj usunięte.

Opublikowano

Nie zauważyłem a dziwne że ludzie jeszcze podania piszą xD

A tak wgl skoro jestem neutralnym to jestem bandytą mogę bezkarnie okradać i atakować karawany ? no chyba że mnie złapią na gorącym uczynku no nie ^^ ?

A miasta nacji są już zbudowane czy gracze je budują ? :D

Opublikowano

Szkoda że sie nie dostałem a kiedy alpha będzie?

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Temu serwerowi są potrzebne 2 rzeczy by stać się najlepszym rpg w histori

mianowicie:wtf? egipt,rzym no jescze ok ale aztekowie chiny? egit rzym grecja macedonia kartagina galia germania numidia tyle wyboru w kolorach tez wiec po cholerer takie cos a skoro cywilizacje no to z 1 epoki chyba nie? a jezeli nie to mozna wybrac ciekawsze i dac kazdej z nich wady i zalety np chinczycy ilosc a nie jakosc

a 2 to podzial klas a mianowicie by nie kazdy mogl robic wszystko (poprostu prace kowal robi zelazny sprzet i zbroje albo mozna go jeszcze na zbrojmistrza podzielic)

Tyle odemnie do zobaczenia

Opublikowano

Och, jak ja żałuję, że trochę mnie nie było i jakoś nie dostrzegłem owego dzieła. Razem z kolegą, po przeczytaniu prezentacji jesteśmy bardzo podekscytowani, więc na pewno będziemy! :)

Opublikowano

Temu serwerowi są potrzebne 2 rzeczy by stać się najlepszym rpg w histori

mianowicie:wtf? egipt,rzym no jescze ok ale aztekowie chiny? egit rzym grecja macedonia kartagina galia germania numidia tyle wyboru w kolorach tez wiec po cholerer takie cos a skoro cywilizacje no to z 1 epoki chyba nie? a jezeli nie to mozna wybrac ciekawsze i dac kazdej z nich wady i zalety np chinczycy ilosc a nie jakosc

a 2 to podzial klas a mianowicie by nie kazdy mogl robic wszystko (poprostu prace kowal robi zelazny sprzet i zbroje albo mozna go jeszcze na zbrojmistrza podzielic)

Tyle odemnie do zobaczenia

Na początku prezentacji jest napisane, że przenosimy się do ALTERNATYWNEJ historii ziemi, więc te nacje co wymyśliłeś odpadają.

Co do profesji, to jest bezsensowna rzecz, załóżmy że ktoś chce grać samotnie, no ale nie da rady bo on jest górnikiem a nie może sobie ściąć drzew na coś tam, ani zrobić jedzenia...poza tym pomyśl o tym że takie coś szybko by się znudziło graczom, no bo ile można kopać kilofem albo rąbać drewno? W realu możesz robić co chcesz, możesz iść i zetnąć drzewo a potem porobić trochę w ogródku. I tak też jest na serwerze.

Opublikowano

Hmm ok nie ;D po prostu nie do końca wiedziałem czy masz ustalone zadanie dla osoby neutralnej

To są beta-testy i będziecie testować...

Opublikowano

@up

nooooo spoko ;d

A jak rozwiążesz problem cheatów dasz osobny luncher czy otherdrops ? wiem że zadaje dużo pytań ale lubię być na bieżąco no chyba że cie to drażni to odpuszczę sobie

Opublikowano

@up

nooooo spoko ;d

A jak rozwiążesz problem cheatów dasz osobny luncher czy otherdrops ? wiem że zadaje dużo pytań ale lubię być na bieżąco no chyba że cie to drażni to odpuszczę sobie

Dam otherdrops gdyż na tej mapie nie występują żadne naturalne surowce. Mapa ta zawiera dwie wersje, creative i survival, ta pierwsza jest taka jaką widzicie na podglądzie mapy, czyli nowe drzewa, itd a na survival masz surowce i jaskinie ale nie ma za to epickich drzew, spotkasz tylko zwykłe, więc wybór dla mnie był oczywisty, mapa creative i otherdrops.

Opublikowano

Dla mnie to akurat dobrze że beta zacznie się od jutra ( prawdopodobnie ) bo dziś nie za bardzo mam czas i sposobność by grać, a raczej testować.

Opublikowano

heh ok nie powiem ze fajnie bo dziwnie ze są miedzy nimi różnice ;d

trzeba jeszcze pomyśleć o tym że po czasie mapa będzie ooooostro grifnięta więc jak to będzie co jakiś czas reset mapy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...