Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam chętnie zagrał bym na BT, ale jak zwykle trafiam za późno, tak więc spamuje tutaj jak i na forum serwera :) Co raz to jakiś pomysł lub swoje zdanie przedstawię.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę że Chińczycy będą mieli jakąś przewagę technologiczną nad resztą świata? Coś typu że będziemy mogli używać tnt wcześniej albo ogółem tylko my moglibyśmy go używać, a nie reszta swiata ?

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Alex ile jeszcze racy zadasz to pytanie? Dopiero co rozpoczęły się beta-testy, więc start za minimum tydzień, jeżeli Rybeusz ustali, że więcej czasu, to będzie więcej...

Opublikowano

Ja na 3 page mialem podanie a jednak sie nie udało ;(

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Nick: Agumo i jednocześnie prosiłem o zmianę na PonuryCichobieg.

Koniecznie musisz mieć zmieniony nick? Problematyczne, bo Agumo nick jest już zarejestrowany, tylko hasło bym Ci wysłał.

Opublikowano

Ehh ocena serwera po 2 dnaich krotkiej gry bedzie modyfikowana lecz nie zmieniana pod naciskiem hejtu w moja strone

1 dzień -słabe ogarnięcie początkowe ale po 1h było spoko można powiedzieć ,że nie najgorzej ale zawsze mogłobyć lepiej potem nie można nic robić i było dawanie rang chciałem zostac burmistrzem aten ale nie bo ktos ma ekipke 3 ludzi(gdybym wiedzial ze od ilosci to bym mial conajmniej z 5) no to lyonu nie bo niejaki ziom20001 pytajcy ciagle czy moze zostac burmistrzem zostal wybrany zamiast mnie ja dostalem zastepce cezara ktora jak sie okazalo bylo zastepca burmistrza(tak drodzy Rzym byl stolica wiec autmatycznie powiniem stac sie i cezara ale OK) budowle wogole nie oddaja stylu dobra Rzymianie budowali z piaskowca ale to byli mistrzowie architektury nie my drewno bylo by 100% razy lepsze ratusz w miare ok chociaz sa ldaniejsze.Gdyby nie to stanowisko i oszustwo z nim zwiazane moja opinia bylaby 6/10 a takto 4/10 mam nadzieje ze staki beda dzialac mapka jest fajna a jak zobacze te drzewa moja opinia powroci do 6/10 a moze i 7/10 troszke serwer mnie zawiold ale nie jest najgorzej aa i jeszcze mysle ze najwazniejsze jest zmiana nie ogarnietych przywodzcow nie mowie o cezarze bo on jest spoko tylko troche mnie wkurzyl tym tlumaczeniem mysle ze sie myli ale ok ale ktos pokroju kotowskiego na faraona wtf? jaja chyba sobie robicie kazdy bylby lepszy popatrzcie na jego wypowiedzi

Pozdrawiam Assasyn

Opublikowano

Alex ile jeszcze racy zadasz to pytanie? Dopiero co rozpoczęły się beta-testy, więc start za minimum tydzień, jeżeli Rybeusz ustali, że więcej czasu, to będzie więcej...

Przepraszam, ale nie ogarnąłem tu tematu w moim mózgu, dzięki za informacje.

Opublikowano

Ehh ocena serwera po 2 dnaich krotkiej gry bedzie modyfikowana lecz nie zmieniana pod naciskiem hejtu w moja strone

