Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohohoh,ladnie sie zapowiada napewno wbije tylko zeby nie bylo tak jak z takim jednym serwerem nazwy nie bede pisal,gdy serwer odpali napewno wbije:))

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rybeusz mam nadzieje ze bardziej się postarasz o serwer i będzie bardziej dopracowany niż poprzednik :D

Poprzedni serwer rybeusza był dobry. Upadł, bo spadło zainteresowanie. Z początku było dużo osób, lecz z czasem coraz mniej niestety.

Opublikowano

Ja mam swój kanał na YT. Mam dobre warunki do nagrywania i montuje w Sony Vegasie.

Więc ogromnie nam się przydasz :)

Rybeusz mam nadzieje ze bardziej się postarasz o serwer i będzie bardziej dopracowany niż poprzednik :D

To z pewnością, ALfheim dużo mnie nauczył, nie powtórzę tych samych błędów, dlatego robię beta-testy.

Opublikowano

Nick w minecraft: Kaer

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Egipcjanie.

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Yep.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Grałem całkiem długo na Avernusie, i paru innych niepamiętnych z nazwy. Na serwerach w mc, doświadczenie mam średnie, ale za to szykuję się w chwili obecnej do sesji w Warhammera z paroma kumplami.

Dlaczego ty? Dlaczego ja ? Ogarniam orty, na poziomie podstawowym, potrafię pisać klimatycznie i unikam problemów z prawem. Grałem na poprzednim serwerze rybeusza,

no i jestem ogólnie ogarnięty. Kotkowskiego w miarę znam, i wielu ludzi na mpc może potwierdzić mój stopień ogarnięcia, w dodatku często znajduję bugi.(W metro znalazłem na diax zbroję + miecz.).

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

PODANIE

1.Nick w Minecraft : KalidorMaxi

2.Wiek : 13 lat

3.Do której nacji chwiałbyś należeć Hmmm raczej do Chinoli :D jeżeli mnie nie przyjmą to wezmę stronę z kaerem egipcjanie ;D

4.Czy posiadasz team speak 3 i mikrofon : Mam oba

5.Doświadczenie na serwerach roleplay: Cóż nie będę owijał w bawełnę serwer roleplay hmm nie miałem ani razu styczności z takim. Szukałem takiego od dłuższego czasu lecz jednak większość serwerów na mpc to fake . ;P

6.Dlaczego ty : ​Hmmm jestem dość ogarniętym graczem no może czasami jak się wkurzę to nie ;d. Grałem na twoim poprzednim serwerze prowadziłem niczego sobie gildie która się rozpadła nie powiem przez kogo ;d ...

@ off topic

Swoją drogą lubię kolorki <3

Opublikowano

Nick w minecraft: Boru

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Aztekowie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: Tak

Dlaczego ty? W minecrafta gram od 14 roku życia. Nie ukrywam, że wiem o tej grze niemal wszystko. W przeszłości miałem własny serwer. Obecnie rozkręcam nowy.

Opublikowano

Nick w minecraft:

-Snurq

-16

Do której nacji chciałbyś wstąpić?

-Gdziekolwiek.

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?

-Oczywiście

Doświadczenie na serwerach roleplay:

- Grałem parę razy. Bardzo mi się to spodobało

Dlaczego ty?

- Myślę że będę się nadawał na ten serwer. Mogę poświecić dużo czasu i na pewno nikt nie będzie żałował że gram z wami :) (chyba ze wrogowie :D)

Opublikowano

PODANIE

1.Nick w Minecraft : KalidorMaxi

2.Wiek : 13 lat

3.Do której nacji chwiałbyś należeć Hmmm raczej do Chinoli :D jeżeli mnie nie przyjmą to wezmę stronę z kaerem egipcjanie ;D

4.Czy posiadasz team speak 3 i mikrofon : Mam oba

5.Doświadczenie na serwerach roleplay: Cóż nie będę owijał w bawełnę serwer roleplay hmm nie miałem ani razu styczności z takim. Szukałem takiego od dłuższego czasu lecz jednak większość serwerów na mpc to fake . ;P

6.Dlaczego ty : ​Hmmm jestem dość ogarniętym graczem no może czasami jak się wkurzę to nie ;d. Grałem na twoim poprzednim serwerze prowadziłem niczego sobie gildie która się rozpadła nie powiem przez kogo ;d ...

