Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie nie jęczeć, jak jakieś dzieci? Zachowanie typowo gimbusowe się kłania z Waszej strony -.- Jak powiedział, że powysyła, to tak będzie, a Wy jęczycie. Wiadomo, że reset być musi, przecież takie coś nie miałoby sensu... proste. Wiemy już wszyscy, że Polacy to bardzo niecierpliwy naród, ale ogarnijcie się... Ja zaspałem beta-testy czego żałuję, no cóż teraz pozostaje tylko czekać :)

Opublikowano

@kotkowski

Nie mówiłem tu akurat do Ciebie... sorka, że nie sprecyzowałem.

@cicha

Wiadomo, że nikt nie lubi, no ale co począć jak jest tak, a nie inaczej. Trzeba przeboleć! :)

Opublikowano

A widzisz ja przeboleć potrafie tylko wtedy kiedy ponarzekam bo wtedy mi przechodzi:P dlatego najcześciej prosze ludzi by to też przetrwali a turaj zapomniałam :P

Opublikowano

@up rly ? Beta startneła. Zapisy staneły jakieś 4 dni temu.

Pozdro dla twego pomyślunku.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Wiadomo po podaniach kto tu jest gimbusem... bez obrazy, inni trochę bardziej ogarnięci gimbazjaliści. Składają podania, jak beta ruszyła... kurde, zapisy trwały o piątku, więc ogarnijcie -.-

Opublikowano

Dokładnie, przestańcie mi ludzie składać podania na PW bo to żenujące jest. Za chwilę dodam IP serwera w temacie, po wpisaniu go w MC co prawda nie zagracie na serwerze (oprócz tych przyjętych na beta-testy) ale otrzymacie adres strony, a tam można dowiedzieć się różnych ciekawych rzeczy.

Opublikowano

Super Prezentacja,milo sie czytalo ,czekam na serwer z niecierpliwoscia,jest juz jakas przyblizona data startu?

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@up

SPAAAM

@topic

Już po tym dniu (wczoraj nie liczę) wyrażam swoją opinie (jeżeli chodzi o betę, wiem że będzie naprawiane) - Jest epic, nie licząc niemożliwości zdobycia zapalniczki, czy dostanie się do netheru (nie ma flinta :( ), co z kolei blokuje dostęp do robienia Airshipów i Marsshipów...

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

To kiepsko. Liczyłem na coś w rodzaju minecraftowego Civilization. A tak... zwykły minecraft tylko na mapie Ziemi ściągniętej z netu.

Chyba jedyne słowa tego gościa, które w 100% popieram :P

Serwer według mnie nie jest najlepszy, gryzą się cywilizacje oraz odstrasza mnie mapa z internetu, która jest już na wielu serwerach ;)

radiator0.jpg

Opublikowano

I kolejne pytanie o start... ludzie dajcie spokój. Przecież po przeczytaniu tematu będziecie wiedzieli, iż tydzień lub dwa po beta-testach będzie oficialny start. Co do opini "tylko mapa Ziemi" to nie zgodzę się, ale nie będę mówić dlaczego, bo to i tak bezsensowne.

Opublikowano

Serwer według mnie nie jest najlepszy, gryzą się cywilizacje oraz odstrasza mnie mapa z internetu, która jest już na wielu serwerach ;)

Cywilizacje gryzą się? Co przez to rozumiesz?

Jeśli chodzi o mapę to znajdź mi chociaż 1 lub 2 serwery które w Polsce taką mają, i nie wiem jak może Cię odstraszać skoro jest jedną z najpiękniejszych.

Opublikowano

Ja znam tylko jeden serwer z tą mapą, jest to .... Culturis

Jeżeli znasz inne to podaj? :C

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Kiedy się skończą beta testy?

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...