1 dzień -słabe ogarnięcie początkowe ale po 1h było spoko można powiedzieć ,że nie najgorzej ale zawsze mogłobyć lepiej potem nie można nic robić i było dawanie rang chciałem zostac burmistrzem aten ale nie bo ktos ma ekipke 3 ludzi(gdybym wiedzial ze od ilosci to bym mial conajmniej z 5) no to lyonu nie bo niejaki ziom20001 pytajcy ciagle czy moze zostac burmistrzem zostal wybrany zamiast mnie ja dostalem zastepce cezara ktora jak sie okazalo bylo zastepca burmistrza(tak drodzy Rzym byl stolica wiec autmatycznie powiniem stac sie i cezara ale OK) budowle wogole nie oddaja stylu dobra Rzymianie budowali z piaskowca ale to byli mistrzowie architektury nie my drewno bylo by 100% razy lepsze ratusz w miare ok chociaz sa ldaniejsze.Gdyby nie to stanowisko i oszustwo z nim zwiazane moja opinia bylaby 6/10 a takto 4/10 mam nadzieje ze staki beda dzialac mapka jest fajna a jak zobacze te drzewa moja opinia powroci do 6/10 a moze i 7/10 troszke serwer mnie zawiold ale nie jest najgorzej aa i jeszcze mysle ze najwazniejsze jest zmiana nie ogarnietych przywodzcow nie mowie o cezarze bo on jest spoko tylko troche mnie wkurzyl tym tlumaczeniem mysle ze sie myli ale ok ale ktos pokroju kotowskiego na faraona wtf? jaja chyba sobie robicie kazdy bylby lepszy popatrzcie na jego wypowiedzi

Pozdrawiam Assasyn

Ehh, nie żebym mówił, ale zrecenzowałeś pierwsze 2-3 dni beta testów, nawet nie dasz się ludzią wykazać a już wyrażasz swoje zdanie. Rozumiem że w tym kraju panuję wolność słowa, i każdy ma prawo wypowiadać się, ale nie powinieneś oceniać czegoś co nawet nie zaczęło swojej działalności, wyraź swoję zdanie tydzień - dwa po oficjalnym starcie serwera, a nie na beta testach.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Assasin..... Powiedz mi :

Uno: Ile razy użyłeś kropk/przecinka w swojej wypowiedzi ?

Duo: Jeszcze raz powiesz, że jaśnie oświecony faraon nie powinnien rządzić a twoja głowa znajdzie się na palu.

Trio: Drewno w rzymie ? Głowa cię boli ?

Qwarto: Jeśli Cesarz cię nie wybrał to albo stwierdził że się nie nadajesz albo, że jako jego zastępca będziesz mu bardziej służył. Pamiętaj ,że jest on twoim cesarzem.

5(Po włosku) : To są beta testy narazie... Nie masz się tu dobrze bawić, masz znajdować bugi i błędy.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Moim zdaniem kotkowski na pewno jeszcze nie zdołał się wystarczająco wykazać, a tu ze strony assasyna takie "hejty"... żałosne. A wiecie dlaczego? Bo nie dostał rangi, którą chciał... takie zachowanie jak u neosa. Koleś gada na kota, że ten pisze słabe wypowiedzi, a sam w swojej długiej wypowiedzi nie przestrzega interpunkcji. Ja to się dz iwię jak można było kogoś takiego na serwer wpuścić. Wcale niechcę nikogo obrażać, ja tylko przedstawiam swoje zdanie na ten temat. Na koniec przepraszam jeśli wkradłyby mi się jakieś błędy piszę posta z komórki ;)

Opublikowano

Ehh ludzie ludzie aż szkoda słów ale po kolei(wiedziałem od początku jaki się zwali na mnie hejt za własną opinie)

3Up Beta i co z tego powiedzialem bede aktualizowal opinie

2Up Nie będe po szkole pisał gramatycznie i z interpunkcją co nie znaczy ,że tego nie umiem robić

Bo mam racje...

Bardziej ciebie zobacz jakie u nas są klocki na wsi no to niech admin da nam kwarc to jeszcze zrozumiem ale piaskowiec w lesie...