@ off topic

Swoją drogą lubię kolorki <3

Grałeś na tym nicku na poprzednim serwerze ? Jak nie, to podaj mi nick na którym grałeś, lub nazwę gildii, bo Cię nie kojarzę. :D

Opublikowano

jeszcze jedno podanie:

Nick w minecraft: Rygart

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Rzymianie, jeśli nie ma miejsca, z chęcią przyjmę Egipt

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Oczywista oczywistość.

Doświadczenie na serwerach roleplay: Posiadam moim zdaniem dobre doświadczenie w role play'u, brałem udział w wielu sesjach RP nie koniecznie minecraftowych. Na jednym z serwerów byłem questerem, wraz z mordalerem i bratem sathem robiliśmy serwer ale jakoś nie udało się zorganizować środków na dedyka:D Posiadam też pewne doświadczenie z grami PBF.

Dlaczego ty?: Potrafię odnaleźć się w świecie RP, odgrywanie roli nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Zawsze staram się współpracować z innymi i chętnie służę pomocą w tworzeniu fabuły lub scenariusza do sesji.

Opublikowano

Nick w minecraft: AzurekGT

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Chińczycy lub Rzymianie :)

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Posiadam oba. Moge a nawet chciałbym być aktywny na tsie :)

Doświadczenie na serwerach roleplay: Ogromne,aczkolwiek nie tylko w minecrafcie. Kocham zabawe w odgrywanie ról. W rp bawiłem się w takich grach jak: Ultima online, World of warcraft, Minecraft,

Dlaczego ty? Bo było by mi szmutno gdybyście mnie nie wźieli *.*. Chce zobaczyć jak to będzie wszystko wyglądać. Jestem towarzyski i staram sie nikogo nie denerwować ;).

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Chińczycy

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: Aktualnie żadne, lecz na pewno bardzo szybko nauczę się na nich grać i będę świetnie odgrywał swoją rolę :)

Dlaczego ty? Jestem miłym i ambitnym graczem. Zawsze wykonuję polecenia osoby postawionej ode mnie mnie wyżej ( w tym wypadku cesarza) oraz jestem zawsze chętny do pomocy oraz współpracy z innymi :)

Opublikowano

Nick w minecraft: Bezimienny1999

Do której nacji chciałbyś wstąpić? Rzymian

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon? Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: Spore, często gram na serwerach tego typu bo są to najczęściej oryginalne pomysły i gdzie indziej nie pograsz

Dlaczego ty? Bo jestem doświadczony, kulturalny i miły. Chętnie przetestuje ten serwer oczywiście według zasad jakie ogłosił cesarz

Opublikowano

Im bardziej nalegasz, żeby nie spamowali na PW czy zostali przyjęci tym bardziej spamują, żeby chociaż zrobić Ci na złość :). Tylko radzę ich od razu blokować tych co się nie dostali na listę bo Ci skrzynkę całą zapchają.

Swoją drogą strasznie dużo tutaj dzieci, nie mam nic przeciwko, ale jak mi będą spamować na serwie to poubijam.

Co?

Opublikowano

Im bardziej nalegasz, żeby nie spamowali na PW czy zostali przyjęci tym bardziej spamują, żeby chociaż zrobić Ci na złość :). Tylko radzę ich od razu blokować tych co się nie dostali na listę bo Ci skrzynkę całą zapchają.

Swoją drogą strasznie dużo tutaj dzieci, nie mam nic przeciwko, ale jak mi będą spamować na serwie to poubijam.

Zawsze będziesz mógł przełączyć się na czat lokalny i słyszysz ludzi jedynie w zasięgu 50 kratek.

Chciałem poinformować że właśnie dzisiaj dostaliśmy dedyka, serwer jest obecnie konfigurowany, jutro prawdopodobnie wgram pliki, przetestuje je sam a na weekend rozpoczynamy beta-testy, więc do piątku godz. 20.00 można zgłaszać podania, potem trzeba czekać na start :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...