Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kongo, mam nadzieje, że po serwerach takich jak VenoxMT2 i Alien2 nauczyłeś się kodować strony?

@Topic przejrzyjcie stronę przed startem, na jego wcześniejszych projektach było kilka drobnych ale znaczących niespodzianek.

@2x down Wiem, już nie na darmowe kody SM, ale i tak zawsze coś.

@7x down, Nie nie poczułem xD

Ja żeby uniknąć takich rzeczy jakie się działy na Alien2, Venox i zapewne też tutaj, koduje sam strony na swój serwer.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kongo, mam nadzieje, że po serwerach takich jak VenoxMT2 i Alien2 nauczyłeś się kodować strony?

@Topic przejrzyjcie stronę przed startem, na jego wcześniejszych projektach było kilka drobnych ale znaczących niespodzianek :).

I są nadal ten niespodzianki :-)

@top

Wezcie zmiencie te medale albo dodajcie wierzchowca na start jakiegos czasowego bo tak expic do 30lvla bez konia to jest jakas paranoja

LwG

Opublikowano

@top

Wezcie zmiencie te medale albo dodajcie wierzchowca na start jakiegos czasowego bo tak expic do 30lvla bez konia to jest jakas paranoja

Jest wierzch na start...

Opublikowano

@top

najlepiej plakac, zamiast sie troche zorietnowac, jest wierzchowiec na start , a boja sie robi 2 dni z tego co pisali admini

z tym klientem tez szukacie dziury w calym, mi sie nigdy dluzej niz 15 minut sie sciagal z mega.co.nz i teraz tez tak bylo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapowiedź serwera!

http://www.youtube.com/watch?v=gNfKUCFMAHs

Też jestem za ustawieniem, aby medale można było czytać co 1h, ew. jak ma być co 3h to niech będzie że jak nie wejdzie, to można od razu następnego czytać :)

@edit: Ostro narzekacie, mi client się w 17 minut pobrał z mega.co.nz -.-

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

najlepiej plakac, zamiast sie troche zorietnowac, jest wierzchowiec na start , a boja sie robi 2 dni z tego co pisali admini

z tym klientem tez szukacie dziury w calym, mi sie nigdy dluzej niz 15 minut sie sciagal z mega.co.nz i teraz tez tak bylo

Okej, spokojnie, dzięki!:D Zmęczony jestem, nie wyłapie wszystkiego w tej prezce, w sumie to omijam co drugi wyraz :)

Co do klienta, również bez problemu mi się pobrał z mega.co.nz, zajeło to chyba 20minut także...

A multiupload ma zawsze problemy jak klienta pobiera 500+ osób ;)

LwG

Opublikowano

Czyli nie warto robić konia, gdyż mamy wierzchowca na start, tak? Oby, bo jak te medale mają tak dropić to byłaby lipa.

Opublikowano

Wierzchowiec na start z tego co pamiętam jest czasowy, także jak się skończy to będziesz miał problem.

Opublikowano

Czyli nie warto robić konia, gdyż mamy wierzchowca na start, tak? Oby, bo jak te medale mają tak dropić to byłaby lipa.

wierzchowiec jest tylko czasowy,konia i tak trzeba bedzie zrobic.Mam nadzieje,ze nie bedzie certow w is.
Opublikowano

juz 1 minus bo nawet im sie nie chciało odchudzić clienta wiekszaśc to nie potrzebne pliki

Klient jest odchudzony z 1,7gb spakowanego do 1,05 to juz sukces...

Opublikowano

Z tego pierwszego hostingu pobieranie mi wyznaczyło na 6h , a z tego mega.co.nz ściągało się 15 minut , więc warto ściągać z tego drugiego linku.

Drop medali jest zwiększony pięciokrotnie , więc nie bedzie lipy ;) Nie zapominaj , że wierzchowiec nie jest na stałe.

PS. Na start jest bojowiec czy zwykły koń ?

Opublikowano

Z tego pierwszego hostingu pobieranie mi wyznaczyło na 6h , a z tego mega.co.nz ściągało się 15 minut , więc warto ściągać z tego drugiego linku.

Drop medali jest zwiększony pięciokrotnie , więc nie bedzie lipy ;) Nie zapominaj , że wierzchowiec nie jest na stałe.

Zwykły koń (niestety)

A na ile będą wierzchowce z is?

@edit: może zróbcie taki licznik na stronie, że pokazuję ile na danym ch jest graczy i ile jest ogólnie na serwerze.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Ale medale co 2h +33% szansy, więc pierwszy bojowiec będzie za +/- 2 dni. :) Dajcie lepiej co 15 minut, albo co 1 sec, na co komu czekanie? Wszyscy uważają to za zbędne, liczycie się wciąż z naszym zdaniem, czy nie?

Opublikowano

Zwykły koń (niestety)

A na ile będą wierzchowce z is?

@edit: może zróbcie taki licznik na stronie, że pokazuję ile na danym ch jest graczy i ile jest ogólnie na serwerze.

3h 10h 40h 480h

Licznika nie zrobimy, bo strona by musiała być na tej samej maszynie co serwer.

Opublikowano

Da się przekładać te startowe wierzchowce przez dozo/handel?

Nie da się przekładać tych wierzchowców , one są czasowe , boja nie ma na start to każdy by robił Sb nowe postacie i przekładał dlatego nie ma . :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

3h 10h 40h 480h

Licznika nie zrobimy, bo strona by musiała być na tej samej maszynie co serwer.

A nie dałoby rady zrobić licznika na osobnej stronie , na której byłby tylko licznik , i ona by stała na tej samej maszynie co server ?

Opublikowano

Jest możliwość zdobycia wierzchowca w grze 480h typu drop z metinów/bossów/dungeonów itd. ? I czy dają jakieś bonusy?

Opublikowano

Klient jest odchudzony z 1,7gb spakowanego do 1,05 to juz sukces...

ok jak bd start to zobaczymy mi się narazie udało odchudzić do 600 mb i gra dalej działa wejdziemy na serwer jak wszystko bd działać to znaczy że mało coś odchudziliście :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...