Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha, assasyn ty umiesz pisać bez błędów? Żałosny jesteś, tyle Ci powiem... nie przestrzegasz zasad i jeszcze chcesz się "zniżać" do naszego poziomu? Do naszego poziomu brakuje Ci milion lat świetlnych conajmniej. Zgadzam się z przedmówcami. Na forach pisze się po polsku, nie po polskiemu. Pisz z głową lub nie pisz wcale.

Opublikowano

Up chłopie ja wiem ,że chciałbys pokazać swój poziom i inteligencje ale przykro mi nie posiadasz jej o ja też kocham gwiezdne wojny ale milion lat świetlnych przelatuje się szybko np fregatą Mon Calamari a jeśli komuś tu brakuje to napewno nie mi(nie wiem czy się domyślisz ale choci o ciebie)

2Up wywliło mnie jakiegoś gościa i moją koleżanke cichą a ja byłem zastepcą burmistrza tak wgl... i zostal w miescie tylko opos wiec wątpie by to o to chodziło

I po raz 100 nie zamierzam pisać tutaj interpunkcji i ortografii co nie znaczy ,że nie umiem po to są lekcje polskiego i życie codzienne a nie wirtualne ale widzę ,że kolega up takowego nie posiada.

Opublikowano

Up chłopie ja wiem ,że chciałbys pokazać swój poziom i inteligencje ale przykro mi nie posiadasz jej o ja też kocham gwiezdne wojny ale milion lat świetlnych przelatuje się szybko np fregatą Mon Calamari a jeśli komuś tu brakuje to napewno nie mi(nie wiem czy się domyślisz ale choci o ciebie)

2Up wywliło mnie jakiegoś gościa i moją koleżanke cichą a ja byłem zastepcą burmistrza tak wgl... i zostal w miescie tylko opos wiec wątpie by to o to chodziło

I po raz 100 nie zamierzam pisać tutaj interpunkcji i ortografii co nie znaczy ,że nie umiem po to są lekcje polskiego i życie codzienne a nie wirtualne ale widzę ,że kolega up takowego nie posiada.

Jeżeli masz dalej tak pisać i śmiecić, to lepiej wyjdź chłopcze. Nie potrzeba nam tutaj ludzi, którzy muszą się dowartościować. Pisz normalnie po pierwsze, utrwalisz sobie ortografię.

Opublikowano

Ja nie będę się kłócić, bo to i tak do niczego nie prowadzi... Zauważ aassasyn, że nie tylko ja mam takie zdanie o Tobie, więc może staraj się zmienić, bo tu kolegów nie znajdziesz :)

Opublikowano

Trochę wrócę do poprzednich wypowiedzi. Pomimo, że wzorujemy się na historycznych kulturach i dużo z nich jest zaczerpnięte to jednak odgrywamy inny, alternatywny świat. Więc nie ma co się sapać o to, że te nacje żyły w różnych czasach i niektóre się nigdy nie spotkały. Tak samo proch wynaleziony został w chinach, to nie znaczy, że chiny będą miały na niego monopol. Odgrywamy inny świat i siła nacji będzie zależała od nas, a nie od historii.

Opublikowano

Sharku ja nie mam zamiaru nigdzie wychodzic ani pisac poprawnie jesli chcesz by ktos wyszedl z rob to ty

2Up nie obchodza mnie wirtualne znajomosci a jesli juz to nie na publikacjach serwerow minecraft uwierz jesli szukasz tu przyjaciol to kiepsko z toba

Up masz racje to my piszemy historie

Opublikowano

@ assasyn434

Jeżeli Ci to pomoże, to mogę rzec, iż mam lat szesnaście, ale to tak dodatkowo. Assasyn wcześniej byłeś innego zdania, coś Ci nie pasowało, a teraz oznajmiasz, iż sami tworzymy historię... coś z Tobą nie halo albo po prostu jesteś bardzo zmienny. W odpowiedzi na Twoje pytanie powiem, że ni szukam tu przyjaciół... ja już ich znalazłem.

@ patis1997

Może nie aż tak, ale seryjnie mógłby trochę ogarnąć pisownię, bo samym pojawieniem się w tym temacie zaburzył harmonię, która do tej pory była.

Opublikowano

@UP

On całkowicie nie pasuje do koncepcji tego serwera. On powinien zostać permanentnie zbanowany, aby nigdy więcej już na niego nie wchodził. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Zgłosiłem assasyna.

Taka moja opinia na temat serwera podczas Beta-Testów : Serwer jest świetny, lecz występuje parę bugów. Nic nie jest idealne :) 8/10

Opublikowano

Patis ma całkowitą rację... Co do mnie, to ja serwera nie oceniam, bo nie miałem przyjemności zagrać. W sumie dużo od ludzi zależy, a bugi wiadomo, że będą, ale Rybeusz pewnie wszystko szybciutko naprawi.

Opublikowano

Wpadłem dzisiaj na fajny pomysł, nie we wszystkich miastach trwa rozbudowa, więc nie ma sensu tych miast trzymać. Usunę je przed startem. Zwykły gracz będzie miał za to możliwość stworzenia własnego miasta ale tylko w obrębie danej nacji. Co wy na to?

Opublikowano

Będę grał :3Co do tego pomysłu na miasta jak najbardziej na TAK napewno będę się starał zbudować własne miasto :P

Opublikowano

Fajne, ale niech jakiś limit będzie, bo jak ktoś wyżej pisał powstaną państwa-miasta, które będą próbowały się uzależnić ._.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...