Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i musi być ktoś ogar, bo jak wyżej już pisali... dzieci będą się w gildie bawić :) Ale mi to pasuje, tylko tak około kilku takich miast + stolica każdej z cywilizacji. Ktoś kto chce założyć miasto powinien wbijać często na ts'a, mieć staż na serwerze jak i całym minecrafcie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten no zrobić miasto IRAK i powiedzieć każdemu kto tam mieszka że naszym sposobem na życie jest kradnięcie :P

Opublikowano

Hahaha jak was czytam to poprosu nie wyrabiam

wywalic mnie z beta testow bo poklocilem sie z wami na mpc forum genialne nie jestem zmienny poprostu wy zle interpretujecie moje zdania...

aha 1 klasa podstwawowki no swietnie a wiec chodżiż jeszcze do podstawówki 6 klasa ,że sie dowartośiowałeś

Hmm kto tam mnie zglosil na wyrzucenie zaraz zobacze i jego tez zglosze a co ja tez lubie sie pobawic jak dziecko!

Opublikowano

No i musi być ktoś ogar, bo jak wyżej już pisali... dzieci będą się w gildie bawić :) Ale mi to pasuje, tylko tak około kilku takich miast + stolica każdej z cywilizacji. Ktoś kto chce założyć miasto powinien wbijać często na ts'a, mieć staż na serwerze jak i całym minecrafcie.

Za! Częste odwiedziny ts'a i właśnie staż, umiejętność gry. Powinna być ranga określająca przywileje danych graczy. Mamy gościa w jakimś urzędzie (prawdziwego gracza) który będzie się zajmował tymi miastami itd itp.

@Assasyn i banda

Słuchajcie możecie zamknąć swoje sliczne mordki i iść na PW? Możecie bodajże zrobić konfę dla 4 osób. Powodzenia.

Opublikowano

Hahaha jak was czytam to poprosu nie wyrabiam

wywalic mnie z beta testow bo poklocilem sie z wami na mpc forum genialne nie jestem zmienny poprostu wy zle interpretujecie moje zdania...

aha 1 klasa podstwawowki no swietnie a wiec chodżiż jeszcze do podstawówki 6 klasa ,że sie dowartośiowałeś

Hmm kto tam mnie zglosil na wyrzucenie zaraz zobacze i jego tez zglosze a co ja tez lubie sie pobawic jak dziecko!

Lepiej idź po zwolnienie z wf'u do mamy, i wyjdź z tego tematu bo jak widzę twoje wypowiedzi to aż mi się płakać chcę patrząc na twoją ortografie i interpunkcję, po prostu zrozum to że każdy wie że jeszcze nie ukończyłeś podstawówki, pewnie dopiero co do 4 klasy chodzisz, w imieniu całej społeczności wypowiadającej się w tym temacie, chcielibyśmy ci przekazać że nie za bardzo obchodzisz nas, i wiedz że sam z kilkoma osobami nie wygrasz.

#cd. tematu

Będzie coś typu walka o teren ? Jak w cywilizacji, granice państw itp ? Czy po prostu miasta będą takimi " wyznacznikami granicznymi " ?

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

ehh nie zdradze ci ile mam lat dopoki ladnie nie poprosisz patrzac na twoj nick chodzis to podstawóki na 100% zdradze ci tylko tyle ,że ten etap mam dawno za sobą a wami tu się poprostu bawię i śmieję oraz specjalnie popelniam blenyfy rzebyscie miieęe atakowali a tak teraz normlanie fajny trolling co nie a tak wgl powinniście mi dziękować bo to ja zaproponowałem pierwszy wioski.

Prosze nie sapmować w temacie do mnie jak ktores z dzieci ma problem o ta wypowiedz pisac na pw bo tylko spamujemy ale ja sie przy tym fajnie bawilem trolololo (tak teraz hejt ze mam 10lat ale będzie fajnie:P) ale serio problem to na pw

Opublikowano

@Wojteek

Musisz mi zaufać co do słowa. Assasyn nie chodzi do podstawówki, ani nie jest w 1-2 Klasie Gimnazjum. Gadam z nim często na Skypie.

Opublikowano

Czy Ts3 jest już dostępny dla innych jeżeli tak to prosił bym o ip bo na stronie 1 albo nie znalazłem albo jestem idiotą :3 a jak jest w tych 30 stronach to nie chce mis się szukać . :_)

Opublikowano

@Levy838

Skoro jest taki dorosły to niech przestanie sie zachowywać jak podstawówka, nawet jeżeli trolluje, to niech po prostu przestanie bo to już każdego denerwuje.

@menel6

nie jestem na beta-testach, ale z tego co sie orientuje to chyba jeszcze nie ma serwera teamspeak.

Opublikowano

@Wojtasek

Assayn Każe Przekazać :3 : Przykro ci jest pewnie ,że nie jestem w twoim wieku ? A trolować każdy może:)

Opublikowano

Nick w minecraft:Grighton

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:Aztekowie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay:Wydaje mi się że duże, gram na tego typu serwerach od bety 1.4 :)

Dlaczego ty?:Ponieważ musze tam zagrać bardzo jestem zajarany tą mapą i ogólnie serwerem pozatym nie griferuje i jestem miły.

