Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kiedy start >?

Też z wielka ochota chciałbym wbić na beta testy !

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie wyglądać dochodzenie do danej nacji?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

@Up.

Normalnie. Komendami wszystko będzie za zaproszeniem. Będzie rozmowa kwalifikacyjna IC(przynajmniej u mnie). :D

Opublikowano

Rybeusz :D Znowu robisz jakiś serwer, który mi się podoba ;P. Te czasy na AlfHeim Online (chyba tak to się pisało). No nic... czekam na start :) (chyba, że wpuścisz do beta testów xD)

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Mimo to, że dwa miejsca się zwolniły to Rybeusz chyba nikogo nie dodaje. Assasyn i cicha postanowili odejść, trudno i bez nich damy radę. A może ustalać bitwy aby walczyły w nich konkretne liczby osób, czyli np. 10 vs 10? Nie wiem... skoro Rybeusz mówił, że serwer może nie pociągnąć. Mam pytanie od siebie... czy w trakcie walki o miasto mogą zaatakować dodatkowo bandyci? :)

Opublikowano

@up

Mam nadzieje że z tymi bandytami to będzie tak można, wtedy losy bitwy mogłyby zadecydować o pieniążkach przelanych dla bandytów :D

@down

5 ludzi więcej z słabym eq wystarczy żeby zadecydować o losach gry ._.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

@up

Mam nadzieje że z tymi bandytami to będzie tak można, wtedy losy bitwy mogłyby zadecydować o pieniążkach przelanych dla bandytów :D

@down

5 ludzi więcej z słabym eq wystarczy żeby zadecydować o losach gry ._.

Nie tyle o pieniążkach a tyle o zasobach skarbców miast.

Bo jeżeli obrońcy dadzą więcej kosztowności od atakujących aby ich bronili a bandyci będą wiedzieli że w mieście jest tego więcej to bardziej by im się opłacało stanąć po stronie atakujących lub niczyjej.

(Masło maślane :P )

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

@up to by było bez sensu.... Chinczycy słyną ze swej ilości, i w dodatku są produkowani masowo. Myślę, że żadnych limitów nie będzie

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

ale jednak bedzie to bez sensu gdzy liczniejszym strzeli do lba zeby atakowac innych. Chociaz fajnie by bylo, gdyyby mozna bylo np. Pomagac innym panstwa

a gracze, ktorzy nie chca byc w zadnej frakcji moga byc najemnikami???

Opublikowano

ale jednak bedzie to bez sensu gdzy liczniejszym strzeli do lba zeby atakowac innych. Chociaz fajnie by bylo, gdyyby mozna bylo np. Pomagac innym panstwa

a gracze, ktorzy nie chca byc w zadnej frakcji moga byc najemnikami???

Sry, telefon mi sie zbugowal i przy odswiezaniu tematu dalem zeby wyslalo zawartosc jeszcze raz

Opublikowano

A właśnie, a ktoś tam wyżej wspominał o skarbcu miasta. Waluta to będą minerały ? Czy w pluginie po prostu pieniądze ? Bo minerały były by lepszę, skoro jest system złodziejstwa, to złodzieje mogliby się wkradać to skarbców państwa i próbwać je okraść itp.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Hmmm skrzynie zabezbieczone :) żaden problem hopper i do dzieła xD tak dla bandytów zmienić txt hoppera :P

Tylko pozostaje kwestia do której skrzyni podjeść bo, np hopper może mieć txt i może np być jednorazowo użyty i w tedy trzeba by było wybrać do której skrzynki podjeść żeby potem nie załować :P

Opublikowano

hmm, jeśli dobrze pamiętam to w bukkicie dało się tworzył zbroje/miecze z określonymi statystykami. Może dla zrównoważenia Chińczycy niech mają słabe eq (ale liczebność sporą), Rzymianie w maire mocne eq (ale nie op) itd

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

@2up Klimat rp bez przekleństw ? Niemożliwe.. Ja osobiście jestem za tym, ażeby zablokować współczesne przekleństwa. Takie jak "Zjeb*ć" "h*j" "Jeb*ny" itp itd.

Ale zostawić tradycyjne "Ku*wa" " Wychedoż się" "Chędoż się sam" "Ty z suki synie".. Myślę że dodało by to realistyczności i klimatu na serwerze.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...