Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podanie kolegi:

Nick w minecraft:Dawista2000

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Rzym!

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: Harry Potter serwer, i kilka pomniejszych serwerów RP.

Dlaczego ty?: Jeśli ktos da mi miecz i zbroje jestem maszyną do zabijania. A po za tym jestem pozytywnie nastawiony i ogarnięty.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w minecraft: Sain

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Rzymianie. Ewentualnie Egipcjanie.

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Tak i Tak.

Doświadczenie na serwerach roleplay: No grałem na paru. A jakie doświadczenie? wg mnie nie małe.

Dlaczego ty? Bo czemu nie. Lubie grać na takich serwerach i parafie się wczuć w gre.

Opublikowano

Nick w minecraft: Tilli

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Egipcjanie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Na chwilę obecną nie czuje takiej potrzeby.

Doświadczenie na serwerach roleplay:

5 lat w innej grze o nazwie Ultima Online, około 3 miesięcy na serwerze Minecraft'a.

Dlaczego ty?

Od dłuższego czasu szukam (około rok) dobrego serwera, który by mnie zadowolił, jednak nie ma na czym oka zawiesić. Mam nadzieję, że ten będzie inny i nie znudzi mi się po tygodniu.

Interesuje się książkami, filmami, wszelakim twórstwem o tematyce fantasy. Wasz serwer trochę od tego odbiega, ale nie sądzę, by były jakieś większe problemy.

Jestem ciekawa rozwiązań na serwerze i chciałabym się trochę nimi pobawić.

Opublikowano

Nick w minecraft: Berto

Do której nacji chciałbyś wstąpić?

Rzymianie, lub pozostać neutralnym

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?

Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay:

Jeżeli chodzi o czyste RP to spędziłem kilkaset godzin na porządnym serwerze SAMP, na którym się nauczyłem wszystkiego co potrzebne

Dlaczego ty?

Serwer zapowiada się całkiem dobrze, dlatego chcę poświęcić część wolnego czasu na beta-testowanie i pomóc wyeliminować jak najwięcej błędów, niedoróbek i innych pierdółek, które mogą psuć serwer, a po oficjalnym starcie, jeżeli dostanę się do rzymskiej nacji chętnie zostanę jednym z senatorów.

Opublikowano

Będzie tam coś typu odkrywanie kolejnych technologii? Np na początku możesz tworzyć tylko narzędzia z drewna, potem z kamienia, potem z żelaza... itd.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Zawsze będziesz mógł przełączyć się na czat lokalny i słyszysz ludzi jedynie w zasięgu 50 kratek.

Chciałem poinformować że właśnie dzisiaj dostaliśmy dedyka, serwer jest obecnie konfigurowany, jutro prawdopodobnie wgram pliki, przetestuje je sam a na weekend rozpoczynamy beta-testy, więc do piątku godz. 20.00 można zgłaszać podania, potem trzeba czekać na start :)

Lubię wiedzieć co się dzieje na świecie aktualnie, jakbym przełączył na lokala to by mnie chyba szlag jasny trafił.

Co?

Opublikowano

Nick w minecraft: Ragmar

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Aztekowie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: 1-2 serwery :D

Dlaczego ty? Lubie zmodyfikowane serwery na których nie wystarczy mieć diax eq prot IV i mówić: Wow jestem pro bo mam super eq. Szukam wyzwań na serwerach powyżej MegaHardcore oraz poznać nowych graczy oraz ten serwer bardzo mi przypomina stary zapomniany i postanawiam powrócić do starych korzeni :P

To jest oryginalne podanie jak będę coś zmieniał napiszę na PW do Hrabii

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Będzie tam coś typu odkrywanie kolejnych technologii? Np na początku możesz tworzyć tylko narzędzia z drewna, potem z kamienia, potem z żelaza... itd.

Jeśli nie ma takiej informacji w prezentacji, to nie ma czegoś takiego.

Czyli podania składać po piątku tak?

Tak.

mam nadzieję że używanie informacji z OOC do RP będzie nielegalne :)

Będzie Team Speak serwerowy aby w bitwach lepiej się dogadywać, poza tym trudno by mi było kontrolować takie informacje, myślę że każdy uczciwy roleplay-owiec wie jak powinien postępować.

