Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym katujesz całe dnie łącze, że nie możesz pobrać clienta?

@Topic: Jak wygląda drop mieczy na 1 lv? (Nie chciało mi się wymyślać innego antywarna)

@aincrad nie jestem w stanie tego stwierdzic ; d

http://www.youtube.com/watch?v=c20ndGSNVg8&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=D0AUIHhtgq4&feature=youtu.be

Hmmm...

Zbrojki nie w moim guście, ale chyba zagram. :P

Zapraszam ;)

Serwer jak dla mnie nie wnosi nic nowego ale powodzenia. Sam bym zagrał ze związkiem na zainteresowanie ale zbyt zalatuje hardem :)

tu mało z harda...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oglądałem sobie filmik na kanale Małysza "Dracos#Pierwsze starcie" i zaczęło mnie zastanawiać czemu użyliście miast m1 z Nexanity.

Wyjaśni mi to ktoś? ;d

Mam kontakty z twórca nexanity :) poprosiłem o klienta i mi dali :)

Czekam, zagram, ocenie.

Może ktoś podać ts?

td3.dracos.pl

Opublikowano

Nie chce mi się czytaj wszystkiego, i tym bardziej że tyle grafik w prezentacji dlatego się spytam, jak wygląda drop i exp w av2, łuczniki podchodzą, jakie bony itp?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

td3.dracos.pl

Właśnie spytałem się Rzeznika i jakoś nikt wam clienta nie dawał więc jak to jest? :D

@Edit: Z tego co wiem to aktualnie z twórcami Nexanity ma tylko mój serwer oraz administracja NerviL kontakt. Coś przestaje w was wierzyć niestety.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Właśnie spytałem się Rzeznika i jakoś nikt wam clienta nie dawał więc jak to jest? :D

Tego klienta już każdy ma więc co z tego że m1 jest takie samo?? bardziej bym się martwił o to by nie skończyli tak samo jak Nexanity i cała ich ta Administracja :) Dragon-Born też miał m1 z Nexanity, a serwer po 1 tygodniu Off na Amen xD

Opublikowano

Tego klienta już każdy ma więc co z tego że m1 jest takie samo?? bardziej bym się martwił o to by nie skończyli tak samo jak Nexanity i cała ich ta Administracja :) Dragon-Born też miał m1 z Nexanity, a serwer po 1 tygodniu Off na Amen xD

Tu nie chodzi o to czy ktoś ma ich clienta tylko o poszanowanie cudzej pracy. :)

Chciałbyś kiedyś zrobić coś a potem ktoś sobie to zabiera i podpisuje pod siebie? ;d

Opublikowano

@Edit: Z tego co wiem to aktualnie z twórcami Nexanity ma tylko mój serwer oraz administracja NerviL kontakt. Coś przestaje w was wierzyć niestety.

Nie wiem, moze ktos sie podszywa Aincrad dobrze wiesz jak jest juz w swiecie mpc/metina. Nie bede dochodzil do tego kto i co.

A m1 i tak przerobione jest.

Tu nie chodzi o to czy ktoś ma ich clienta tylko o poszanowanie cudzej pracy. :)

Chciałbyś kiedyś zrobić coś a potem ktoś sobie to zabiera i podpisuje pod siebie? ;d

Ja nie przypisalem sobie :) nie zapieram sie :)

Ponawiam :

Od którego lvla będzie można założyć Gildię ?

40lvl postaci

Opublikowano

Nie wiem, moze ktos sie podszywa Aincrad dobrze wiesz jak jest juz w swiecie mpc/metina. Nie bede dochodzil do tego kto i co.

A m1 i tak przerobione jest.

Ja nie przypisalem sobie :) nie zapieram sie :)

40lvl postaci

Em, szczerzę wątpię aby ktoś próbował się pod nich podszyć.

Może podaj nick osoby do której pisałeś z zapytaniem. :)

Opublikowano

Em, szczerzę wątpię aby ktoś próbował się pod nich podszyć.

Może podaj nick osoby do której pisałeś z zapytaniem. :)

Proszę takie sprawy załatwiać na PW

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie zabezpieczyli clienta przed wypakowaniem to trudno każdy może sobie wziąć tekstury czy inne pliki nie ma żadnych praw autorskich

Opublikowano

Może, jednak... Chyba zagram :D I tak nie widzę ciekawszego priva od tego. Prezentacja zachęcająca, pety są urocze, jedna szatka mi się bardzo podoba, więc cóż... Jeszcze jak znajomi zagrają to tym bardziej :) Ale sygnaturkę dla graczy, mogliście się postarać o lepszą :p Czekam na start z niecierpliwością!

Kiedy strona główna serwera? Jest napisane, że 2-3 dni przed startem, a gdzieś spamować by się przydało :p

Lvl <- max -> zostanie podniesiony do 180 lub 250?

Opublikowano

Nie zabezpieczyli clienta przed wypakowaniem to trudno każdy może sobie wziąć tekstury czy inne pliki nie ma żadnych praw autorskich

Czy Ty wierzysz w to co napisałeś? xD

@Topic: Zastanawia mnie czy będą jakieś specjalne imprezy zbiorowe na serwerze, będą? :D

Opublikowano

Jakie kontakty? Ja jestem twórcą tego serwera i o żadnym takim kontakcie nigdy nie słyszałem, pytałem Kainsa oraz RzNk i też o ich uszy nic podobnego się nie obiło.

