Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe zebyscie nas nie zawiedli bo wiele bylo takich cudownych zapowiedzi a jak przyszedl start to sie okazywala wielka klapa( wogole to sobie nie przypominal takiego serwera ktory by wystartowal bez problemu , ah nie liczac Triado**.pl)

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up To nie jest błąd, ankieta jest po prostu informacją że w ten dzień i o tej godzinie jest start serwera.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Oczekuje z niecierpliwością na ten serwer. ^_^

Widać, że team jest bardzo doświadczony w tym co robi.

Plusy, jakie jeszcze znalazłam w prezentacji serwera Dracos to:

- główny założyciel serwera prowadzi vloga :)

- dużo nowych pomysłów jeżeli chodzi o grę

- te pety, są urocze <3

1. Jakie będą eventy na serwerze? *

oraz

2. Czy będzie dodane obojętnie jakie wyjście odnośnie zwykłej, przeciętnej nudy, dla wysokich lvl, po wbiciu top i zrobieniu eq? Jeżeli odpowiedź brzmi tak, chciałabym się dowiedzieć co macie w planach. *

*Anty warn :huh:

Opublikowano

Szkoda że nie pokazali petów i wierzchowców na filmiku , trzeba czekać do jutra :D , mam nadzieje ze wystartują bez problemów ;)
Już się nie mogę doczekać :P

Dla nudzących :P

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Kłamstwo już w pierwszym poście. Intel Xeon E3-1245 v2 nie posiada 8 rdzeni a 4 i taktowania to 3.4ghz na rdzeń a nie jak piszecie 3.8 (wątpię że jedziecie na trybie turbo).

Druga rzecz - zapewne mają dedyk w hosteam (co sie okaże po starcie) a HosTeam nie oferuje dysków SSD :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Już jutro start nie mogę się doczekać mam nadzieje że będzie bez problemu i około 3k graczy :D.

Ktoś szuka gildi w Shinsoo pw

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Kłamstwo już w pierwszym poście. Intel Xeon E3-1245 v2 nie posiada 8 rdzeni a 4 i taktowania to 3.4ghz na rdzeń a nie jak piszecie 3.8 (wątpię że jedziecie na trybie turbo).

Druga rzecz - zapewne mają dedyk w hosteam (co sie okaże po starcie) a HosTeam nie oferuje dysków SSD :)

Mnie bardziej ciekawi jaki numer wykręci Kongo tym razem (skrypter ich strony)

@Topic: Czy szaty na 18 lv dobrze dropią?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Już jutro start nie mogę się doczekać mam nadzieje że będzie bez problemu i około 3k graczy :D.

Ktoś szuka gildi w Shinsoo pw

3k graczy w dzisiejszych czasach jest rzeczą niemozliwa.

Mnie bardziej ciekawi jaki numer wykręci Kongo tym razem (skrypter ich strony)

@Topic: Czy szaty na 18 lv dobrze dropią?

Zajmij sie moze swoim serwerem ok?

Szaty na 18 lecą jak krew z nosa.

Opublikowano

W dziale metin2 na tym forum masz około 10 tysięcy użytkowników i jakoś tylko Ty twierdzisz, że coś kradliśmy (ewentualnie Twoja banda przydupasów).

Daruj sobie takie teksty w naszym kierunku bo jak byś miał chociaż trochę rozumu to byś wyjebał Mentorowi mele w twarz zamiast czytać co wypisuje.

Podziękujcie mu za tworzenie bugów dla swoich frajerów z FightOrDie.

Pozdrawiam

@Antywarn: Żeby nie było to potwierdzam, że rozmawiałem z team Dracos chociaż chuja to dało. Napisałem to tylko aby kilka postów wyżej nie uważano za puste słowa.

Jeżeli to wyżej nie zalicza się do antywarna to macie tutaj modki: Czy na waszym serwerze Małże są różowe? Dostałem takie info z pentagonu.

Wszyscy wiedzą jak było, więc nie trzeba prowadzić dalszej konwersacji na ten temat. :)

Kiedy będzie client udostępniony?

PS. Aincrad, zazdrościsz projektu i ludzi, dlatego chcesz pogrążyć serwer Twoimi teoriami, które są bzdurami. ;)

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Zajmij sie moze swoim serwerem ok?

Szaty na 18 lecą jak krew z nosa.

Osobiście wolę ostrzec po jego incydentach na serwerze np zostawione passy w stronie czy inne bomby znane np z Alien2.

Więc sorry ale nie zajmę się swoim serwerem bo nie jestem frajerem który się cieszy z krzywdy innych.

Pozdrawiam Cię.

