Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w minecraft:

Doge_

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:

Rzymianie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:

Niestety, nie. :)

Doświadczenie na serwerach roleplay:

Cóź Role-Play w Minecrafacie w mało grałem, ale grałem dużo w SA:MP w trybie RP i nawet byłem dobry chyba macie tam /me? Bo bez me to nie RP. :)

Dlaczego ty?:

Cóź znam dobrze ortografię, gram około 3-5 godzin dziennie(?), mam dobrą ową umiejętność Role-Playing'u. Też uczęszczałem na Beta-Testach w różnych grach.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie było zapro, tak nie ma :P Poczekam jeszcze z tydzień, a potem idę grać na avernusie albo innym staroszkolnym RPG.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@Kotkowski

Z chęcią dołączę do twej Kompanii! : D

Rybka, pamiętaj o Dopisaniu mnie i wyśłania Hasła na moje konto ''Cerynis'' :))

Opublikowano

Dobra mój internet uparł się żeby nie dać mi dziś z wami być na serwie szkoda <_< no cóż do zobaczenia jutro.

Opublikowano

Proszę, niech ktoś prześle mi na pw ss :)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Jeśli nie ma takiej informacji w prezentacji, to nie ma czegoś takiego.

To kiepsko. Liczyłem na coś w rodzaju minecraftowego Civilization. A tak... zwykły minecraft tylko na mapie Ziemi ściągniętej z netu.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Po 1 opos nie faworyzuje Rzymian(wiem to bo juz w 1 dniu zdobylem ogromna pozycje jestem praktycznie 2 najpotezniejszy po cezarze a pomyslec ze chcialem poprzestac na zostaniu zwyklym zarzadzca miasta)poniewaz on jest cezarem na gl pisze informacje ogolne a do nas rzymskie wiec o co ci chodzi a po zatym z tego co widze to najgorzej jest w wladcami to sa nieograry pokroju kotowskiego.

Up.Pon kontratakuje:P poncjusz nie marnuj czasu poczekaj na meumcrafta wtedy pohejcisz:P

Opublikowano

Ja tam faworyzuje chinoli już większość zbudowana all żelazne sety < 3

nie mogę wbić na serwa pisze że sesja zakończona wut ?

ok już działa

Opublikowano

No i świetnie teraz problem bedzie cokowlwiek osiągnąć bo skoro osoby zaczeły z 24h wyprzedzeniem nie jesteśmy już w stanie zająć takich pozycji jak oni...

Opublikowano

To kiedy start ?

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

No i świetnie teraz problem bedzie cokowlwiek osiągnąć bo skoro osoby zaczeły z 24h wyprzedzeniem nie jesteśmy już w stanie zająć takich pozycji jak oni...

Zgadzam się z tobą, mam nadzieje że po tych testach będzie całkowity restart, bo dla tych co nie grali na beta testach gra nie będzie miała sensu, słyszałem że testerom miały zostać itemy po betach, to już w ogóle było by głupie ...

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Będzie restart na pewno, za duży drop żelaza jest i niektórzy się obłowili. Poza tym może dojść do zmiany zasad. Za chwilę reszcie powysyłam zaproszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...