Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Malyszu, najezdzasz na FuBu a taka prawda ze to TY go okradles na pl-u potem bezczelnie sprzedales mu jego wlasne eq :)

Do tego nie jestes na balmorze bo zamiast sie nia interesowac to laziles i rozwalales pieniadze ktore dawali Ci z balmory.

Nie polecam serwa, nie dosc ze serwer zlodzieja to tu tez go bedzie olewac i liczyc tylko kase z is:)

Ilosc minut Twojej postaci na balmorze jak gm, byla mniejsza niz nie jednego kilku dniowego gracza, i skad Ty masz wiedziec co sie dzialo i kto kradl

Zobacz koniecznie powrot serwera legendy

http://www.mpcforum.pl/topic/1000890-zapowiedz-venise-legenda-powraca/

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ładnie zrobiony Ale jak zwykle jak jest dużo nowosci to jeszcze więcej bugów .

A nie wydaje mi się że jestescie w stanie wszytskich znalesc tym bardziej że bety

nie widziałem.

pytanko do Adminów

1.Pety kolidują z fryzurka?? czyli masz peta nie działają bony z fryzurki (albo sie nie postaraliscie i zrobiliscie je jak wierzchowiec czyli tracisz jeden slot)

2.Tepanie graczy np przez ślub lub przez MOD'a na inne Mapki

3.bugowanie Kamieni duchowych

3.Czy sa zbugowane skille Talizman,sarża,skowyt

Powodzenia Duży + za nowosci

Opublikowano

Mówiłeś że ten serwer na F co startuje to jakaś konkurencja dla was , według mnie to żadna konkurencja nie jest , więc nie musicie się obawiać graczy u was na pewno bd pełno :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Serwer ładnie zrobiony Ale jak zwykle jak jest dużo nowosci to jeszcze więcej bugów .

A nie wydaje mi się że jestescie w stanie wszytskich znalesc tym bardziej że bety

nie widziałem.

pytanko do Adminów

1.Pety kolidują z fryzurka?? czyli masz peta nie działają bony z fryzurki (albo sie nie postaraliscie i zrobiliscie je jak wierzchowiec czyli tracisz jeden slot)

2.Tepanie graczy np przez ślub lub przez MOD'a na inne Mapki

3.bugowanie Kamieni duchowych

3.Czy sa zbugowane skille Talizman,sarża,skowyt

Powodzenia Duży + za nowosci

1. nie koliduja

2. Tepac sie nie da mapy sa ograniczone

3. nie usunelismy przedmioty odpowiedzialne za bugowanie

3. nie sa zbugowane

Opublikowano

Świetny serwer, dodajcie jeszcze możliwość zmiany czcionki w cliencie (tahoma 12 / 14) i będzie idealnie :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Panie Malyszu, najezdzasz na FuBu a taka prawda ze to TY go okradles na pl-u potem bezczelnie sprzedales mu jego wlasne eq :)

Do tego nie jestes na balmorze bo zamiast sie nia interesowac to laziles i rozwalales pieniadze ktore dawali Ci z balmory.

Nie polecam serwa, nie dosc ze serwer zlodzieja to tu tez go bedzie olewac i liczyc tylko kase z is:)

Ilosc minut Twojej postaci na balmorze jak gm, byla mniejsza niz nie jednego kilku dniowego gracza, i skad Ty masz wiedziec co sie dzialo i kto kradl

Buahhahahha

Kolejny Fan BuFu ... Spier*alaj na Balmore

Każdy wie , ze to Małysz został Okradziony i nie wciskaj kitów.

Ch*j nas obchodzi twoje zdanie .

Serwer zapowiada się Pro i kazdy bedzie grał.

Małysz Jest Spoko i na pewno nie oleje Serwera.

@anty : Kiedy Kolejne Vlogi ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wydaje mi sie,ze serwer bedzie z gatunku ciezszych medium a startuje pod przykrywka easy/medium aby isamu nie mial pretensji,ze robicie mu konkurencje.To tylko moje odczucie.

Jestem tego samego zdania

Opublikowano

Buahhahahha

Kolejny Fan BuFu ... Spier*alaj na Balmore

Każdy wie , ze to Małysz został Okradziony i nie wciskaj kitów.