Wszystkie rzeczy które zaczerpaliście z Naszego (Nie używanego już) klienta, poprostu ukradliście jak zwyczajni złodzieje, więc chociaż nie pogrążajcie się dalej pisaniem takich absurdalnych bzdur.

Odradzam oczywiście gry na tym serwerze z racji tego że administrator już na tak wczesnym poziomie oszukuję swoich graczy.

Opublikowano

Jakie kontakty? Ja jestem twórcą tego serwera i o żadnym takim kontakcie nigdy nie słyszałem, pytałem Kainsa oraz RzNk i też o ich uszy nic podobnego się nie obiło.

Wszystkie rzeczy które zaczerpaliście z Naszego (Nie używanego już) klienta, poprostu ukradliście jak zwyczajni złodzieje, więc chociaż nie pogrążajcie się dalej pisaniem takich absurdalnych bzdur.

Odradzam oczywiście gry na tym serwerze z racji tego że administrator już na tak wczesnym poziomie oszukuję swoich graczy.

Dobra, demetri, a Wy jak jebaliście ludzi na nexanity to było w porządku? Nie powinieneś się udzielać na ten temat. Teraz stawiacie kolejne gunwo - 'Aincrad', gdzie wszystko jest wyciągnięte z innych gier, a piszecie, że autorskie. Taki chuj.

Z mentorem - jedynym ogarniętym, pisałem dużo na wasz temat i tylko on napisał mi wtedy prawdę, jak jebaliście ludzi ;d

Więc nie pisz o złodziejstwie, bo wy jesteście w tym miszczami ;-)

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Może, jednak... Chyba zagram :D I tak nie widzę ciekawszego priva od tego. Prezentacja zachęcająca, pety są urocze, jedna szatka mi się bardzo podoba, więc cóż... Jeszcze jak znajomi zagrają to tym bardziej :) Ale sygnaturkę dla graczy, mogliście się postarać o lepszą :P Czekam na start z niecierpliwością!

Kiedy strona główna serwera? Jest napisane, że 2-3 dni przed startem, a gdzieś spamować by się przydało :P

Jest strona i forum :)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

wyjasnione na ts z Kainsem :)

Opublikowano

Może, jednak... Chyba zagram :D I tak nie widzę ciekawszego priva od tego. Prezentacja zachęcająca, pety są urocze, jedna szatka mi się bardzo podoba, więc cóż... Jeszcze jak znajomi zagrają to tym bardziej :) Ale sygnaturkę dla graczy, mogliście się postarać o lepszą :p Czekam na start z niecierpliwością!

Kiedy strona główna serwera? Jest napisane, że 2-3 dni przed startem, a gdzieś spamować by się przydało :p

Polecam zapoznanie się z serwerem od wewnątrz i zewnątrz, a nie nabijać bezsensowne posty, co Cię interesuje i co nie podoba.

Strona i forum już dawno jest do naszej dyspozycji.

ps. z tego co pamiętam, to Ty zawsze pisałaś tylko na forum, a nie w grze, więc się już tak nie udzielaj ; d

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Może, jednak... Chyba zagram :D I tak nie widzę ciekawszego priva od tego. Prezentacja zachęcająca, pety są urocze, jedna szatka mi się bardzo podoba, więc cóż... Jeszcze jak znajomi zagrają to tym bardziej :) Ale sygnaturkę dla graczy, mogliście się postarać o lepszą :P Czekam na start z niecierpliwością!

Kiedy strona główna serwera? Jest napisane, że 2-3 dni przed startem, a gdzieś spamować by się przydało :P

ts/strona/forum jest od 3 dni już ;)

www.dracos.pl
Opublikowano

Polecam zapoznanie się z serwerem od wewnątrz i zewnątrz, a nie nabijać bezsensowne posty, co Cię interesuje i co nie podoba.

Strona i forum już dawno jest do naszej dyspozycji.

ps. z tego co pamiętam, to Ty zawsze pisałaś tylko na forum, a nie w grze, więc się już tak nie udzielaj ; d

To teraz włącz sobie pierwszą stronę prezentacji i zobacz, że nie jest podana str. główna. No pewno, lepiej napisać post typu "polecam, zagram" i dostać pkt. ostrzeżenia, nie wnikam w Twoje "sensowne" posty ;)

Zazdrosny? Zawsze pisałam na forum? Bo tylko tam mnie 'spotykałeś', a to już nie mój problem. Owszem, grałam na każdym privie, gdzie miałam Moderatora, a jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, pozdrawiam ;)

Serwer jak na razie polecam, PONIEWAŻ są nowości.

www.dracos.pl

Dziękuję.

Opublikowano

www.dracos.pl

modernizacja: daj link w code

gracz: dajcie stronę na jakieś 3-4 hostingi bo jak zaczną ten atakować to po starcie (nie będzie jak się zarejestrować)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

modernizacja: daj link w code

gracz: dajcie stronę na jakieś 3-4 hostingi bo jak zaczną ten atakować to po starcie (nie będzie jak się zarejestrować)

Montes, caly czas leca ataki od 4dni (24/7) i na sekunde nawet nie zlagowalo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...