Cesarz powierzył mi najważniejsze stanowisko po nim lecz potem zaczął się wycofywać z tego tak drodzy państwo burmistrz Rzymu to było jednocnaczne z cezarem

Nie prawda ja się chce tylko dobrze bawić

3Up Żałosny jesteś ty dostałem range jaka chcialem poprostu denerwuje mnie wycofywanie się z tego neos kto to pisze na serwer mnie nie wpuścili ehh dzieciaczku ja jestem na każdym serwerze który ma potencjał

Opublikowano

assasyn, jak czytam twoje komentarze to z chęcią bym poszedł do twoich rodziców i kazał bym im aby posłali cię do podstawówki (jeżeli tam nie jesteś).

-------------------------------------

Minęło już trochę czasu od startu testów, jakie błędy znaleźliście?

/Marezisz

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

@up Dużo blenduf Nie da się klonowac diaxów np... To JEST bóg lub Buk nie wiem jak to się pisze niech assasyn pisze jak chce ma racje po szkole mozna pisac tak jak sie chce najlepiej bez kropek przecinkuf i ortografi oczywiscie tak sie nawet lepiej czyta nie? a wracajac do żeczy blenduf osobiscie nie zauwazylem crafting scina i czasami wywala ale da sie zyc assasyn wiesz ty co? wytnijcie las to bedzie piaskowiec na poló

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

co za ludzie to jest mój ostatni post(będę przestrzegal ort i interpunkcji bo z panami z gimbazy się widocznie inaczej nie da)

Tak duzo blenduf czy ja napisalem blenduf zabyś się wyśmiewał człeku?

Teraz na serwerze jest 0 osób popsute pluginy a wy hejcicie mnie prace domową robić...(pisze jak wy)

Do moich rodziców no nie hahha przytoczę cię piękne słowa Nigdy nie rozmawiaj z idiotom. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Powiedziałym coś jeszcze o rodzicach twoich w stylu ,że się przejdę to cofną cię do zerówki ale wtedy złamał bym zasadę którą przed sekundą napisałem...

Opublikowano

co za ludzie to jest mój ostatni post(będę przestrzegal ort i interpunkcji bo z panami z gimbazy się widocznie inaczej nie da)

Teraz na serwerze jest 0 osób popsute pluginy a wy hejcicie mnie prace domową robić...(pisze jak wy)

Do moich rodziców no nie hahha przytoczę cię piękne słowa Nigdy nie rozmawiaj z idiotom. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Powiedziałym coś jeszcze o rodzicach twoich w stylu ,że się przejdę to cofną cię do zerówki ale wtedy złamał bym zasadę którą przed sekundą napisałem...

Nie zrozum mnie źle, chodzi mi o to że takie osoby jak ty nie powinny się pojawiać na forach. Zapewne zapytasz "Z jakiego powodu?" no to ja ci już tłumaczę. Powody wypiszę ci w myślnikach aby łatwiej ci weszło do głowy, jak chcesz kontynuować dyskusję i mnie obrażać to zapraszam do pw, nie będziemy przynajmniej psuć nastroju forumowiczom.

- Twoje błędy językowe, interpunkcyjne i ortograficzne rażą w oczy, trzęsie mną gdy na to patrzę. Moi rodzice zawsze mi mówili "Jeżeli nie wiesz jak napisać dane zdanie lub słowo to wcale nie pisz, nie denerwuj tym innych ludzi." Rozumiem że ktoś może się pomylić w jednym poście kilka razy, ale nie tyle. Człowieku, opanuj się...

- Bezsensownie mnie obrażasz.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Przenosze rozmowe na pw ale na ten post rowniez odpisze

bledy jezykowe mam piatke z poskiego wiem gdy trzeba pisac a gdy mozna to olac tak jak teraz a dlaczego nie moge miec dostepu do forum bo np nie umiem ortografi chyba sobie tera żartujesz

to ty zaczęłaś pierwsza ja tylko odpowiadam ale nie odpisuj tu tylko na pw

Opublikowano

Jest przerwa techniczna.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Popsute pluginy? 0 osób? Praktycznie ciągle ktoś siedzi i testuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...