Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kalidor będziesz w Chinach.

Off top robcie panowie, rozumiem ze wszyscy jeszteśmy otaku i lubimy chinskie bajki ale zaprzestańcie. :D

Zginiesz marnie. To jest anime, a nie chińskie bajki. Jest różnica w kresce.
A off-top to podstawa :D

Opublikowano

@up

ahahaha xD czemu się bałeś że ciebie wyrzucą ?

@edit

czekam z niecierpliwością co jeszcze musisz zrobić ?

OK skin załatwiony wziąłem sobie skin Samuraia ^^

Opublikowano

Podpisuję się pod pytaniem wyżej ;---;

Na Pierwszy ogień pójdzie Archerowy ;---; Mam nadzieję że inni go też spróbują zabić a w szczególności Chinole i Egipcjanie :3

Opublikowano

Podpisuję się pod pytaniem wyżej ;---;

Na Pierwszy ogień pójdzie Archerowy ;---; Mam nadzieję że inni go też spróbują zabić a w szczególności Chinole i Egipcjanie :3

Też cię koffam.

Opublikowano

Małe sprostowanie. JAPOŃSKI I CHIŃSKI TO DWA RÓŻNE JĘZYKI. Jeszcze takie coś. ANIME I MANGI PRODUKOWANE SĄ TYLKO W JAPONII. No może jeszcze taka przykra prawda. NIE, NIE ZNASZ ANI TROCHĘ JAPOŃSKIEGO, JEŚLI WYPOWIESZ JEDNO ZDANIE PO JAPOŃSKU NIE ROBIĄC 10 TYSIĘCY BŁĘDÓW TO WTEDY MOŻESZ SIĘ POCHWALIĆ, ŻE ZNASZ JAPOŃSKI, A TO, ŻE NAPISZESZ SOBIE NA JAKIMŚ FORUM KILKA SŁÓW PO JAPOŃSKU TO POTRAFI KAŻDY NAJGORSZY DEBIL OGLĄDAJĄCY NARUTO. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem i pozdrawiam.

Co?

Opublikowano

Ehh ze strony technicznej właściwie każdy będzie mógł dołączyć do każdego miasta, no niestety, myślałem że da rady przypisać ludzi ale niestety nie da się tak. Chociaż jakaś wielka strata to nie jest.

Opublikowano

Dobra. Rybeusz masz już przybliżoną godzinę startu?

@Up

Kumpel podał mi Koordynaty, zabiłem ich a Oni płaczą, łatwe :3

Widzisz.. To masz Ub ;P Wystarczyło wyjaśnić.

Opublikowano

Małe sprostowanie. JAPOŃSKI I CHIŃSKI TO DWA RÓŻNE JĘZYKI. Jeszcze takie coś. ANIME I MANGI PRODUKOWANE SĄ TYLKO W JAPONII. No może jeszcze taka przykra prawda. NIE, NIE ZNASZ ANI TROCHĘ JAPOŃSKIEGO, JEŚLI WYPOWIESZ JEDNO ZDANIE PO JAPOŃSKU NIE ROBIĄC 10 TYSIĘCY BŁĘDÓW TO WTEDY MOŻESZ SIĘ POCHWALIĆ, ŻE ZNASZ JAPOŃSKI, A TO, ŻE NAPISZESZ SOBIE NA JAKIMŚ FORUM KILKA SŁÓW PO JAPOŃSKU TO POTRAFI KAŻDY NAJGORSZY DEBIL OGLĄDAJĄCY NARUTO. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem i pozdrawiam.

Sugerujesz mi coś ? Ja nie mówię, że znam japoński, tylko, że parę słów. Anime i Mangi są produkowane tylko w Japonii, o tym wiem.

To są dwa różne języki ? Co Ty nie powiesz... Żyłem całe życie w kłamstwie... ~Ironia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...