Doda ktoś do tej białej listy ;)?

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Doda ktoś do tej białej listy ;)?

Możesz przestać spamować ? BT są zamknięte i nikt już się nie dostanie.

Opublikowano

Ja jestem za propozycją zrobienie WL na serwer, aby wykluczyć takich ludzi jak Assasyn itp. Może i ma 20 lat ale co z tego? Zachowuję się jak dziecko, pisze jak dziecko, a trolling to też poziom dziecka. Ja mam 16 lat i nie mam takich potrzeb trollowania itp. To jest po prostu żałosne i ponownie proponuję zbanowanie Assasyna na serwerze chyba, że zacznie zachowywać się jak człowiek dorosły i niech pisze na tym poziomie, a nie zachowuje się jak totalny gówniarz.

Opublikowano

Lepiej idź po zwolnienie z wf'u do mamy, i wyjdź z tego tematu bo jak widzę twoje wypowiedzi to aż mi się płakać chcę patrząc na twoją ortografie i interpunkcję, po prostu zrozum to że każdy wie że jeszcze nie ukończyłeś podstawówki, pewnie dopiero co do 4 klasy chodzisz, w imieniu całej społeczności wypowiadającej się w tym temacie, chcielibyśmy ci przekazać że nie za bardzo obchodzisz nas, i wiedz że sam z kilkoma osobami nie wygrasz.

#cd. tematu

Będzie coś typu walka o teren ? Jak w cywilizacji, granice państw itp ? Czy po prostu miasta będą takimi " wyznacznikami granicznymi " ?

Są już walki o miasta.

Ja jestem za propozycją zrobienie WL na serwer, aby wykluczyć takich ludzi jak Assasyn itp. Może i ma 20 lat ale co z tego? Zachowuję się jak dziecko, pisze jak dziecko, a trolling to też poziom dziecka. Ja mam 16 lat i nie mam takich potrzeb trollowania itp. To jest po prostu żałosne i ponownie proponuję zbanowanie Assasyna na serwerze chyba, że zacznie zachowywać się jak człowiek dorosły i niech pisze na tym poziomie, a nie zachowuje się jak totalny gówniarz.

Ważne żeby na serwerze umiał się zachować. Dlatego nie będę robił specjalnie white-listy żeby go nie wpuścić bo nie widzę na razie takiej potrzeby.

Opublikowano

@assasyn

Celowe pisanie z błędami może oznaczać dwie rzeczy: albo jesteś totalnym idiotą, albo wykazujesz totalny brak szacunku do Polski i języka Polskiego. Na prawdę widziałem dużo rodzajów trollingu, a ten Twój nie podchodzi pod żaden z nich. Ogarnij się pisz z głową, a na pewno ludzi będą inaczej na Ciebie patrzeć... proste! (mój ostatni post w tej sprawie)

@patis

WL? Znajdę więcej minusów niż plusów. Wielu graczy nie ma czasu/nie chce składać podań na WL, kolejna część od razu wychodzi z założenia, iż nie dostanie się, bo jest za młoda lub coś innego. Dodatkowo osoba, która będzie musiała podania sprawdzać... zainteresowanie serwerem wciąż rośnie, więc nie ma sensu. Fakt, że może to przyciągnąć dzieci, ale zawsze można zbanować/zmutować/kickować.

@Rybeusz

Wojtkowi chodziło o teren, nie zamki. Czyli bitwy o teren, np. kawałek wioski, jakaś rzeczka, teren bogaty w surowce :) (tu zmyślam trochę)

@BosskiRoman

Zapisy na betę się skończyły kilka dni temu, więc się nie dostaniesz... zostaje Ci czekanie na oficjalny start. Nie pytaj kiedy, tylko przejrzyj temat, a znajdziesz odpowiedź.

Opublikowano

Co do tego terenu, to byłby ciekawy pomysł, jakby wyznaczyć takie jakby tereny dla państw, i podczas wojen można było by podbić jakieś strategicznie ważne punkty coś typu kopalnia jakaś, czy jakieś obozy, cokolwiek. Myślę iż urozmaiciło by to rozgrywkę, lecz nie wiem czy w ogóle taki plugin istnieję ._.

Opublikowano

Treeasist, robi grę zbyt łatwą.... W dodatku z tego co wiem, w egipcie i tak są tylko palmy, więc mnie to nie dotyczy :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Dobra. Proponuję po prostu ignorować Assasyna w tym temacie.

Co Wy na dodanie pluginu TreeAsist ?

Za duże ułatwienie.

Ja bym chciał jakiś dodatek utrudniający :)

-------------------------------------

Co wy na to aby dodać plugin Extra Hard Mode?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Za duże ułatwienie.

Ja bym chciał jakiś dodatek utrudniający :)

-------------------------------------

Co wy na to aby dodać plugin Extra Hard Mode?

Może być. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...