Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklamujcie serwer jeśli wam się podoba :) To będzie dużo graczy, jeśli tego tak chcecie .

sygn2.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam reklamuje, aktualnie tylko prezka na yt, ale jak serwer wystartuję to będę z niego nagrywać serię. Dodatkowo dałem info na skype o tym serwie, to myślę że kilkadziesiąt osób wbije z kilkuset znajomych xD

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

@up z tego co pisała administracja serwera, to ddosy już od kilku dni mają i mimo tego jest 0 lagów, czyli serwer raczej wytrzyma ataki :)

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny :) Administracja ogarnięta nic tylko grać, ale?? ale kutwa jak ja nie lubię mediumów masy itemów itd ;/ no cóż może zrobię wyjątek w co bardzo wątpię bo nie ma to jak Hard i to że zarwane nocki czymś skutkują :D

P.S Powodzenia Małysz :) nie zjeb tego !!! bo jak wypali będzie BDB medium.

Opublikowano

@up widziałem Cię na masie mediumów w tym easy zwykle w topce więc... :)

Możesz powrócić do starego zwyczaju gry na takich serwerach.

Polecam serwer i czekam z niecierpliwością !!

Opublikowano

@up widziałem Cię na masie mediumów w tym easy zwykle w topce więc... :) Możesz powrócić do starego zwyczaju gry na takich serwerach. Polecam serwer i czekam z niecierpliwością !!

Może i widziałeś, ale mi satysfakcje dają tylko Hardy, a nie mówię że na dobrych Mediumach nie gram bo tak nie jest i może i na tym zagram tego najstarsi górale nie wiedzą :D, ale na Hardach jest inna walka :P Jeszcze raz Polecam serwer i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

@up Ale to nie będzie normalny medium, tylko trudny medium (czyli prawie hard) wbicie tutaj 140lvl raczej będzie tym samym co wbicie 80-99lvl'a na hardzie (przynajmniej tak wnioskuję po przeczytaniu wszystkich postów w temacie)

Opublikowano

@up Ale to nie będzie normalny medium, tylko trudny medium (czyli prawie hard) wbicie tutaj 140lvl raczej będzie tym samym co wbicie 80-99lvl'a na hardzie (przynajmniej tak wnioskuję po przeczytaniu wszystkich postów w temacie)

Aktualnie zwiększylismy troche drop yang i expa takze bedzie jeszcze lzej
Opublikowano

Aktualnie zwiększylismy troche drop yang i expa takze bedzie jeszcze lzej

A jak ci się podoba zapowiedź na yt którą zrobiłem? (wiem trochę lipna) xD

http://www.youtube.com/watch?v=YD563-h-XyM

Opublikowano

Może i widziałeś, ale mi satysfakcje dają tylko Hardy, a nie mówię że na dobrych Mediumach nie gram bo tak nie jest i może i na tym zagram tego najstarsi górale nie wiedzą :D, ale na Hardach jest inna walka :P Jeszcze raz Polecam serwer i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Czekam na atlanti*a masz zamiar zrobic "kiedys" reaaktywacje?

@AV Skad trutki i kiedy bd rejestracja ON?

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Czekam na atlanti*a masz zamiar zrobic "kiedys" reaaktywacje?

@AV Skad trutki i kiedy bd rejestracja ON?

truty z ripka/bossow. Rejestracja otworzymy w sobote o 16
Opublikowano

Server wydaje się dosyć ciekawy, dużo nowości itp. na pewno zawitam z ekipą :)

Czy nie lepiej było by aby wystartował w piątek a nie w sobotę?

Opublikowano

Jak najbardziej zagram Założyciela sam osobiście znam Porządny Gość Pozdrawiam

Opublikowano

truty z ripka/bossow. Rejestracja otworzymy w sobote o 16

Hej , mam kilka pytań.

- Truta z ripka , wiec pewnie ze szkaty a nie bezpośrednio , dosc ciezko jak na Medium . Jaki % na broń 75?

- Moglibyście troszke ułatwic ulepszenie jesli rzeczywiscie ma to byc medium , wieksza szansa na ulepszenie , lub latwiej zdobywane metale ? (skoro od 0 , to ulepszanie bodziami bedzie trwac naprawde dlugo )

- Pety dostnie kazde zarejestrowane konto , z sobotą włącznie ?

Opublikowano

mi to wyglada na Hard z wysokim lvl + kilka broni

podobno 75 w 2 tyg... tyle to sie na ra*ii wbijalo..

I tak właśnie powstaje plotka.

75 lvl w 2 tygodnie - jeśli gramy 2-3 h dziennie przy tym stoimy w m1 , robimy skille , dropimy , dt czy inne dungony :D

Jeśli non stop expisz to wbijesz w 2-3 dni grająć po 2-3h dziennie ale tylko expiąc

Serwer świetny , mam nadzieję ,że nie zjebiecie tego.

@topic

teczowy kamien jest na serwerze ? is ? drop ?

Opublikowano

mi to wyglada na Hard z wysokim lvl + kilka broni

podobno 75 w 2 tyg... tyle to sie na ra*ii wbijalo..

75lvl wbijesz w 2tygodnie jak grasz 2-3godz. dziennie, robisz eq itd., jakbyś expił cały czas to w 2-3dni wbijesz 75lv.

Było o tym kilka stron wcześniej.

@edit: Nice, prawie 2 takie same odp. w tym samym czasie! xD

Opublikowano

jeżeli 75 by sie 2 tygodnie bilo, i tak znajda sie tacy co wbija to w 2/3 dni... wiec to chyba roznicy nie robi. Zapowiedź szału nie robi, nie widze za duzo nowosci a mysl;ałem że po 3 miesiącach przerwy wymyslą coś nowego. Nie podoba mi sie zdolność kowalstwa... bo jak wiemy owa zdolność na max + kilka zarwanych nocek na drop da łatwy eq +9 i jego wartość będzie szybko spadać.

O ile nie dacie dupy ze startem/lagami/bugami cofkami oraz co najwazniejsze - PRYWATNYMI ZUO dla wtajemniczonych lub jakims jebanym adminem ktorego nie znacie dłużej niż miesiąc z dostępem do komend w grze to z chęcią pozostane na dłużej jak większość tu zgromadzonych. A jak dacie dupy to wracam na emeryturke, bo nic ciekawego w tym miesiącu chyba już nie wyjdzie.

Opublikowano

jeżeli 75 by sie 2 tygodnie bilo, i tak znajda sie tacy co wbija to w 2/3 dni... wiec to chyba roznicy nie robi. Zapowiedź szału nie robi, nie widze za duzo nowosci a mysl;ałem że po 3 miesiącach przerwy wymyslą coś nowego. Nie podoba mi sie zdolność kowalstwa... bo jak wiemy owa zdolność na max + kilka zarwanych nocek na drop da łatwy eq +9 i jego wartość będzie szybko spadać. O ile nie dacie dupy ze startem/lagami/bugami cofkami oraz co najwazniejsze - PRYWATNYMI ZUO dla wtajemniczonych lub jakims jebanym adminem ktorego nie znacie dłużej niż miesiąc z dostępem do komend w grze to z chęcią pozostane na dłużej jak większość tu zgromadzonych. A jak dacie dupy to wracam na emeryturke, bo nic ciekawego w tym miesiącu chyba już nie wyjdzie.

Nie mamy adminów nie znanych nam bardzo długo. żadnych zuo itd nie będzie. Kowalstwo na mxie daje 10% wiecej. A gwarantuje ze po miesiacu nikt na fulla nie wbije... to byloby bez sensu. ta umiejetnosc wolno szkolimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...