Opublikowano

hmm ale wiecie, dajmy na to atak na karawanę: gracz x siedzi sobie na ts z kolegami i zaczyna drzeć się że ktoś go zaatakował i trzeba mu pomóc. I w niewyjaśniony sposób na miejscu po 3 minutach pojawia się nie wiadomo skąd grupa szturmowa nastawiona na poszukiwanie bandytów o których nic nie powinna wiedzieć. ( tego typu sytuacje powinny być karane)

Opublikowano

Mapa jest tak ogromna że w 3 min nie ma szans dotrzeć na pomoc :) Gwarantuję Ci to. A wątpię żeby bandyci atakowali karawany które są jeszcze blisko miast.

Opublikowano

Nick w minecraft: Yashi

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Najchętniej Rzymianie, Egipcjanie albo Aztekowie, Chińczycy to zło xD

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Tak i Tak.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Potrafię grać RP, siedzę w tym około 5 lat. Grałem między innymi na kilku serwerach MC o charakterze Role Play oraz w Samp RP :D

Dlaczego ty?: Szukałem takiego serwera dłuższy czas. Ja widzę tylko sens w serwerach RolePlay ponieważ to jest coś, dla czego jestem stworzony ;d Chcę pograć z wami, pomóc w rozwoju serwera ;) Jeżeli potrzeba mogę zmienić kilka zasad panujących na serwerze Role Play Samp specjalnie dla Minecrafta ;d Np. MG - MetaGaming - Wykorzystywanie informacji OOC w IC = Jak ktoś drze się na TS o pomoc, że go bandyci zaatakowali i w grze przychodzą pomóc to właśnie złamał ten przepis.

OOC - Out Of Character - Rzeczy niezwiązane z naszą grą, postacią. Np. Jeżeli w grze chcemy zapytać na którą do szkoły, czy coś było zadane ;d

IC - In Character - Wszystko co związane z naszą postacią, grą. Np. Jeżeli chcemy dołączyć do np. Rzymian to Tylko drogą IC, rozmawiając z władcą.

EDIT

Wstawiam podanie do Beta Testów kumpla - TO NIE JEST MULTI KONTO, jemu pisze że topic zamknięty, ogółem jakieś bugi ;x

A i również chciałbym prosić o to, że jeżeli nasze podania zostaną akceptowane to chcę razem z nim zostać przydzielony do jakiejś nacji ;d Chcemy razem sobię pograć. Pozdrawiam.

Nick w Minecraft: Leito

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Najlepiej do Rzymu, ale jeśli się nie uda to Aztekowie albo Egipcjanie ^^

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: Mikrofon tak, lecz zamiast ts3 raczej częściej skype ale jeśli jest wymagane to się zaopatrze.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Ogólnie lubię samą rozgrywkę roleplay (Coś typu Gothic, czy Skyrim) zarąbiście mnie jara. Grałem już kiedyś na priv serwerze roleplay wzorowanym na Gothicu. Ale chciałbym spróbować tu.

Dlaczego ty?: Chciałbym zagrać. No i po prostu ubustwiam RolePlay. xD No i po prostu ubustwiam RolePlay. xD

Opublikowano

Nie, jeszcze je mam u siebie i robię poprawki, jutro albo w sobotę wgrywamy i startujemy. Pojawił się też dziwny problem ze sklepami, nie wyświetla czy sprzedajesz czy kupujesz chociaż wcześniej bez zarzutu działała ta funkcja, jeśli znacie jakiś plugin który pozwala graczom na tworzenie sklepów to piszcie tutaj śmiało, przyda się!

