Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@WujekStaszek Aj tam nie marudź xD (bez obrazy) dobrze wiesz jaki ja mam mózg i mnie się nie da zrozumieć. :3

@up - Ymmm nie sondze.

Opublikowano

Mogę na whitelist'e?

Nick : KaspartosPl

Wyjdź skąd wypełzłeś i nie wracaj, lub naucz się czytać ze zrozumieniem.

Wzór ? No po co ! Przecież jestem taki cudowny i świetny pod każdym względem ! Po co mi wzór, nawet mimo tego, że beta się kończy i zapisy od TYGODNIA są zamknięte na 100% mnie przyjmą !

*Ogłoszenia parafialne*

Zarząd serwera:

Shark & Opos2411

Opublikowano

Jak Sharki jest w zarządzie, to dobry serwer będzie :D Pamiętam Cię z Alfheima, ale ty chyba mnie nie za bardzo... nie? OMFG to życzę jak najszybszego pozbywania się bugów.

Opublikowano

Co z rybeuszem wycofał się ?

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Co z rybeuszem wycofał się ?

Rybeusza bardziej cieszy tworzenie, niż prowadzenie.

(Jeżeli to dbl. to przepraszam, ale nie widziałem, gdyż miałem laga)

Opublikowano

Yhm... Dwoje kolesi prowadzi serwer, a kaska do kieszeni ryby leci.... :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Pieniądze na utrzymanie i rozwój, jak zwykle być powinno. Serwera nie porzuciłem całkowicie bo oczywiście będą wspierał ale shark i opos poprowadzą go ku chwale!

Opublikowano

Nick w minecraft: kokosz3

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Egipt :P

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: Teamspeak nie :P Mikrofon tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: Średnie, grałem na wielu serverach RP

Dlaczego ty?: Bo jestem ogar, mam dobre orto, na servach z Cuboidem nie griefuję :P

Sygnatury brak.

Opublikowano

@up

Zdajesz sobie sprawę, że teraz wszyscy postrzegają Cię jako nooba? Serio... skoro zapisy do beta-testów skończyły się jakieś półtora tygodnia temu, a ty i tak składasz podanie, to powodzenia :)

Ciernika nie było na WL, a jest? Smutam w tym momencie :c

Opublikowano

@up2

jprd co typ xD Jak można nie kumać tego że BT-off jak i tak pare postów wyżej było to samo pisane :/

Opublikowano

Nick w minecraft: kokosz3

Do której nacji chciałbyś wstąpić?: Egipt :P

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?: Teamspeak nie :P Mikrofon tak

Doświadczenie na serwerach roleplay: Średnie, grałem na wielu serverach RP

Dlaczego ty?: Bo jestem ogar, mam dobre orto, na servach z Cuboidem nie griefuję :P

W tym momencie zarobił szanowny Pan permanentnego bana na serwerze. Dziękuję. Zgłosiłem.

Każda osoba, która złoży podanie dostaje bana permanentnego.

Opublikowano

Ludzie na prawdę, jeżeli chcecie zagrać na serwerze, to przeczytajcie całą prezentację... co do słowa, co do znaku! Już kilkanaście osób zaprzepaściło szansę na grę na Culturisie. No powiem tak, niektórzy to na prawdę są żałośni.

@edit:

Taki "ogar", a tematu przeczytać nie umie :c

Opublikowano

Ludzie na prawdę, jeżeli chcecie zagrać na serwerze, to przeczytajcie całą prezentację... co do słowa, co do znaku! Już kilkanaście osób zaprzepaściło szansę na grę na Culturisie. No powiem tak, niektórzy to na prawdę są żałośni.

@edit:

Taki "ogar", a tematu przeczytać nie umie :c

Niestety. Nie każdy rozumie znaczenie słowa "zamknięte". Przykre. Z własnej głupoty nie zagrają na serwerze.

Opublikowano

@Shark

On chyba napisał że, niby to przeczytał ale, 2 dni później zapomniał o serwie i wszedł tu spowrotem i złożył podanie. No ale, gdzie tu logika żeby znaleźć podanie do BT trzeba było przeczytać informacje. Niestety głupota ludzka nie zna granic :3 no i tera ma problem bo nie zagra ;D

Opublikowano

@Shark

On chyba napisał że, niby to przeczytał ale, 2 dni później zapomniał o serwie i wszedł tu z powrotem i złożył podanie. No ale, gdzie tu logika żeby znaleźć podanie do BT trzeba było przeczytać informacje. Niestety głupota ludzka nie zna granic :3 no i tera ma problem bo nie zagra ;D

Jeżeli dobrze rozumuję, to przeczytał, że beta są zamknięte, zapomniał o serwerze. Przypomniał i złożył podanie. Albo ja jestem jakiś upośledzony, albo nie wiem... ;3

Podania do BT zostały zamknięte tydzień temu.

Opublikowano

Proponuję aby dodać narodowe zawody, czyli:

Pokazy okrętów i szybowców - Odbywały by się w Chinach, bo to naród technologii.
Walki gladiatorów - odbywały by się w Rzymie, bo to naród twardy i groźny.
Zawody jeździeckie - Odbywały by się u Azteków, bo to naród dziki.
Parkour - Egipt - Tylko to zostało.

Owe spotkania organizowane by były przez danych króli, czyli na przykład tylko Cesarz Shark mógł by rozpocząć konkurs na najładniejsze i najskuteczniejsze okręty i szybowce. Rozpocząłem te dyskusję na forum sewera ale zdaje se z tego sprawę że nie każdemu chce się tam zarejestrować więc składam propozycję i tu. Administracja się zgodziła, teraz tylko od was zależy czy wejdzie to w życie ^_^

Pozdrawiam, kapitan Ciernik

(Na statku do wydobywania kałamarnic "Kaktusek")

bn5w.png

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...