@Topic: Na ile osób jest najtrudniejszy dungeon?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Już Czekam telefon z pienążkami się grzeje :D

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Opublikowano

Już Czekam telefon z pienążkami się grzeje :D

telefon lol ? ziomek wiesz ze przez tel jest drożej prawie o 50% ? wolałbym juz zrobic przelew i poczekac te 2-3 dni niz latowac telefonem

@anty malze dropia ?

Opublikowano

Każdy inny serwer co na dniach startuje popełnia wielki błąd.
kto do nich pójdzie jak tutaj każdy ma ochotę pograć :]

========================================================================================================

Opublikowano

Dodalibyście drop jakichkolwiek skrzyń, bo na to wychodzi że jedyny sposób na skille tu Metki, bossy

Beda skrzynki z nich bedzie 1% na peta jakiegos , pdki , rekawice obrony boga smokow itp ;p Oczywiscie mobow beda dropic

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A więc tak jak przypuszczałem. Sprzęt jaki podali w prezentacji to kłamstwo :)

Serwer znajduje się w HosTeam, nawet CloudFlare im nie pomoże w ukryciu IP ;p, zreszta i tak byłoby łatwo dostępne po odpaleniu serwa.

Procesor: Intel Xeon E3 1245 v2 8x 3.8ghz

Kłamstwo #1

Jak pisałem w swoim wcześniejszym poście. Procesor Intel Xeon e3 1245 v2 posiada 4x 3.4 ghz (nie 8x 3.8ghz).

Kłamstwo #2

Mało tego - HosTeam wcale nie oferuje tego procesora :) oferuje tylko Intel Xeon E3-1240 V2

Ram: 32gb

Kłamstwo #3

HosTeam nie oferuje serwera z ilością 32gb ram - max to 16gb ram

Przepustowość: 2,5gbs

Kłamstwo #4

HosTeam nie oferuje łącza o przepustowośći 2,5gbs a tylko 100mbps z czego protekcja 'premium' do 1gbps

Dysk: 2x 240GB SSD

Kłamstwo #5

HosTeam nie oferuje dysków SSD

Koniec.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

A więc tak jak przypuszczałem. Sprzęt jaki podali w prezentacji to kłamstwo :)

Serwer znajduje się w HosTeam, nawet CloudFlare im nie pomoże w ukryciu IP ;p, zreszta i tak byłoby łatwo dostępne po odpaleniu serwa.

Kłamstwo #1

Jak pisałem w swoim wcześniejszym poście. Procesor Intel Xeon e3 1245 v2 posiada 4x 3.4 ghz (nie 8x 3.8ghz).

Kłamstwo #2

Mało tego - HosTeam wcale nie oferuje tego procesora :) oferuje tylko Intel Xeon E3-1240 V2

Kłamstwo #3

HosTeam nie oferuje serwera z ilością 32gb ram - max to 16gb ram

Kłamstwo #4

HosTeam nie oferuje łącza o przepustowośći 2,5gbs a tylko 100mbps z czego protekcja 'premium' do 1gbps

Kłamstwo #5

HosTeam nie oferuje dysków SSD

Koniec.

Albo maja, oferte PRO i nie znaja sie na procseroach i dla nich liczba watkow jest rownowazna z rdzeniami :D

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

@kombajnik

Przed napisaniem posta prosimy o zapoznanie się z usługą danego hostingu.

A to, że cloudflare nie potrafi ukryć IP to jest tak jasne jak słońce, mało resolverów jest na necie? Pierwszy lepszy z google ci wszystko odkryje ;)

@offtop

Ten serwer to bedzie cos w stylu bardziej hard czy bardziej easy? Wiecie, szkoła... egzaminy itd, nie mam zamiaru tracic calego dnia na zrobienie skila na g :D

LwG

Opublikowano

Osobiście wolę ostrzec po jego incydentach na serwerze np zostawione passy w stronie czy inne bomby znane np z Alien2.

Więc sorry ale nie zajmę się swoim serwerem bo nie jestem frajerem który się cieszy z krzywdy innych.

Pozdrawiam Cię.

@Topic: Na ile osób jest najtrudniejszy dungeon?

Raz - twoja firma która cie sponsoruje tzn. twój projekt nie potrafi nic tylko wyciąganie rzeczy z innych gier ;)

Dwa - współczuje kainsowi który współpracuje w tej samej firmie co Ty (jak on może z takim przyj**em wytrzymać?)

trzy - na twoim serwie zapewne będzie grało 500 osób po czym go zamkniecie ;]

cztery - wyjdź z tego tematu bo nic tutaj nie wnosisz czyt. gó**o wiesz

aw@

W 5h jaki lvl wbijemy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...