Opublikowano

Nick w minecraft: DaMMiANoo

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Chińczycy

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Posiadam

Doświadczenie na serwerach roleplay: Grałem na wielu serwerach i takiego szukam właśnie szukam ;3

Dlaczego ty? Ponieważ jestem ogarnięty dłuuuugo szukałem takiego serwera :)

3jen.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
Jeżeli można, to chciałbym złożyć podanie za kolegę, który nie ma konta na forum :x

Nicki będę podawał oddzielone od siebie |

Nick w minecraft: Mój nick: Brak Sensu | kolegi Kakako

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Najlepiej Rzymianie, ale chciałbym być razem z moim kolegą

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Oczywiście, że mamy, chociaż korzystamy ze skype;)

Doświadczenie na serwerach roleplay: Na RP graliśmy dość sporo, także wiemy o co w tym chodzi:)

Dlaczego ty?: Szukałem odpowiedniego serwera roleplay, ale jak jeden z nas zobaczył tą prezentacje to nie mógł wyjść z wrażenia! Szczerze to jaramy się jak dzieci tym serwerem:>

Opublikowano

PODANIE ZA ZNAJOMEGO KTÓRY NIE MA KONTA NA FORUM

Nick w minecraft : Dirvi

Do której nacji chciałbyś wstąpić : do chinoli

czy posiadasz program team speak 3 i mikrofon : mam oba

Doświadczenie na serwerach roleplay : Tak jak Kalidor nie grałem jeszcze na żadnym serwerze roleplay.

Dlaczego ty :Grałem na twoim poprzednim serwerze prowadziłem gildie która miała sojusz z RK. Jestem ogarnięty no może czasami nie ;d. Na pewno nie pożałujesz jeżeli przyjmiesz mnie na beta testy.

Podanie za 2 znajomego który nie ma konta na FORUM

Nick w minecraft : MrTurbiX

Do której nacji chciałbyś wstąpić : do chinoli ;d

czy posiadas program team speak 3 i mikrofon : mam oba

Doświadczenie na serwerach roleplay : również nie grałem jeszcze na żadnym w dzisiejszych czasach ciężko o taki

Dlaczego ty : Grałem z dirvim na twoim poprzednim serwerze . Jestem ogarniętym graczem (bardzo) również nie pożałujecie jeżeli mnie dopuścicie do bety tego serwera razem z kalidorem i dirvim jesteśmy dość zgraną ekipą i raczej poradzimy sobie z problemami :D.

Opublikowano

Nick w minecraft:Assasyn

Do której nacji chciałbyś wstąpić?Rzym

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay:HpSp;(harry potter),meumcraft(jedyne prawdziwe rpg)avernus,belisar(rowniez rpg) a więc mam naprawde doswiadczenie w odgrwyaniu RP

Dlaczego ty?Dlaczego ja?a no może zacznijmy od moich ambicji.Na sam początek chciałbym zostać władcą miasta ,potem pomyśli się, wiem ,że zrealizowanie tego celu

nie będzie łatwe ale ja nie należę do ludzi ,którzy się łatwo poddają.Czemu tutaj?Obecnie nie ma żadnego pożądnego serwera a plany na weekend też się przydadzą:P

Grałem na wielu rpg wszystkie z nich upadły albo czegoś im brakuje

nie łudzę się ,że z tym będzie inaczej (może się mylę?:))

ale sądze ,że zaspokoicie moją

podstawową chęc gry

na serwerach

rpg

Pozdrawiam Assasyn

Opublikowano

Czemu mi nikt nie powiedział że temat na MPC już jest ._.

Nick w minecraft: Stuczny69

Do której nacji chciałbyś wstąpić? : Egipt

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? To i to

Doświadczenie na serwerach roleplay: Średnie

Dlaczego ty? Bo wniosę na serwer coś wyjątkowego - humor, dużoooo humoru i w miarę ogarniam PvP... i kopanie

Podanie brata

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Czemu mi nikt nie powiedział że temat na MPC już jest ._.

Nick w minecraft: Stuczny69

Do której nacji chciałbyś wstąpić? : Egipt

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? To i to

Doświadczenie na serwerach roleplay: Średnie

Dlaczego ty? Bo wniosę na serwer coś wyjątkowego - humor, dużoooo humoru i w miarę ogarniam PvP... i kopanie

Podanie brata

Oj jak to nikt nie powiedział? Na forum serwera była informacja, widocznie pan kotkowski go nie odwiedzał w ostatnim czasie a to niedobrze.

Przypominam że rekrutacja dzisiaj do 20.00, potem ogłaszam listę przyjętych, i nie zdziwcie się jeśli chcieliście do rzymu a przydzielę was do azteków gdyż każda nacja ma ograniczoną ilość osób. Po beta-testach będziecie mieć wolną rękę ale nie w ich czasie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...