Ch*j nas obchodzi twoje zdanie .

Serwer zapowiada się Pro i kazdy bedzie grał.

Małysz Jest Spoko i na pewno nie oleje Serwera.

@anty : Kiedy Kolejne Vlogi ?

do tego juz przed startem serwera nagrywa vlogi i pokazal twarz ;] a złodzieje nie pokazują twarzy bo boją się o w***dol (czyt. wieprz)

Opublikowano

do tego juz przed startem serwera nagrywa vlogi i pokazal twarz ;] a złodzieje nie pokazują twarzy bo boją się o wpierdol (czyt. wieprz)

Dokładnie, spodziewaliśmy się hejtu , że niby kogoś okradniemy stąd pomysł na vlogi. To chyba oczywiste, że byśmy nie pokazali twarzy gdybyśmy chcieli kogoś okraść....
Opublikowano

Zapraszam wszystkich do gry serwer zapowiada sie swietnie:) zagram z całą moją ekipą

jak by ktoś był zainteresowany dołączyć do naszej ekipy wbij na ts-x.pl vip3 rekrutacja jeszcze ON

To nie jest zadna reklama tsa czy coś po prostu kontakt.

Opublikowano

Wydaje mi sie,ze serwer bedzie z gatunku ciezszych medium a startuje pod przykrywka easy/medium aby isamu nie mial pretensji,ze robicie mu konkurencje.To tylko moje odczucie.

Czemu?.. Kilka stron wcześniej dałem swojego posta dot. przyzwyczajeń graczy :) To że są bronie +0,+8 nie oznacza że już jest hard.. Masz gdzieś napisane że medium = wszystkie bronie +9? Nie... Druga sprawa - czemu uważasz że to jest "cięższy medium"? Bo exp słaby? Wymagany exp został zmniejszony, a więc raty mogą wynieść nawet 700%...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Powiem tak.

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie.

Widzę nowe ulepszaczy, których dotychczas nie spotkałem.

Jeżeli mogę prosić o 1 odp na pytanko :

Czy pety dają jakieś bonusy.

Chyba że przeoczyłem w czytaniu :D

snf3.jpg

Opublikowano

Powiem tak.

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie.

Widzę nowe ulepszaczy, których dotychczas nie spotkałem.

Jeżeli mogę prosić o 1 odp na pytanko :

Czy pety dają jakieś bonusy.

Chyba że przeoczyłem w czytaniu :D

Pety dają bonusy :) i było to napisane o ile dobrze pamiętam, 1 stronę wcześniej.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Ja chcę już start.

Sprawa Ts'a. Czy będzie 1024 sloty? Bo 100/512 to lekka lipa.

mamy 25 tys slotow na tsie . bedziemy podnosic , bo placimy za kazda godzine slotow (ilosciowo)
Opublikowano

Ja chcę już start.

Sprawa Ts'a. Czy będzie 1024 sloty? Bo 100/512 to lekka lipa.

pokaz mi chociaz jeden serwer metin2 na ktorym jest zapełniony ts 512 slotowy ^^ nawet na rav* tyle nie siedzi

i przestań pierdolić bo każdemu łatwo powiedzieć myslisz ze taki ts 1000 slotowy to kosztuje 50zł ?

@anty

kiedy client ?

Opublikowano

mamy 25 tys slotow na tsie . bedziemy podnosic , bo placimy za kazda godzine slotow (ilosciowo)

huh to taj jak oczekiwane 1200 graczy per channel?

64562221938.png

Opublikowano

Zapowiedź serwera na youtube:

(Wiem nie jest jakaś pro, ale zawsze coś)

http://www.youtube.com/watch?v=YD563-h-XyM

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Można prosić link do forum?

www.dracos.pl i wejdź w zakładkę forum, nie można bezpośredniego linku podać.

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

huh to taj jak oczekiwane 1200 graczy per channel?

watpie w to :)

jak ogolnie bedzie 2k graczy bedziemy sie cieszyc :)

Można prosić link do forum?

masz na stronie głównej Dracos.pl nie moge ci tu dac
Opublikowano

Bezposredni link do forum . kliknij w to → xxx ← KLIK

PS. To nie żadna reklama forum tylko wiele osób o to prosi ;)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...